| InspectorulTPU a întrebat:

Noaptea cand sa adorm mi-e frica sa deschid ochi in cap parca am o a douoa minte si gandeste pentru mine si imi arata tot felul de oameni cu sange fantome suferinta etc dar eu nu m-am uitat la filme horror sau la nici un film.
Ce am ca mereu mi se intampla asa parca ar fi 2 persoane in mine. Si a prima zi stiu ce fac iar a 2 uit tot complet nici ce am mancat nu mai stiu si de fiecare data simt pe cineva in spatele meu dar pe cine ca nu-i nimeni eu cand m-am nascut m-am nascut foarte paros pe maini si cu un o alunita la ochi tot cu par. Chestia asta am spus-o asa ca sa stiti...

10 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

E dracu fii atent

| mgtow a răspuns:

Gandeste ca esti tu (doar o persoana care gandeste cu un creier).

| ZoeyMe a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel cateodata.Stau linistita si ma gandesc la ceva si dintr-o data apare un chip pe perete.Eu imi tin ochii deschisi ca daca ii inchid imi apar si mai multe lucruri.Nu stiu...fa-ti o cruce si gandeste-te la altceva.Incearca sa nu bagi in seama imaginile si in timp (sper ca) vor disparea.

| DonAnonymius a răspuns:

Dacă este adevărat ce spui, trebuie să consulţi un doctor psiholog şi să îi explici în detaliu ce ţi se întâmplă.

| express11 a răspuns:

Analfabet prost! sinucide-te!

| TheFreak a răspuns:

Dear troll.

Felicitari pentru alunita.

| EduardTPU a răspuns:

De ce sa te conving ca nu exista asa ceva ca monstrii cu sange,fantome cand cu siguranta nu as reusi,si o sa-ti spun un singur lucru: cu totii am avut in copilarie teama de intuneric si de ce se poate afla in el, pe unii poate au reusit parintii, cu greu, sa-i faca sa inteleaga adevarul iar altii au descoperit ei mai tarziu, si au invins aceasta frica. Cat despre a doua persoana din tine ea se numeste imaginatiewinking

| IoanaMra a răspuns:

Solutia:doctor! Si poate faci ceva constructiv cu imaginatia. happy

| Nickelback a răspuns:

Fii atent pare o mare prostie te'ai gandit sa mergi la Biserica sa faci cateva rugaciuni? Asa mai pateam si eu auzeqam voci care ma striga. Poate e o infatisare malefica care nu te lasa in pace de cand te'ai nascut.Ai grija

| 20013 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un psihiatru ca sa faci 2-3 sedinte. Si mie mi se intamplase la fel. Noaptea cand vroiam sa dorm imi era frica sa deschid ochi la fel ca tine. Dar acum a trecut de la sine. Cand ma puneam in pat sa dorm ma gandeam la altceva (ce fac a doua zi sau de ce nu la scoalabig grin ) sicces si sper sa iti treaca. funda big grin :]