Evident.La fel cum poti sa cunosti o persoana dupa felul in care se imbraca, dupa cuvintele pe care le foloseste, tot asa poti sa iti dai seama ce caracter are dupa felul in care isi foloseste timpul liber. Un om spiritual traieste la un nivel inalt de existenta si traieste in conformitate cu valorile sale.
Da, de pilda daca cineva isi petrece timpul liber consumand droguri zicem ca este usor influentabil sau daca citeste in timpul liber spunem ca este studios. si tot asa
Dar voi, cine sunteți? Ar trebui să vă cunosc pentru a putea răspunde la subiect.
Da! Nici nu cred ca este nevoie de prea multe explicatii. Cum spunea si SaraJ, sunt foarte multe exemple de dat in acest sens si voi da si eu unul: de exemplu, daca unei persoane ii place sa isi petreaca timpul liber cu prietenii inseamna ca este sociabila, pe cand, daca sta doar in casa, este o fire retrasa, linistita etc
''Salvati copiii''-actionam pentru ca dreptul fiecarui copil la fericire, sanatate si siguranta sa fie respectat!
Da ...modul cum ne folosim timpul liber dezvăluie câteva indicii despre caracterul nostru.
Vezi, chiar Creatorul tau te-a modelat in pantecele mamei tale. El a ales inaltimea ta, culoarea ochilor tai, esti unic si special. Trebuie sa Ii multumesti lui Dumnezeu. Psalmul 139. ,, Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!
15 Trupul meu nu era ascuns de Tine, când am fost făcut într-un loc tainic, ţesut în chip ciudat, ca în adâncimile pământului.,, Si cum de inca esti singur?
Sa stii ca am personalitatea. Eram in clasa a noua, aveam test la chimie; evident, nu ma pregatisem premergator. Am citit subiectul in intregime si, vazand ca nu stiu nimic, ce crezi ca am facut? L-am dus profesoarei pe catedra, refuzand sa copiez (asa mi-a venit; nu obisnuiam sa copiez, ma simteam aiurea). La sedinta cu parintii, diriginta, informata fiind de profesoara de chimie, le-a spus parintilor ca, pe langa absente sute (287 in acel semestru) si note de 3, mai am ceva...personalitate. Paradoxal sau nu, cu o multitudine de absente si note de 3 la purtator, am ajuns intr-a doisprezecea, fiind introduc in bac, de catre profesori. M-au ajutat cu media si mi s-au motivat absente la greu. Ce sa vezi, am luat bacul, eu si inca 4 colegi, restul picand. Daca esti un cititor finut, ma citesti, independent de ceea ce eu manifest...
Da.de exemplu : Caracterul unui om poate fi judecat de nuzica pe care o asculta.
AdrianaCammy întreabă:
SparklingAngel întreabă: