Hristos a spus...,, fiecare dintre voi poate face ce pot eu,,
...probabil ca daca omul ar evolua sufiecient incat sa profite 100 % de creierul sau, atunci nu am mai crede in zei ...am fii noi zei
Da.
Pai, sa gandim logic: daca omul ar putea folosi + 100% ar putea ridica lucruri, ar putea face lucruri incredibile. Dar, asta este, asa este omul, adica asa a fost mereu! Funda?
Da am inteles ca omul foloseste pana la 8 la suta din capacitatea creierului.Creierul uman este alcatuit din doua emisfere: stanga care este partea logica si rationala,iar dreapta este sediul emotiilor si al intuitiilor.
Diferenta dintre modul fiecarui individ de a gandi, cred ca este cauzata de partea creierului care este mai dezvoltata.
Daca am putea folosi tot creierul, am cunoaste toate lucrurile.
O sa ajungem si la nivelul in care o sa utilizam 100% din capacitate, dar asta in timp, totul evolueaza numai ca e realtiv incet adica mai avem de asteptat milenii poate pana sa ajungem acolo. In orice caz sistemul nervos ramane cel mai mare mister pe care cine stie cand il vom descoperi. Asemanare cu Dumnezeu, nu cred, cel putin eu nu vad asa. Numai bine!
Stii tu sigur ca omul nu foloseste 100% din capacitatea propriului creier? Da-mi un link la un studiu stiintific reputabil care dovedeste asta.
Gandeste-te asa: cine te face pe tine sa fii tu? Creierul. Cand spui "nu pot folosi mai mult de 10% din capacitatea creierului meu", implici ca creierul ar fi ceva separat de tine. Nu e. Asa-numitul "suflet" nu e separat de creier, e doar o abstractie creata de partea din creier responsabila pentru constienta. Nu-ti "folosesti" creierul - practic *esti* creierul tau.
Ai dreptate intr-un fel.e gresit sa spui ca omul isi foloseste 10 % din capacitatea creierului...el de fapt isi foloseste 100 % din capacitate, dar in mai multe directii!
adica in loc sa te concentrezi la un singur lucru...te concentrezi la 10000 deodata
e ca si cum ai incerca sa faci mai multe operatiuni pe pc in acelasi timp ...la final iti merge cu viteza mai mica
asa e si creierul... daca sa evoluam intratat incat sa ne concentram tot creierul pe un singur subiect si sa le ignoram pe celalalte. atunci o sa putem face lucruri de care nu stiam ca suntem in stare
Paii din cate stiu eu, doar cei mai destepti oameni isi folosesc 10% din creier, so...
E imposibil sa-ti directionezi capacitatea creierului intr-o singura directie, deoarece creierul tau are si rolul de a procesa cantitatea imensa de date adunata de corp, un rol asupra caruia constienta ta nu are niciun control. De asemenea, mai exista si o minunata chestie numita subconstient (chestia aia care se asigura ca ai o melodie in cap de care nu poti sa scapi, sau ca o sa te plictisesti cand faci ceva repetitiv), care iti mananca inca o bucata din resursele creierului - si in caz ca nu ai observat pana acum, e oarecum imposibil sa-ti controlezi subconstientul.
Tocmai la asta ma refeream... daca am evolua suficient de mult cat sa ne controlam subconstientul atunci am fii zei in lumea noastra.si poate chiar in cea reala!
Te-ai uitat la inception? ceva de genul daca am putea controla, atunci ne-am apropia de potentialul maxim al omului.*cel putin al subconstientului *
Daca foloseam 100% din capacitatea creierului poate ne-am fi teleportat fiecare intr-o lume creata de noi.
Viziune: eu! intr-o carte de povesti.Toata sulimea cu numele meu in buze, icoane cu fiul meu ce merge pe sticla pisata, apa, cale ferata, aer, lava... abia astept!
Eu inca mai incerc sa merg ca Isus pe apa, deocamdata merg doar pe vodka pana mai fierbe mustul.
Folosim 8-10% pentru că restul sunt comentarii!
Serios acum, motivul pentru care folosim doar 10% este datorat faptului că restul neuronilor și dentritelor sunt păstrate drept rezerve „în caz de". Dați-mi stupid acum, gândiți mai târziu.
Dupa cum a spus si doamna Ema, partea mea de creier mai slab dezvoltata se afla in circumferinta nordica a capului cind stau cu fata la rasarit.Cind nu inteleg ceva imi schimb imediat pozitia cu fata spre apus sa pot patrunde cu mintea dar tot degeaba.Am uitat sa spun ca atunci cind ma lovesc la cap, destul de des ce-i drept, nu ma doare nimic si suna ca o cisterna goala.
Si eu am penis si nu-l folosesc 100% din capacitatea lui. Crezi ca-mi pasa acum de creier?
Asta e la modul "ce destepti am fi fost daca..."- total irelevant. oricum, recomand filmul Limitless care abordeaza acelasi subiect.
Nu folosit 100% fiindca nu avem nevoie. Lumea evolueaza dupa nevoi, vulpea de la polul nord s.a facut alba ca sa nu fie vazuta. Pana ce nu vom avea nevoie de "ma mult creier", vom folosi in media, tot atat %. Dumnezeu nu are nici o legatura, este vorba de simpla evolutie a speciilor
Totul e explicabil daca e pus in lumina stiintifica luciferricca.Ca sa folosesti la capacitate maxima creierul inseamna ca acesta va consuma energie pe masura.Nu uita ca munca intelectuala e mai epuizanta decat cea fizica.Asta poate fi un indicu despre cum ar fi daca ai folosi la capacitate maxima" creierii"
P.S. Cele mai multe falusuri nu sunt in stare perfect erectila pentru ca daca ar fi.ar periclita echilibrul organismului prin consumul excesiv de energie pentru a fi 100% "ready for war"