anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ne-a inzestrat Doamne-Doamne cu ratiune, da? Credeti ca ne ajuta sau ne face mai rau (ratiunea)?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am deviat de la cursul naturii, și asta am făcut-o încă de la începutul nostru pe Terra. Asta mă face serios să mă gândesc dacă, într-adevăr, specia noastră a luat naștere pe planeta asta. Parcă totul e un echilibru în care noi nu ne-am găsit niciodată locul, ca și cum am fi departe de casă, musafiri aici.

83 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OctoberandApril):

Interesanta abordare. nu m-am gandit niciodata sa le iau la rost pe astea doua separat. pai, poate daca le reglam una in functie de cealalta iese in sfarsit treaba aia pentru care ne dam cu totii cu fundul de pamant si sustinem ca suntem superiori, alesi, perfecti chiar big grin. oricum, banuiesc ca amandoua sunt foarte importante si foarte potentate, din moment ce le avem, trebuie doar sa gasim un echilibru.

| ateu123 a răspuns:

Cand esti rational esti ateu numai traiesti cu doamane, doamane in cap

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ateu123):

Adica toti cei ce cred in Dumnezeu si-n biserica (religie, whatever...) sunt niste simple animale?!

anonim_4396

Tu nu plecai, mă?

| ateu123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Suntem animale cu toti tu cata biologie ai facut la scoala? suntem mamifere cu totii, acelea persoane sunt prea inchise la minte

| ateu123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru maiAm8conturi):

Nu te uita si tu pana la sfarsit. nu prea ai ce face daca li se pune pata la astia (doar sa-i impusti):
http://www.youtube.com/watch?v=Hn52cJAVXbY

anonim_4396

In afara de faptul ca ai tupeul sa ne tratezi pe toti ca pe niste retarzi, nici macar nu vii cu ceva interesant. dar asta nu este problema mea, atata poti, insa te deranjeaza foarte tare daca te rog alta data sa nu ma mai jignesti?! nu prea accept chestiile astea, as aprecia sa ai si tu la fel de multa grija in conversatiile cu mine, cum am si eu ci tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Vrei să dresezi maimuța, ce drăguță, dar grea misiune ți-ai luat.big grin

anonim_4396

Ha haa ha! Doamne fereste! nu ma bag la asa ceva, mi se pare mai mult decat elegant sa previn pe cineva inainte de-ai tranti usa in nas, atata tot. macar sa faca un pas inapoi big grin

anonim_4396

Mno, mie mi-a dat ignore. Iar.sad Ție?

anonim_4396

Sa nu-mi zici ca te-a apucat plansul big grin. habar n-am, nici n-am de gand sa verific.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ratiunea ne ajuta sa ne reparam mai usor dupa ce ne facem rau (singuri, sau unii la altii)...
Nu's ce m-a apucat sa raspund tampenii aici, dar am banuit ca e o adunare de blonde, plus Genom care s-a tuns scurt si nu se intelege ce e de capul lui rolling on the floor
PS. Elefantul e dresat (stiu din surse sigure). Picteaza acelasi lucru de la 3 luni, normal ca se pricepe dupa 2 ani!

anonim_4396

Pai da.si eu sunt dresata ca de asta am mers la scoala si ma fugarea mama in jurul mesei poate, poate ma prinde o data rolling on the floor
deci poate, corect?

anonim_4396

Sper ca ai vazut ca mi-a murit remarca cum ca e careva pe aici care face piraterie pe TPU, furandu-mi mie o intrebare, si tie un clip, fara sa precizeze sursele... rolling on the floor
Si nici macar Alexandra nu s-a citit, ca sanchi, sa-mi reanalizeze postarea si sa o puna la loc, cum ar fi normal!

| justitiarul a răspuns:

Whooofff tu ma "iubesti" cat de cat pot sa-ti impartasesc pasiunile mele muzicale astazi? http://www.youtube.com/watch?v=YCuj3jqawxg

anonim_4396

Am vazut si-am ramas consternata ca doar n-ai facut nimmic rau. Poti sa ma chemi ca martor si sa-mi dai o ciocolata, fit'ar cu*ru ala ca de cand trebuie' sa-mi dai o ciocolata big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru justitiarul):

Da cum mai sa nu te "iubesc"? N-ai vazut ca eu ii iubesc pe toti? Bine, nu chiar, ma mai injur cu unii.
Rele femeile astea, eh? Pai daca vii cu pareri si nu vii cu ciocolate...:D
Hai sa-ti impartasesc si eu pasiunile mele muzicale:
https://www.youtube.com/watch?v=1BDJt30FmzI&feature=youtube_gdata_player

| Anq209 a răspuns (pentru Lightning1997):

Nu.Am zis eu asa ceva? Doar am intrebat daca mi-o da

| Lightning1997 a răspuns (pentru Anq209):

In fine-sunteti prea multi disperati dupa funde, nu are rost sa mai discutam

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ca nu suntem asa diferiti de animale.

De cand s-a ridicat in doua picioare, omul a cautat o metoda sa ajunga iar in 4 labe (ca tot vorbeai de Ketamina, LSD si Heroina, BTW: n-as amesteca alea nici platit rolling on the floor )

Iar, daca mergi mai departe, si vrei sa faci cunostinta cu unii vecini de-ai mei, ai sa vezi ca imi vei da dreptatehee hee (nu se difera mult de animale)
Majoritatea oamenilor sunt foarte usor de manipulat doar satisfacandu-le nevoile primare, ceea ce mie imi demonstreaza faptul ca suntem departe de ceea ce credem ca suntem. Pana la urma emotiile pot fi usor controlate chimic, si ele sunt prezente si la animale.

| Anq209 a răspuns (pentru Lightning1997):

Mai usor cu jignirile...nu-i nimeni disperat, doar am intrebat-o.Dar tu nu poti face diferenta

| Lightning1997 a răspuns (pentru Anq209):

Unde vezi jigniri? eu nu jignesc pe nimeni, am spus doar ce am vazut, dar nu mai conteaza.la multi ani de 8 martie!

Întrebări recente