Ce stii tu despre gravitatie? Nimic. Legile fizice se schimba precum materia care se transforma mereu. Ce legi fizice? Absurd. Eu pot spune ca nu stiu nimic si sunt mai inteligent stiind ca nu stiu nimic.
Esti o aberatie tu cu toti astia ca tine. Pamintul de 6000 de ani? Si fosilele alea de dinozauri le-a plantat Satana, am auzit...
Hai, lumineaza-ne cu aia 6000 de ani! https://ro.wikipedia.org/wiki/T%C4%83bli%C8%9Bele_de_la_T%C4%83rt%C4%83ria
Doctorandus, în ritmul în care ne înmulțim și poluăm planeta, 100 de ani e un termen foarte optimist, nu crezi?
E posibil ca în maxim 20-30 de ani să ne confruntăm cu niște evenimente nemaiîntâlnite, meteorologic vorbind.
De unde sa stiu eu? Tot ce avem sunt niste modele, nu avem acces direct la predictii exacte despre realitate.
Nu cred ca va mai exista umanitatea atunci...
(Intrebarea ta mi-a adus aminte de un cantec:
https://youtu.be/yesyhQkYrQM )
Hahahahaha! Legile fizicii se schimbă? Asta chiar e tare. Dacă lași un măr să cadă de la aceiași înălțime va cădea cu aceeași viteză indiferent că îl arunci acum sau peste 10000000 de ani. Legile fizicii nu se schimbă și nici nu se vor schimba vreo dată, singurul lucru care se poate schimba este modul în care le înțelegem noi. Cum crezi că au reușit astronauții să seteze destinația și locul aterizării pe lună? E simplu, pentru că au calculat influența gravitației pământului, a lunii, viteza lor de mișcare și viteza navei și astfel au reușit să aterizeze cu brio.
Am rectificat azi de dimineata. Legile fizice sunt ca un software scris pe suportul continuumului spatiu-timp din domeniul subcuantic. Materia se transforma. Legile fizice nu se schimba.
E adevărat că materia se schimbă însă acest lucru se întâmplă datorită legilor fizicii care acționează asupra acesteia. De aceea omul poate spune cât de vechi este un os sau o piatră, pentru că o dată ce știi rata de descompunere a unui material este simplu de calculat. Criminaliștii pot aproxima timpul decesului unui om după cât de descompus este corpul luând în considerare locul unde s-a întâmplat crima, condițiile atmosferice și bacteriile prezente pe cadavru. Putem prezice ziua unei eclipse pentru că știm viteza și modul în care se mișcă planetele în sistemul solar în comparație cu soarele. Cu alte cuvinte, nimic nu e întâmplător.
"nimic nu e întâmplător." - nimic fiind intamplator ajungem la evolutia programata sau la transformarea programata a materiei conform software-ului numit legi fizice.
Referitor la acele datari:
https://en.wikipedia.org/wiki/Radioactive_decay
According to quantum theory, it is impossible to predict when a particular atom will decay, regardless of how long the atom has existed.
Cu cat se incearca predictii mai departe in trecut sau in viitor cu atat rata de eroare creste exponential deoarece si multitudinea de transformari sau de variabile necunoscute creste exponential.
Asa credeti voi, pentru ca in ultimele sute de ani, "sefii" au avut chef sa imprastie asemenea minciuni. Un milion de ani este cam mult, si multi nu stiti cat de mult se va schimba lumea in urmatorul secol. Eu sunt curioasa daca sefii astia vor mai rezista pe "tron" inca 100 de ani.