Pai? Mass-Media mananca ****,cat timp noi ii ascultam si ii luam in seama,daca nu i-am asculta, nu ar mai manca ****, dar noua ne pasa de toate minciunile si toate.
Daca am sta vreo doua luni fara televizor si fara ziare si fara smartphonuri. ne-am revenii. si am gandi mai limpede... mass media manipuleaza.mass media si multe altele industriile muzicale, cinematografice sunt niste unelte ale illuminatilor. cauta sa vezi atacul de pe 11 sept new york cand a fost difuzat la tv in america pe cnn sau bbc au fost trucate imaginile si ascunse unele detalii, s-a dovedit asta.
Salut! Eu nu ma pricep al astfel de lucruri precum manipulare si restul, eu sunt un copil necopt, care mai are multe de invatat despre viata, dar imi voi da si eu cu parrea.
Cu prima fraza...ei bine nu sunt asa sigur ca e corecta, de ce sa versi sange cand poti ocoli asta (asta e principiul meu moral), dar daca e necesar si nu ai alta sansa, trebuie sa supravietuiesti.
Sunt de acord cu DH01, are dreptate, poate ne-ar fi mai bine fara atata informatie (ce e prea mult strica), dar nu te potia astepta ca oameni sa renunte la citiul ziarului, televizor si in special internet (fara de care multi probabil ar intra in sevraj). In legatura cu iluminati numiti mai sus...eu nu stiu cine stie despre ei (decat ce am citit pe descopera.ro), dar sunt sigur ca mass-media e un mod de control al "turmei"...noi asta suntem o turma care inchide tot ce i se da, cel putina cum asa suntem.
P.S. Lumea poate fi schimbata, dar treptat si cu grija, un rau se face usor, un bine de 10 ori mai greu.
Ar trebui sa ne desprindem odata de timpeniile astea ultrationaliste si comuniste invechite.