Pro sau contra la ce? E adevarat pentru unii in anumite situatii. E practic vorba aia: de dragul de a te baga in seama.
Se refera la a scrie, ca si autor de carti? ca asta mi-e putin neclar. Insa, sunt de acord. Scrisul este o parte a sufletului, o transcriere a gandurilor poate cele mai interioare, nu un concurs de alergat unde conteaza doar sa alergi cel mai bine. Lasi o parte din tine pe foaie, marturisesti poate lucruri ce le tineai doar pentru tine si dai o profunzime si o valoare ceva-ului scris.
Daca se inlocuieste cuvantul 'ceva' cu o 'poveste', are mai mult accent pe diferenta dintre a scrie de dragul de a deveni cunoscut ca autor si de a scrie de dragul de a fi citita povestea, pentru ca povestea e important de citit, si povestea va spune si despre autor.
Ma scuzi, am interpretat gresit citatul . Cred ca se refera la faptul ca intai scrii pentru tine si dupa pentru altii sau ca pentru un autor, cel mai important e sa dea viata povestii sale si pe planul doi vine si faptul ca ar putea sa aiba succes cu ea, lucruri la care ii dau dreptate.
anonim_4396 întreabă: