Eu resping teoria evolutiei. Oamenii sunt creati de Dumnezeu si reprezinta centrul Creatiei. Oamenii se diferentiaza de maimute fiindca gandesc rational si iubesc cu adevarat.Omul este cel mai complex produs al Creatiei.Asta e doar parerea mea.Numai bine
Nu.
Daca ar fi asa, atunci de ce naiba nu mai vedem noi azi maimute transformandu-se in oameni?
Genius...
nu, e inposibil! si pisicile seamana cu noi, ca au dinti, si poti spune ca ne tregem din pisici, sau din cine stie ce alte animale? oamenii se trag din orce altceva, dar nu animale
Tu si cu mama ta te tragi din maimuta, restul are stramos comun cu maimuta, de ce dracu' va mai duceti la scoala bai maimutelor?
Cine e desteptul de a facut intrebarea asta recomandata?
Nu, specia homos sapinens este o specie de maimute primate adaptate la mediu ca orice alta specie, lipsesti mult de la ora de biologie?
Nu. Dar tot nu cred ca omul a evoluat din maimute.
Vrei cumva sa zici ca esti o specie de maimuta? Pai daca da, atunci..fiecare cu neamul lui...
Nici noi nu stim de unde am venit si ce este cu noi si ce cautam pe acest pamant. Ceea ce este cert este ca am ajuns ceea ce suntem prin evolutie!
Omul este o specie de maimute primate, fiecare cu neamul lui si tu esti o maimuta primata ori cat ai nega asta, daca nu ma crezi fa-ti un test adn, intrebati profa de biologie, citeste o carte, uitate la un cimpenzeu anatomic suntem indentici cu ei si nu dar cu ei folosesti mintea
Si tu invata sa scrii corect
Foleseste-ti creierul, mai treci pe la scoala, Einstein.
Nu poti spune ca din maimute sau Adam si Eva dar de unde stim ca Adam si Eva au mers direct in 2 picioare funda?
Scriu ce zice profa si ascult ce ne explica fiindca imi place biologia.
Deocamdata, invatam despre sistemul osos. (sunt in clasa a 7 a, dar nu inseamna ca sunt proasta ).
A nu sti ceva nu inseamna ca esti proasta, a nu vrea sa stii inseamna ignoranta si prostie, http://www.scribd.com/doc/11552063/Atlas-de-Anatomie-a-Omului-McMinn
oasele tuturor au au fost fabricate intr-o explozie de supernova, la carbon ma refer
eu nu ma dau inteligent isi spun cea ce stiu poate nu-i adevarat spun cea ce am vazut si eu pe internet
Fie cum spui tu.
Eu raman "ignoranta" cum zici tu si lasa-ma in "prostia" mea daca iti convine sa zici asa.
Fii tu ala "destept", nu ma deranjeaza.
O zi buna.
Ma miram de ce esti asa inculta, bine ca ne-ai zis ca esti a 7-a. Uite, o sa-ti raspund eu la intrebare, sau la afirmatia ta care este incredibil de inteligenta. Deci, evolutia se petrece in perioade mari de timp, de la prima celula pana la omul din prezent au trecut 3, 5-4 miliarde de ani.Cand o sa traiesti tu cel putin 100 000 de ani o sa vezi specii care evolueaza, pana atunci, invata.
Daca nu cred in evolutia omului din maimute, nu inseamna ca sunt proasta.
Ca, de', dati voi pe din afara de inteligenta...
Nu am nevoie de explicatiile voastre.Eu mi-am spus punctul de vedere.
De ajuns.
Atunci, dacă tot eşti aşa de inteligentă, spune-ne tu, cum au apărut oamenii?
Şi fără basmul cu Adam şi Eva, te rog.
N-am zis ca sunt "aşa de inteligentă", dar nici proasta nu sunt.
Fiecare om are dreptul sa creada in ceea ce vrea.
Acum va luati toti de mine ca nu cred in prostia asta cu maimutele...
Foarte frumos, chiar va multumesc
Oamenii nu au evoluat din maimute, ziceai ca-ti place biologia, dar habar n-ai. Oamenii au un stramos comun cu ele.Si evolutia nu inseamna maimuta-om. Evolutie=adaptare.De ce crezi tu ca noi care stam frumos in fata PC-ului suntem mult mai slabi (nu in greutate) decat cei care traiesc in jungla? Crezi ca tu ai putea trai in jungla daca ai aparea acolo din senin? Sunt convins ca nu, asta inseamna evolutie, sa te adaptezi.
Pfffff,las-o balta.
Da, stiu ce inseamna adaptare.
Stiu ca inainte oamenii nu erau fizic si intelectual asa dezvoltati ca noi.
Si normal ca nici un om, aparut din senin in jungla nu ar putea trai acolo.
O zi buna.
Nu...
Primii oameni au fost Adam si Eva, pe care stim ca i-a creat Dumnezeu.
Animalele au fost facute de Dumnezeu
...
Asa ca logic ca nu se trag din maimute
Daca nu cunosti un subiect Mai bine nu te faci de rusine spunand lucruri neadevarate si ca iti place biologia dar nu stii nimic...sunt de acord cu Thunderstruck