Ehh. Babe nebune Stiu ca si ele faceau asta, dar nu in public Acum, lumea o face peste tot, chiar si la scoala O_O
.nu,aici te contrazic!
Eu am 16 ani.si cu siguranta nu am conceptii invechite!
Dar ma enerveaza cand se gasesc 2 papagali din astia sa se mozoleasca asa in vazul lumii...e o chestie numita intimitate
ex : Acum cateva zile eram in autobuz in drum spre scoala, si aveam 2 porumbei in spate care din niste giuguleli au inceput sa se miste in spate si sa scoata sunete ...ba eu inteleg ca omul mai are fantezii.da sa te **** in ratb deja e cam ciudat
nu ii pasa nimanui ca incep astia sa se sarute in public *cel putin mie nu imi pasa *...dar uneori si exagereaza frate
mai au putin si se *** in public...
Nu-ti pot descrie senzatia pe care am avut-o acum 2 ani in avion. In spatele meu un gigolo italiano in varsta (cam 60 de ani) si o fufa "blonda" de vreo 20-22 de ani. Dupa decolare, ea zbeng in bratele lui pe scaun si scheunaturi si zburdalnicii. Iti dai seama ca nu aveam cum sa cobor. La un moment dat hostes le-a atras atentia si ei nimic. Deja erau penibili, mai ales el. Mda, macar eu aveam pe atunci 38 de ani, deci conceptii arhaice.
Pacatosenie asa sunt babele mai scurte la poli si mai bombade la ecuator si o ia razna
PS:o baba de la mine a prins un gugustuc ia rupt capu si a zis baba ''il mamanc la ciorba'' am lesinat de ras.
Nu inteleg de ce (mai nou) fiecare fata ce are un iubit trebuie sa se afiseze cu acesta in ipostaze d-astea amoroase...adica "babele" vorbesc despre asta pentru ca li se pare ca tinerii de azi nu mai stiu ce e intimitatea si se afiseaza mult prea mult (pentru popularitate sau din diverse alte motive) eu sunt ceva de genul "moda veche" si sincer, nu am avut pana acum un prieten si cred ca nici nu o sa am pentru o vreme...majoritatea baietilor nu mai sunt la fel de "gentlemen" ca inainte
Porumbitele alea de care zici, sunt ieftine fiindca arata si dau tot crezand ca e cool si au succes. porumbeii nu trebuie decat sa intinda mana sa, ceara sau sa-si ia singuri.intimitate? romantism? siceritate? iubire? astea erau cand eram eu porumbel pe la 18-19 ani.acum sa-ti spun ce vad la dragoste si sex? stii si singur. oral,anal,combinatii,relatii la distanta,sex cu periuta de dinti, cu un deget cu doua degete, etc.fii serios.sura este un rai pe langa un oral la wc-ul scolii.iar in caruta au fost nascuti multi dintre romani.stii de ce? si daca stii ce crezi? e de bine? e de rau?
Ai uitat sa spui si de popii vostri intre ale religiei cand le-o trage enoriaselor in biserica, aia cordeala adevarata, e mantuita si e mai cool.
Voi chiar n-aţi văzut, sau măcar auzit, de sex în metrou/autobuz/avion sau prin parc, pe plajă sau pe balcon?
În fine, eu-s de modă veche şi prefer patul şi intimitatea însă nu toţi ţin la intimitatea lor.
În plus, din fericire, intimitatea este ÎNCĂ o alegere iar a alege negativ este tot o alegere şi trebuie respectată.
Alekum salam.
LisaJulie întreabă: