Eu resping teoria evolutiei. Oamenii sunt creati de Dumnezeu si reprezinta centrul Creatiei. Oamenii se diferentiaza de maimute fiindca gandesc rational si iubesc cu adevarat.Omul este cel mai complex produs al Creatiei.Asta e doar parerea mea.Numai bine
Cand NU stii NIMIC" inseamna ca..stii ceva. Ador limba romana.
Apropo, biologia nu inseamna numai ca omul se trage din maimute sau nu .
Si tu nu ma cunosti, nu stii ce stiu sau nu stiu eu.
Si v-ati gasit voi, desteptii Pamantului sa va luati de mine..Frumos,n-am ce sa zic.
Eu cred ca oamenii au fost creati de Dumnezeu, conform Bibliei.
Si inainte sa te iei de mine..verifica si celelalte comentarii ale altora care cred acelasi lucru.
O seara placuta!
Dar si eu cred in acceasi chestie ca am fost creati de Dumnezeu dar am incercat doar sa iti dau un sfat iarta-ma daca te-am suparat
Lasa. Nu-i nimic.
Ma bucur cel putin ca si tu crezi in Dumnezeu, nu ca altii
Eu nu cred asta. Oamenii sunt facuti de dumnezeu. Poate ca maimutele ne seama foarte putin la gesturi, dar nu sunt ca noi
Maimuta se trage din om!..Intr-adevar avem niste gesturi asemanatoare maimutelor.Primitivii erau identici cu ele.
Oricum teoria stintifica zice ca ne tragem din maimute, iar teoria biblica spune ca ne tragem din Adam si Eva!
Te-am ajutat!?
Stiintific asa se zice, dar credinciosii nu cred asta. Iiisus a creat primi oamenii si din ei ne tragem!
Da, prin evolutie. Omul este si el un animal, sunt tone de specii de maimute dar noi am fost specia ce a evoluat cel mai mult.
Merci . Eu ma duc de obicei pe partea stiintifica la orice legat de evolutie si crearea omului. Nu mi se par plauzibile lucrurile ca si ca suntem facuti din pamant sau mai stiu eu ce.
Intr-un fel da pentru ca la inceputuri (daca intelegi ce vreau sa spun) erau mai multe ''specii'' de maimute care dupa ani si ani sau dezvoltat, deci pe scurt DA oamenii se trag din maimute