Nu ai putea sa iti doresti sa ajungi macar intr-un colt de rai, daca nu ai avea un pic de rautate a iadului in tine...asa s-ar traduce...
e filozofic, imi place, daca ar trebui studiat asta de 10 oameni, 10 explicatii ar fi. daca ai fi un bun slujitor al Lui, te-ai multumi cu orice loc, fie in iad sau rai, modest in fata Lui... dar daca ai rautatea iadului ravnesti la mai mult, la rai...
asa interpretez acest citat
Cu totii suntem in rai sau in iad, cateodata... din fericire nu sunt vesnice...Caci nimeni n-ar putea trai intr-o vesnica fericire dar nici intr-o etrna nefericire... Dumnezeu ne-a inzestrat cu intelepciunea rabdarii ...Toate trec, si cele bune si cele rele...
Cred ca e cat se poate de adevarat. Din moment ce stim cat neagra e suferinta, ajungem sa apreciem mai mult lucrurile bune. Nici eu nu cred ca se refera strict la rai si la iad ci in general, la bine si rau.
Pfff.foarte tare citatul... exprima un adevar.pentru ca doar avand un strop de iad in tine iti poti dori sa ajungi in rai.cine este credincios cu adevarat se multumeste cu ce i se da nu asteapta mai mult
Cum nu poti sa te ridici...decat daca ai cazut...la fel nu poti sa iti doresti un colt de rai...decat daca ai putina rautate in tine ce te-ar opri sa il ai. Daca ai fi cu sufletul impacat ca in viata ai facut totul bine...nu ai fi pus in postura de a aspira la colutul de rai ci ai fi sigur ca il vei avea!
"Si daca'nvii in cantecul de azi... e c'ai murit in lacrima de-aseara."
DenyDeny_2299 întreabă: