Nu se ajunge la nimic
E normal
Am discutat cu alte persoane și au spus ca și lor li se întâmplă
Stai calm
Mi se întâmplă des
Uneori ma ia cu amețeală
Vb serios
De multe ori deja vu este confundat cu alte fenomene gen: experiente precognitive (senzatia ca stii exact ce urmeaza sa se intample, si chiar se intampla), halucinatii (determinate de boli sau medicamente/droguri), amintiri false (determinate de schizofrenie). Spre deosebire de adevaratul deja vu, care dureaza in jur de 10-30 de secunde, celelalte fenomene pot dura mult mai mult.
(strict copy+paste)
Eu am perioade in care am multe deja-vu-uri. Nu am gasit un tipar in legatura cu momentul aparitiei acelor perioade (care tin gen o luna, de 2-3 ori pe an). In perioadele cand am deja-vu-uri, cateoadata am deja-vu-uri in bucla (stii cum e filmul Inception? ceva de genul doar ca cu deja-vu-uri) si cateodata in deja-vu stiu ce se va intampla in urmatoarele 5-10 secunde si ce ar raspunde oamenii daca le-as spune ceva.
Nu, gen sunt la facultate, am un deja-vu si sunt ca o anumita persoana se va ridica si va merge la cosul de gunoi dupa care se duce la coleg x si se pune langa el.
Cred ca intuitia e altceva si ceea ce simt eu cand am genul ala de deja-vu-uri o trec la ceva extrasenzorial. Nu vad de ce ar fi considerata intuitie faptul ca te intorci la cineva si el e pregatit sa te strige sa iti spuna ceva si tu poti sa ii raspunzi fara sa isi mai deschida gura, iar asta nu cu persone apropiate...
Nu a zis nimeni ca e ceva rau in asta. Stiu de spirit science si stiu si sa sortez informatia exista si destul bullshit pe acolo.
Din punctul asta de vedere, deja-vu-ul este un semn al elevarii constiintei sau activitatii celui de-al 3-lea ochi.
Hai sa nu-i mai facem omului spam pe intrebare daca vrei sa mai vorbim ceva pe subiectul asta, PM me, daca nu o lasam asa.
shad00w întreabă: