Fara natura nu existam.Cand vom vedea cum e fara ea, o vom respecta (cred; ca doar stii:nu stii sa apreciezi ce ai pana nu-l pierzi)."Cat exista natura atat ne batem joc de ea", noi facem parte din natura, in + putem s-o avem si s-o protejam (asa cum era in trecut, in antichitate) oricat de greu ar fi.
Fiecare om e in felul lui:oameni care apara si care nu apara natura.Multi uita ca e importanta natura.Dar tu habar n-ai de asta.
Nu stiu ce sa iti zic, dar cred ca mult timp de aici in colo vom mai face acest lucru. P utini ne dam seama cat rau putem face dintr-o simpla hartie aruncata pe jos. Spre exemplu o guma de mestecat folosita si aruncata pe jos poate fi usorconfundata de pasarele cu o bucata de paine. Cand acestea le baga in gura, ciocul lor se lipeste si nu mai pot sa manance si sa bea apa si in scurt timp, acestea vor murii...
"pana cand ultimul peste va fi otravit, ultimul animal terestru va muri, toate fantanile vor seca; atunci omul va realiza ca nu poate traii doar cu bani"
Pai gândeşte-te la câte foi are un caiet la câtă mobila au oameni în casa la câte mașini polueaza aerul etc...Toate acestea au fost făcute de oameni care nu și au dat seama ca vor polua natura.
Omul uita ca face parte din ansamblul natural al vietii si implicit din natura, iar din vanitate si ipocrizie distruge in numele stiintei sau al interesului obscur. Cred ca este necesara o activitate mai sustinuta in vederea constientizarii faptului ca multe lucruri/situatii sunt ireversibile si sa actionam pentru crearea/mentinerea unei armonii cat mai mari cu toate elementele naturii.
Da este adevărat că distrugem, dar și plantăm și ajutăm.
Totuș ceea ce fac ecologiștii nu ajunge pentru mediu și de aceea ar trebui să avem grijă ce facem.
Pe tine te deranjează, dar dacă nu am distruge habitatul unor animale, atunci poate n-ai avea hamburgeri, haine, electricitate, pentru că noi nu distrugem ceva doar cu un scop. Acela de a ne răsfăța.
Vom remedia situația când nu vom mai avea resurse și vom avea o vizță dificilă. Atunci vom face ceva.
Auzi,imi pare rau ca te-am insultat.NU ESTI un cac*t tampit care nu gadeste rational.M-am pierdut cu firea si vorbea gura fara mine. Dupa exprimare sigur citesti mult si e bine.Dar:
A stapani-a tine sub control (se poate realiza in orice fel)
A inrobi-a stapani in mod totalitar DOAR prin luarea in sclavie.
PS:Imi retrag cuvintele de insulta, dar n-ai dreptate.Au fost conducatori care stapaneau fara a transforma supusii in sclavi si o faceau OK.
Uite aici definitiile
http://www.ce-inseamna.ro/cuvantul/stapani/dictionar-explicativ-roman/44429
http://www.ce-inseamna.ro/cuvantul/inrobi/dictionar-explicativ-roman/17320