Ar fi bine daca masinaria ar avea putere printre oameni, asa am scapa de tigani si posibil ajungem ca in terminator sa fim presa lui skynet. Eu m-as face voluntar sa devin un terminator doar ca om nu imi prea vad rostul in viata.
Mie mi-a placut filmul cu virusul skynet cand zicea mosul ca skynet-ul este virusat si terminatorul a zis ca skynet este virusul!
Tipa aia la inceput a sunat prin telefon si a manipulat sistemul skynet. Dar sa stii ca ar fi misto sa avem in ziua de azi terminatori printre noi.
Depinde de cati ani ai ca daca ai 40-50 sigur nu vei mai fi dar daca ai intre 15 -30 ai sanse mare sa mai fi si peste 50 de ani
Da Doi la fiecare smecher! Unul de rezerva ca nicicodata nu sti cand ii pica ludaia!
Iti recomand filmul terminator salvation daca nu l-ai vazut. Firmezi contractul si esti de-al lor.
Glumeam, dar daca s-ar putea te-as lua cu mine sa ne facem membrii.
Nu stiu daca peste 50 de ani sau mai multi dar intodeauna m-am imaginat o gradina zoo cu oameni, fregventata de roboti cu o asemenea performanta incit sa detina chiar si starile emotionale umane.
Peste 50 de ani, ar trebui să am 71, deci cel mai probabil voi fi mort. Iar dacă sunt mort, nu prea-mi mai pasă mie de ce se întâmplă cu lumea, deci nu-mi pun nici întrebări de genul.
AI dreptate pe tinetrebuie sa te intereseze ce o sa fie cat esti tu vi dupa aia ce te doare?
O sa fim condusi de maimute si maimutele de roboti si robotii de Will Smith.
http://bloody-disgusting.com/......040610.jpg
Raspunsul este da. Desigur o sa putem constata o scadere a numarului de angajati in fabrici datorita romoticii, dar mai mult nu prevad.
Exact. După ce mor, puţin îmi mai pasă ce se întâmplă aici.
Masinariile ca si inteligenta folosesc un sistem de operare creat de om.
Robotii actioneaza in functie de ce sunt invatati, este imposibil sa actioneza in afara a ce sunt programati.
In caz contrar ai grija ca robotul de bucatarie sau calculatorul sa nu te extermine.
1. Nu-i întrebarea mea.
2. Chiar de ar fi fost, eu nu dau fundă. Fundele sunt pentru cerşetori ambulaţi care au impresia că au ce face cu nişte pizeli portocalii.