| dmess a întrebat:

Nu le ajunge femeilor ca le-am dat drept de vot? Acum vor sa primeasca flori si cadouri! Voi, necesitati existentiale, nu vi se pare ca va da omul un deget iar voi luati toata mana?

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Tu esti dovada vie ca nu orice ejaculare merita si un nume.

61 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| elasexygagica a răspuns:

Misoginule phbbbbt

| Robert a răspuns:

Nu le-ai dat tu omul cavernelor, l-au castigat singure. Femeia fiind dupa spusele tale o necesitate esentiala m-i se pare normal.

| Robert a răspuns:

PrInTeSaDeRoMaNiA si tu crezi ca un copil il faci cu degetul? Daca da atunci vezi sa nu faci tripleti sau gemeni.

| Bya132 a răspuns:

Nu te obligă nimeni să dai o floarewinking.
Întrebarea ta e stupida.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Zbenguici lasane in pace si pleaca de aici

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Nu eram aici sa ma cert, in primul rand zbenguici nu am nimic cu tine, argumentare?
Una mica? Una mare nu primesti!
Nu exista argumentare atata tot ca tintesti intrebari picante dezvoltate de utilizatori cu probleme mintale, nu vad ce te atrage la aceste intrebari...

| Blondamea a răspuns:

Imi pare rau draguta sa iti spun dar daca noi nu am fi voi nu ati exista pe pamant pentru ca noi dam nastere la copii indiferent de sex

| Roshketz a răspuns:

Hey, asa cum tu iti doresti un cadou de ziua ta si o femeie isi doreste un cadou de ziua ei. Dar aici intervine si modul vostru de interpretare: nu trebuie sa ii cumperi mamei/iubitei o masina sau o casa ori fel de fel de bijuterii, care mai de care mai scumpe. Poti face o bucurie si cu un simplu buchet de ghiocei, important e sa fie din inima! Si gandeste-te ca tu, nascut fiind din femeie, ar trebui sa fii recunoscator ca traiesti si ca mama ta (ca si alte miliarde de mame de pe planeta asta) te-a purtat in pantecele ei 9 luni, ti-a dat viata si te-a crescut cum s-a priceput ea mai bine. Gandeste-te putin acum: nu cumva merita putin mai mult decat dreptul la vot?happy

In orice caz, poti fi fericit: pe 5 mai se sarbatoreste ziua barbatului si atunci poti cere si tu cadouri (si chiar si flori daca iti plactongue)

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Cu ce sunteti voi mai importanti de noi, fetele?! Esti nebun. Avem aceleasi drepturi ca voi. Nu sunteti voi mai presus. Deci taci.

| Dreamy a răspuns:

Noi fetele/femeile cred ca suntem mult mai presus decat barabatii. Femeile se chinuie cu copii, femeile au idei mult mai bune si nu se dau la bautura la prima depresie.

acum: ori esti arab sau pur si simplu esti misogin.

| Doar1îngeR a răspuns:

Doamne.Tot dau de intrebarile tale stupide.
Cu ce ti se pare tie mai prejos femeia decat barbatul de ai impresia ca nu ar trebui sa avem drept de vot?
Iar flori si cadouri...ne sunt oferite sau le furam? Iar tu ca barbat(ma cam indoiesc de asta) nu esti obligat sa oferi cadouri si flori...le oferi de placere.

| cryssa a răspuns:

Tu ne-ai dat drept la vot ba?
pentru intrebarea asta stupida, fiecare userita de pe TPU merita o cutie de bomboane de la tinephbbbbt
chiar daca ai facut un cont la caterinca o insulti pe mama ta ba!

| EvangelineDS a răspuns:

Esti un misogin

| MaeRi a răspuns:

What's up Mann? Okey...esti suparat ca vine ziua femei si tu esti barbat si nu primesti nimic,dar tu trebuie sa dai,sa stii ca asta nu e ineaparat sa faci,asta face doar cine vrea,daca tu consideri ca pentru tine o femeie nu semnifica nimic si nu vrei sa ii dai cadou si flori,nu se supara nimeni sa stii,e alegerea ta,fiecare crede asa cum vrea, nu are nimeni vreo anume obiectie despre ceea ce crezi tu, ai acest drept de a credea si a spune tot ce iti doresti.

| medex3 a răspuns:

Daca ai fii femeie ai fi revoltat de acesta intrebare, cum sunt si eu.Si daca eu votez ce te bagi tu? Nu credeti ca barbatii au minte putina si destula ciuda pe femei? Te-a parasit cineva de esti asa revoltat impotriva noastra? O femeie inseamna o putere,inseamna un animal care isi apara puiul cu orice pret si vrea dreptatea sa.O femeie te creste, te educa si iti ghideaza pasii, nu altcineva.

| DeathTheKid a răspuns:

Ete nah asta nu doar se preface, dmess chiar e prost si misogin...Parca ne-ar fi dat masa drept de vot, oricum noi gandim mai mult ca unii barbati(ca multi barbati), dar deh tu desteptu` lu` peste ce sa zici si tu acum "hai sa ma iau de femei sa mai fiu si eu bagat in seama"

| xSoaked a răspuns:

"Nu le ajunge ca le-am dat drept de vot"... Pai tu ai zis lucrul asta ca pe un bonus, ca si cum nu ar fi fost normal ca femeile si barbatii sa aiba aceleasi drepturi! Dreptul de vot al femeii a fost o decizie luata pentru a nu mai exista discriminare, asa este perfect normal. In al doilea rand, cum poti sa spui asa ceva de parca te scarbeste, cu toate ca bucuria nu este impartasita numai de femei, ci si de barbati. Daca tu vrei sa stai inchis in camera ta si sa militezi pentru drepturile barbatului, care si-asa sunt suficiente, n-ai decat. Nu trebuie sa le strici ziua altora.

| DeEAஐ a răspuns:

Bai chestie da-ti foc!

| weeds a răspuns:

Inca un avorton pe TPU.

| Noname_4977 a răspuns:

Tot ce pot sa zic e : Jalnic.

| Giulia_4515 a răspuns:

Auzi, cu ce sunt bărbaţii mai presus decât femeile că tot nu înţeleg?
Şi noi avem dreptul la vot ca şi voi, bărbaţii...sau ce dacă suntem femei trebuie să ni se aplice un regim special? Să ştii că suntem egali din orice punct de vedere, pentru că nici unul nu-i mai bun decât celălalt.
Cât despre cadouri şi toate celelalte, eu una nu am pretins să primesc cadouri sau flori şi sunt sigură că mai sunt şi alte femei care nu pretind nimic, doar respect (ceea ce mi se pare un lucru cât se poate de normal din partea ambelor sexe). Dacă primim cadouri înseamnă că cei din jur ne apreciază, şi eu am impresia că este un lucru foarte frumos! Pe de altă parte cum ziua bărbatului este în fiecare zi, măcar o zi ne-am permis să ne-o dedicăm nouă, ceea ce pentru unii bărbaţi văd că pare o ofensă...

| StarMagda a răspuns:

NU suport genul ista de barbati! Ipocritule!

| Dakota a răspuns:

Nu mi spune ca mamei tale nu i ai daruit macar o floare ca te a adus pe lume. este cea mai prosteasca intrebare la care am putut sa raspundstraight face

| GabitaGabii a răspuns:

Iauite cat tupeu pe el laughing Luam si picioru' daca se poatetonguelaughing

| iuliaiuliaiulia a răspuns:

De ce nu ar avea femeile drept la vot? Nu e niciun raspuns la asta.Si nu spune ca tu nu primesti cadouri! Parca e obligatoriu... Daca nu vrei, nu da! Dar nu cred ca nu ii dai mamei tale flori sau cadouri niciodata.Chiar si fara motiv se dau! Nu mai suntem in vremurile in care barbatii luptau, vanau etc(si femeile faceau tot restul!), acum suntem egali, si nu mai conteaza atat forta.

| IamTitanum a răspuns:

In privinta dreptului de vot. avem aceleasi voturi ce voi, barbatii.Si cu florile, ei bine daca si barbatii vor flori...

| rekii a răspuns:

Omule si barbati si femeile au drepturi egale.
daca nu crezii chestia asta ori estii gay orii ai ceva i cap lipsa