| ReDMaN12 a întrebat:

O sa mai existe oameni peste 50 ani sau o sa fim inlocuiti de roboti si masinarii? Acum intrebarea:Azi suntem aici, dar peste 50 ani unde o sa fim?

30 răspunsuri:
| Fuchii a răspuns:

happy Tot aici...robotii si masinariile vor fii create tot de noi...asa ca

| mgtow a răspuns:

Ar fi bine daca masinaria ar avea putere printre oameni, asa am scapa de tigani si posibil ajungem ca in terminator sa fim presa lui skynet. Eu m-as face voluntar sa devin un terminator doar ca om nu imi prea vad rostul in viata.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Mie mi-a placut filmul cu virusul skynet cand zicea mosul ca skynet-ul este virusat si terminatorul a zis ca skynet este virusul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa mai fim daca nu murimwinking Masinariile sunt de speriat copiiii ele ne ajutawinking De unde prostia asta cu disparita aparitia? Tot acilea mai copckile pe Terra happy Ori pe Martelaughing

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Tipa aia la inceput a sunat prin telefon si a manipulat sistemul skynet. Dar sa stii ca ar fi misto sa avem in ziua de azi terminatori printre noi.

| mgtow a răspuns (pentru zen0):

Inseamna ca esti rrom, ti-ar veni bine daca ai lucra la salubrizare pentru ca altcineva nu te angajeaza.

| roxaa15 a răspuns:

Depinde de cati ani ai ca daca ai 40-50 sigur nu vei mai fi dar daca ai intre 15 -30 ai sanse mare sa mai fi si peste 50 de ani

anonim_4396

Dahappy Doi la fiecare smecher! Unul de rezerva ca nicicodata nu sti cand ii pica ludaia!

Iti recomand filmul terminator salvation daca nu l-ai vazut. Firmezi contractul si esti de-al lor.

anonim_4396

Ok! Dar cum sa fiu de-al lor?

Glumeam, dar daca s-ar putea te-as lua cu mine sa ne facem membrii.

anonim_4396

A merci. Ar fi foarte fain cu tine!

| harciog a răspuns:

Nu stiu daca peste 50 de ani sau mai multi dar intodeauna m-am imaginat o gradina zoo cu oameni, fregventata de roboti cu o asemenea performanta incit sa detina chiar si starile emotionale umane.

| Wøodenpints a răspuns:

Peste 50 de ani, ar trebui să am 71, deci cel mai probabil voi fi mort. Iar dacă sunt mort, nu prea-mi mai pasă mie de ce se întâmplă cu lumea, deci nu-mi pun nici întrebări de genul.

| shadovv a răspuns:

Eu cred ca robotica si i.a. mai are de lucrat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o sa fiu in Hawaii

| 4b a răspuns:

Cine saracia stie daca mai tine lumea 50 de ani!?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

AI dreptate pe tinetrebuie sa te intereseze ce o sa fie cat esti tu vi dupa aia ce te doare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa fim condusi de maimute si maimutele de roboti si robotii de Will Smith.

http://bloody-disgusting.com/......040610.jpg

| Inferno a răspuns:

Raspunsul este da. Desigur o sa putem constata o scadere a numarului de angajati in fabrici datorita romoticii, dar mai mult nu prevad.

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact. După ce mor, puţin îmi mai pasă ce se întâmplă aici.

| tarik44 a răspuns (pentru Fuchii):

Da vor fii create de noi si ne vor distruge.

| WR104 a răspuns:

Nu avem timp pentru asa ceva, nu dau omenirii sanse sa apuce anul 2100.

| mihaitaLGP a răspuns:

Masinariile ca si inteligenta folosesc un sistem de operare creat de om.
Robotii actioneaza in functie de ce sunt invatati, este imposibil sa actioneza in afara a ce sunt programati.

In caz contrar ai grija ca robotul de bucatarie sau calculatorul sa nu te extermine.

anonim_4396

Pei vezi ca sti? Si ca esti destept?

ştii*

anonim_4396

Asa te vreau dar imi spui cui dai funda is curios?

1. Nu-i întrebarea mea.
2. Chiar de ar fi fost, eu nu dau fundă. Fundele sunt pentru cerşetori ambulaţi care au impresia că au ce face cu nişte pizeli portocalii.

anonim_4396

Cui dai funda?

Întrebări similare