Intrebare fara raspuns!
Toata aceasta planeta asteapta acest raspuns si nu cred ca va veni prea curand.
Dintr-un univers al universurilor
Lasand gluma deoparte, cuvantul "univers" este conceput sa cuprinda tot ceea ce putem gandi, reprezinta toata materia si tot spatiul care exista. Deci universul este continut doar in el insusi.
Cica,dintr- o infinitate de universuri care alcatuiesc impreuna un asa- numit "Multivers"(http://ro.wikipedia.org/wiki/Multivers)
E posibil sa fie mai multe universuri paralele dar nu se stie chiar sigur, deci totul face parte din Univers.
"Cred ca iti dai seama ca nu am pus intrebarea cu speranta sa aflu un raspuns sigur" cum sa nu gasesti raspuns sigur? intreaba asta la religie.in primele 10 minute o sa ai cel putin 5 raspunsuri. asa ei le stiu pe toate
A, nu, stiti voi mai bine cu teoria Big Bangului.
Dintr-un praf magic s-au inmultit particulule de praf, s-au inmultit si mai mult si au inceput sa scoata fum. Inmultindu-se in fum, s-a creat focul---> asa a aparut soarele.
Particulele din partea friguroasa au creat planetele, iar particulele intre soare si planete au devenit stelute ^_^.
Luna a aparut in urma ciocnirii a unor stele cu o planeta indepartata de soare, iar gaurile negre reprezinta tornada de particule care sunt in continuu extindere.
Ce mistoo :O
"Ce mistoo :O" ai dreptate, scuzele mele. mai bine sa cred in "ceva" care nu are inceput si sfarsit, a aparut prin magie. it make perfect sense
diana_9674 întreabă:
cornelmarius întreabă:
AvalohAlyn întreabă: