anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu-i asa ca in cadrul teoriei evolutioniste au avut loc minuni care nu pot fi dovedite?

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru drutzix):

Daca nu ti-ai dat seama eu pot foarte usor sa-mi adaptez exprimarea pe parcursul dezbaterii unei intrebari. In decursul adaptarii exprimarii apar unele modificari in exprimarea mea DAR care converg spre acelasi inteles de baza. Asa ca oricum ai da-o ma adaptez usor si TOT in picioare raman supozitiile mele. rolling on the floor

| Clorox a răspuns:

Stiu asta de mult timp, as vrea sa stiu de unde au venit aceste minuni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Clorox):

Nu intra in discutie "de unde au venit aceste minuni" atata timp cat ele nu au loc asa cum sunt descrise in teoria evolutionista si deci nu pot fi dovedite.

| CuriousStuff a răspuns:

Nu "minuni" ci lucruri care nu pot fi explicate (inca).
De aia e teorie, daca totul putea fi explicat era certitudine, adevar stiintific.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CuriousStuff):

Ai zis bine!
Insa eu m-am referit ca nu se intampla lucrurile descrise in teoria evolutionista SI nici nu e vorba sa fie explicate. Nu putem explica ce nu e sau nu are loc.

anonim_4396

Faptul ca omul isi adapteaza cunostintele adaugand tehnici noi de supravietuire de cresterea performantei tehnologice NU inseamna evolutie adica nu apare om cu trei ochi fara amigdale cu un picior in plus. Aceste adaptari de informatie apar la oameni care au experienta in domeniul tehnologic si ajung sa vina cu noutati sau imbunatatiri in tehnologie. Asa se intampla si la bacterii. Bacteriile unele genotipuri dezvolta adaptari informationale sau codificari suplimentare informationale in structura ARN ce le ajuta sa capete rezistenta la antibiotice. Totusi aceasta adaptare nu conduce la modificari esentiale de structura in sensul ca acelor bacterii incepe sa le creasca picioare si ochi. Iata cum asa zisele dovezi stiintifice sunt deductii gresite.

| CuriousStuff a răspuns (pentru anonim_4396):

Midificarile astea se intampla in sute de mii de ani, doar pentru ca in decursul vietii unui om nu pot fii observate direct nu inseamna ca exista. Toate evolueaza si in prezent, insa ritmul e unul foarte lent.

anonim_4396

Ce zici tu e pura credinta evolutionista si NU este demonstrata empiric in realitate. Divinitatea este demonstrata empiric prin existenta iubirii, a constiintei, a placerii si lucrurilor frumoase si placute.