Ar fi inteteresant, dar prea putini useri au microfon.
Mai degraba sa existe o optiune de chat pentru fiecare intrebare, unde toti putem sa raspundem in timp real.
Ar fi foarte interesant! Dar unii nu vor avea timp sa stea logati toata ziua ca sa-i sune cineva, si sa se aprinda intr-o discutie.Dar e o idee buna sa fie si asta pe langa varianta clasica...
Şi să se calce toţi în picioare? Nu te gândeşti că există şi cretini care s-ar pierde cu firea şi ar începe să înjure pe-acolo bazaconiile lor stupide? Atunci când scrii ai timp destul să reformulezi pentru a face ideea mai clară, ai timp să te exprimi în asemenea mod încât să nu jigneşti pe nimeni chiar dacă ataci. Să fim serioşi, foarte foarte puţini sunt în stare să facă asta când vorbesc.
Să nu uităm de faptul că dacă sunt nu ştiu câte persoane, toţi îşi spun părerea, opinia, teoria pe rând, tu după ce i-ai ascultat pe toţi mai ţii minte ce a zis exact primul sau al doilea?
No sir, this is a bad idea.
Răbdarea e o virtute, deci aştepţi. Ce înseamnă 10 minute până la urmă? Ai timp să răspunzi la altă întrebare.
S-ar injura toti; ar fi ceva genul:
Nu esti crestin? O SA AJUNGI IN IAD.
Nu esti musulman? Mohamed o sa iti taie cucul.
Crezi in big bang? sa moara toti membrii familiei tale.
Etc.
Ar fi penal, sincer.
Nu,deoarece ar trebui sa abandonez majoritatea discutiilor din cauza limbajului, accentului stricat si a debitului de cuvinte irelevante pe minut.
Ma pufnit rasul la intrebarea asta.Nu ca nu ar fi posibila, dar mi-am imaginat ca o sa fim ca niste tate, stand pe-o bordura, certandu-se pe nimicuri. Iese o cacealma. Daca mai vin si crestini, sa fi sigur ca o sa fie un haos. Apocalipsa!
Nu sunt de acord cu ideea fiindca cel mai probabil va fi un cadru tipic talk-showrilor romanesti unde fiecare vorbeste in acelasi timp si nu se intelege nimic.
Mai bine nu.Toată lumea s-ar certa și s-ar contrazice.
Dacă ție îți displace să scrii răspunsuri kilometrice, atunci nu o mai fă.
Seară faină!
Cred ca numai de al dracu' ce sunt asi pune o intrebare cum sunt alea la categoria religie sa vad toti crestinii cum se manifesta unul peste altul...
Daaa, cine ti-ar mai zgaria pe la ferestra cu vocea mea suava.
Pentru cele care si-au pus termopan, mult dispret!