Daca nu ti-ai dat seama eu pot foarte usor sa-mi adaptez exprimarea pe parcursul dezbaterii unei intrebari. In decursul adaptarii exprimarii apar unele modificari in exprimarea mea DAR care converg spre acelasi inteles de baza. Asa ca oricum ai da-o ma adaptez usor si TOT in picioare raman supozitiile mele.
Nu intra in discutie "de unde au venit aceste minuni" atata timp cat ele nu au loc asa cum sunt descrise in teoria evolutionista si deci nu pot fi dovedite.
Nu "minuni" ci lucruri care nu pot fi explicate (inca).
De aia e teorie, daca totul putea fi explicat era certitudine, adevar stiintific.
Ai zis bine!
Insa eu m-am referit ca nu se intampla lucrurile descrise in teoria evolutionista SI nici nu e vorba sa fie explicate. Nu putem explica ce nu e sau nu are loc.
Faptul ca omul isi adapteaza cunostintele adaugand tehnici noi de supravietuire de cresterea performantei tehnologice NU inseamna evolutie adica nu apare om cu trei ochi fara amigdale cu un picior in plus. Aceste adaptari de informatie apar la oameni care au experienta in domeniul tehnologic si ajung sa vina cu noutati sau imbunatatiri in tehnologie. Asa se intampla si la bacterii. Bacteriile unele genotipuri dezvolta adaptari informationale sau codificari suplimentare informationale in structura ARN ce le ajuta sa capete rezistenta la antibiotice. Totusi aceasta adaptare nu conduce la modificari esentiale de structura in sensul ca acelor bacterii incepe sa le creasca picioare si ochi. Iata cum asa zisele dovezi stiintifice sunt deductii gresite.
Midificarile astea se intampla in sute de mii de ani, doar pentru ca in decursul vietii unui om nu pot fii observate direct nu inseamna ca exista. Toate evolueaza si in prezent, insa ritmul e unul foarte lent.
Ce zici tu e pura credinta evolutionista si NU este demonstrata empiric in realitate. Divinitatea este demonstrata empiric prin existenta iubirii, a constiintei, a placerii si lucrurilor frumoase si placute.
anonim_4396 întreabă:
retrogrobian întreabă:
Nilsson întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: