În principal așa sunt învățați de mici. Prostește-i de mici ca să-i poți fraierii când se fac mari.
1) Nu trebuie să gândești și să-ți pui întrebări
2) Ignoranță
3) Stai în grupuri care împărtășesc aceleași ideologii ca și tine
Poate nu credința în Dumnezeu ar fi problema neapărat, într-un fel le dă celor slabi speranța la o viață mai bună după moarte. Mulți ar putea să intre în depresie sau altceva mai grav dacă toată lumea le-ar spune verde-n față că nu există viață după moarte, după ce mori ești îngropat și uitat pe veci, nu mai exiști, nu mai ai sentimente, amintiri, te-ai dus. În schimb lumea o să continue să existe. Se vor naște alți oameni etc. vor fi mereu alții care să se bucure de frumusețea vieții. Problema apare când oamenii fac niște lucruri idioate din cauza religiei.
Inainte sa zici ca nu crezi, citeste Biblia.
E ca si cum ai spune ca nu-ti place matematica din cauza ca ai auzit ca e nasoala.
Facand abstractie de gramatica ta absolut " mirifica", iti pot spune ca postarea ta face afirmatii mincinoase, cat timp nu aduci contraargumentele de rigoare. Te rog sa postezi aici dovezile despre care vorbesti.
User-ul Ray m-a banat, atunci cand i-am cerut sa facem o dezbatere publica, aici, vis a vis argumente si contraargumente la tema. LMFAO P.S. Fratilor, nu mai vorbiti ca babele pe sant dornice de atentie, daca nu sunteti in stare sa sustineti o discutie la tema. P.S. Putorilor!
Dacă știința nu se ocupă, crezi că ar trebui să ne ocupăm noi? Sau nici noi?
Eu cred in Dumnezeu, dar e o credinta, nu stiinta (cunoastere).
Și spui asta cu atâta nonșalanță. Aruncă ăștia cu pietre în tine. Ai noroc că încă nu a citit Ray ce tocmai ai mărturisit aici, că din ignoranr și cretin nu te scotea. Auzi acolo, om cu școală, cu facultate (sau facultăți) să creadă asemenea aberație...
Nu chiar totul. Uită-te la videoclipul ăsta și vei intelege mai bine: https://youtu.be/yed6EGbpAkc
De ce ma judeci aiurea? pe cine am facut eu cretin doar ca crede in dumnezeu?
ignoranti,limitati mintal,inchisi la minte singuri au scris ca asa sunt,inca mai am intrebarea aia,ei au spus ca indiferent de dovezi,argumente ei raman la dogma lor,deci cum se numesc aceste persoane daca nu ignoranti,limitati,inchisi la minte?
faza cu a crede in dumnezeu nu spune nimic,care dumnezeu,ce fel de dumnezeu,cum il percepe, ce credinta are, vezi sunt tot felul de intrebari, romanul nici nu stie ce inseamna dumnezeu, el stie ca la greu il ajuta cineva in rest pauza