Întrebare recomandată | RAY a întrebat:

Natura a creat totul ce este in jurul nostru si totusi noi ce facem cu ea o distrugem, chiar azi uramream un documentar despre crocodili le-am dus la disparitie dupa 200 de milioane de evolutie, intrebarea e cat ne vom mai bate joc de natura?

uitati dezastrele provocate de om doar animalelor http://istoria-lumii.ucoz.com/load

45 răspunsuri:
| ErrorFound a răspuns:

SI vrei sa-ti raspund la asta?
Mult si bine o sa ne mai batem joc, mult si bine.

| Buresbista123 a răspuns:

UIti un lucru=noi suntem natura!-Suntem parte componenta poti sa zici ca la fel cu plutoniu sau nu stiu ce omoara mediul intr un anumit context la fel poti zice si despre noi

| RAY explică (pentru Buresbista123):

Asa e corect

NOname
| NOname a răspuns:

Sunt în asentiment cu tine. Prea ne batem joc.
http://youtu.be/WfGMYdalClU

| Mădă0611 a răspuns:

Asa s-a obisnuit lumea sa dea vina pe oameni pentru una si alta. Speciile dispar si apar. Tot noi am omorat dinozaurii si "maimuele care ne-au nascut"? Incep sa cred ca evolutia ne face rau, in sensul ca "vai, ce ochisori are cainele ala", "vai, dispar crocodilii", maine poimaine o sa spunem "vai, am omorat virusul hiv :O, ce rai sunt oamenii". Omenirea a facut si bine, atat si asa cum a putut. Oamenii nu pot distruge natura, noi suntem parte din ea, iar ea mereu are grija sa echilibreze balanta.

| RAY explică (pentru Mădă0611):

Mada ei sunt de 200 de milioane de ani nu e vorba ca dispare o specie relativ noua dar una foarte vechie esentiala ca sa intelegem evolutia, acuma cu caini aia sunt prea multi, orice animal simnte durere ca noi

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

Ce conteaza de cati ani exista? Se schimba mediul sau sunt vanati prea mult? Dispar. Daca era o specie superioara noua, si noi dispaream. Nu am stare sa ma uit acum la documentare, doar oamenii sunt de vina? Stiu ca unele animale mananca oua de crocodil thinking

| Scarbo a răspuns:

Cat timp rasa umana inca va mai exista, lumea va fi intr-o continua distrugere, si asta o stii si tu... de fapt o stiu toti.

Orice lucru influenteaza mediul parerea mea, bine nu vine apocalipsa nu-i drama acuma 220 de milioane de ani au fost exterminate 90 la suta sau ma insel eu si a continuat evolutia dar daca putem de ce sa nu protejam natura nu? poate si alte animale

Noi nu suntem superiori fata de ele, citeste te rog cartile lui darwin ca sa vezi emotile la animale sunt ca la om

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

Eu n-am zis nimic de sentimente, stiu ca au, stiu ca au memorie, subconstient, cosmaruri, probabil si visuri, d.p.d.v. intelectual le suntem superiori, iar asta ne da putere asupra lor, ca specie.

"dar daca putem de ce sa nu protejam natura nu?", spune-le asta celor care n-o protejeaza, nu ca eu as fi vreo ecologista, dar daca cineva mi-ar pune la dispozitie pomi, copaci, sau ce plante vrea, le-as planta cu cea mai mare placere, stiu ca e alta chestie, dar vorbeam de protejat si plantele sunt baza, animalele nu imi plac, mi-e prea mila de ele.

| HotuDePrajiturele1398 a răspuns:

Cat o sa mai existe natura. Atat ne batem joc de ea.

| Rock10 a răspuns (pentru RAY):

Daca tot ai deschis subiectul cu cainii, iar tu fiind un mare iubitor de animale.tu cati caini ai acasa? sau cati ai fi dispus sa adopti pentru a ajuta la solutionarea problemei? Este tot batjocura la adresa naturii sa lasi cainii in strada in pericol, ca mai tarziu ei sa devina un pericol pentru tine.
Nu stiu daca evolutia omului a adus numai lucruri negative asupra planetei. In ultima perioada se fac investitii masive in energie alternativa, autoturisme cu motor hibrid sau electric etc.Tot noi oamenii, mamiferul cel mai evoluat probabil vom gasi solutii medicale pentru numeroase boli sau regenerare celulara artificala in viitor! E adevarat ca abia acum constientizam ca lacomia ne poate aduce in pragul autodistrugerii, dar lucrurile se pot indrepta relativ usor. Nu trebuie sa gandim asa apocaliptic (cum ne este sugerat la televiziunile romanesti).

| RAY explică (pentru Rock10):

Nu-mi plac caini

| Rock10 a răspuns (pentru RAY):

Scuze am crezut ca esti un iubitor de caini la fraza "...acuma cu caini aia sunt prea multi, orice animal simnte durere ca noi".

| UnOmModest a răspuns:

Salut! Sti ceva, m-am saturat de tot felul de intrebari pe teme despre problemele acestei lumi pe care noi oamenii, fiinte ''supreme'' ce ne cosideram le dezbatem.
ATENTIE! Le DEZBATEM, discutam, ne dam cu parerea, mai apar si conflicte uneori pe deasupra, si sunt total scarbit de toate astea, pentru ca NOI si numai NOI NU FACEM NIMIC.
Pe net suntem nimic, afara valoram ceva, in lumea reala, nu in ceea virtuala!
Degeaba imi spui tu mie de aceasta problema cu distrugerea naturii, a mediului incojurator daca tu, eu si toti ceilalti, noi nu facem nimic, NU FACEM ABSOLUT NIMIC PENTRU A SALVA NATURA, pentru a ne salva pe noi de la autodistrugere.
Eu sincer, as vrea sa schimb ceva, dar de unul singur nu se poate.
Uneori cand ma plimbam prin parc, vedeam clase de copii care ajutau la imbunatatirea naturii, colectand gunoaiele.
Dar sti ce ma enerva cel mai mult in asta? sti? hmm? a doua zi vedeam gunoaiele la locul lor.
Ti se pare normal asta?
Exact, exact despre asta vorbeam.
Asa ca daca nu ne trezim TOTI, din transa in care ne aflam acum, si nu facem ceva in privinta asta, va fi vai de mama noastra, de fapt este vai de mama noastra, numai ca nu ne dam seama.
Trebuie sa ne rasculam, TREBUIE sa luptam pentru sansa noastra si a acestui PAMANT, care nu ne mai suporta de foarte mult timp.
Erau niste versuri intr-o melodie:
Unde ne-ndreptam? Asta este intrebarea,
Unde ne-ndreptam? Care ne este calea?
Ce avem de facut?
Pamantul se rosteste dar nu mai are mult.
Sper ca m-am facut inteles.
O zi buna!

| UnOmModest a răspuns (pentru NOname):

Intr-adevar, acest videoclip spune absolut totul legat de acesta tema.

| PVAAVU a răspuns (pentru ErrorFound):

Tie ti-ar placea sa-si bata cineva joc de tine, nu?

Nu e bine! Omul a fost facut pentru a stapani natura, nu pentru a o inrobi.

| Inferno a răspuns (pentru NOname):

Natura ne condamna la moarte. Priveste spre exemplu testoasele, doar 1/1000 de pui va supravietui.
In mod normal mortalitatea ar trebui sa fie mult mai mare si la oameni, numai ca omul a reusit sa se opuna naturii, dar cu repercursiuni distructive asupra acesteia.
Mereu avem de ales.
Suntem sapte miliarde de oameni.
Putem lasa cateva miliarde sa moara, asa cum cere natura, si sa nu o mai exploatam exagerat, sau, din contra, sa ne opunem mortii pauperizand toate resursele.

| ƳourMind a răspuns:

Pana cand?
Pana cand toti "cocalarii" si toti oamenii fara creier isi vor da seama ca mult mai importanta este NATURA decat vilele, masinile, banii, manelele, toate hainele scumpe si tot "haurul" si argintul pentru care sunt in stare sa distruga toata planeta!
Deci mai exact pana cand toti incultii cu 1kg de gel in par vor pune mana pe carte!
Bafta!

| LordBolton a răspuns:

Intr-o zi natura va echilibra balanta ori cu o specie superioara omului, ori cu cateva dezastre, ori vom ramane fara resurse.

| dodicuta a răspuns:

Pana nu va mai exista.

| sublime89 a răspuns:

Atat cat vom exista, sau pana vom realiza ca daca ne mai batem joc vom inceta noi sa mai existam. Asta ar fi chiar la final, cand am fi cu cutitul la os.

| ErrorFound a răspuns (pentru PVAAVU):

Asta e o conceptie de cac*t, si modul in care vrei sa exprimi acea conceptie e eronat. Mai consulta dexul caci a stapani presupune o inrobire.

| ErrorFound a răspuns (pentru NOname):

Prea tare animatia.

Cine isi bate joc de mine plateste dublu sau triplu. happy
Natura face acelasi lucru cu specia umana, deci cred ca "nu-i place".

Omule,tu esti un cac*t! A stapani=inrobire, tu esti drept tampit! Daca in regate regele stapanea, acesta nu era obligat sa-si inrobeasca poporul (au fost chiar imparati care s-au purtat frumos cu poporul), dar tu nu stii, fiindca nu gandesti rational.

Bine ma geniule, vi tu si-mi spui cum sa gandesc.
Afla ca totul tinea de arbitrul lor, daca era sa fir cruzi, era vai s-amar de bietii oameni. Exemple ai destule.