Oamenii vor înceta din nebunia de a avea propria proprietate, o va împărți, vor încerca să trăiască cinstiți, respectuoși, unul față de altul.
Încep coloniile pe Marte, iar transferul va lua amploare, la fel și alte corpuri cerești.
Războaiele și conflictele se vor multiplica și intensifica, la fel și sărăcia, și corupția.
Se va inventa sau va apărea un virus mai eficient, vorba lui badpanda.
O infinitate de posibilități, lista poate continua la nesfârșit.
La cum nu se mai casatoreste nimeni si apar virusi ucigasi nu prea cred ca se va umple.
Continuam traiul vietii pana apar robotii si vor fi mai multi care aleg sa plateasca un robot pentru a trai in casa considerand un partener alternativ. Oamenii se cearta si apar destule probleme, copii sufera si se incurajeaza prin reclame si alte metode folosirea unei alternative pentru a reduce populatia treptat, daca se incuraja natalitatea si viata buna atunci erau salarii bune peste tot, nu crime, nici violente si oamenii mai buni
Chinezii lucreaza la un soare artificial, poate face ala boom si o fi mai eficient (pentru a scapa de chinezi ca nu cred ca ajunge radiatia sau ce o emana ala atat de departe, nu au zis clar ce tip de reactor are)
Te referi la reactorul cu fuziune?
https://www.google.com/......n-reactor/
Sunt foarte multe solutii care sunt gandite si dezvoltate încă de acum. Oricum trebuie sa ai in vedere ca populatia lumii la momentul de fata creste lent din cauza natalitatii scazute a tarilor dezvoltate. O alta solutie ar fi promulgarea unei legi cu limita de max 2 copii/familie in toate tarile lumii. Se vor construii mai multe blocuri, zgarie nori sau ceva de dimensiune mare pe inaltime pentru a ocupa spatiu mic. Cei mai buni ingineri de pe planeta deja au inceput sa proiecteze orase subacvatice sau pe apa. O alta solutie ar fi colaborarea intre tari pentru a dezvolta cat mai rapid o tehnologie care sa teramifice Marte pentru a ne putea muta pe ea o mare parte din noi. Un virus nu e cea mai buna solutie deoarece poate scapa de sub control si poate ataca toate clasele sociale. Cei bogati sunt asa datorita tuturor claselor sociale din care isi procura banii. Gândește-te doar daca saracii toti ar murii pe capete. Castigurile lor ar tinde catre 0. Astea sunt câteva exemple care imi vin in cap. Gândește-te un geniu la cate s.ar putea gandii.
Basme ....stai liniștit ca va fi loc pentru toți pe planeta exista un curs între viața și moarte.
Nu se va intampla asa ceva. Daca se va intampla asta vor fi luate masuri din timp cel mai probabil.Mai exact, masuri ca cele din China unde legea nu permite unei familii sa aiba mai mult de un copil.
Dacă studiați istoria lumii veți afla că 1 miliard de oameni au existat la sfârșitul secolului XIX. După aceea a explodat numărul populației.
Principalul motiv pentru care a explodat numărul populației a fost apariția vaccinurilor pentru toate bolile cunoscute ca mortale și fără tratament.
Până atunci, însă au avut loc extincții în masă datorită diverselor pandemii. Din fiecare pandemie s-a învățat câte ceva: izolare, igienă, curățenie publică, eradicarea rozătoarelor, acoperire nasului și a gurei.
Populația nu va mai crește foarte mult deoarece există deja țări care se confruntă cu un deficit de populație, adică numărul de nou născuți este depășit de numărul de decedați. Dar, și o populație îmbătrânită.
Dar, există semnale, inclusiv din partea papei care acceptă avortul, contracepție.
Se vor lua măsuri pentru a nu mai exploda numărul populației mondiale.
Iar, referitor la un virus, problema nu este crearea sa, ci existența unui antidot, în așa fel încât populația țării în care este creat să nu sufere.
Poti sa fii un african sarac lipit si singura ta distractie sa fie sexul neprotejat.
Oamenii vor înceta din nebunia de a avea propria proprietate, o va împărți - nu cred ca se mai ajunge la comunism sau fascism, traim in capitalism nazist
vor încerca să trăiască cinstiți, respectuoși, unul față de altul - pe bune?
Încep coloniile pe Marte, iar transferul va lua amploare, la fel și alte corpuri cerești - dar centura Van Aleen? sunt multe minciuni legate de spatiu. Cum au trecut cei care au mers pe Luna de centura Van Allen? Dar cum se trece prin termosfera care are peste 3000 grade celsius. Daca tu crezi in spatiu treaba ta.
Războaiele și conflictele se vor multiplica și intensifica, la fel și sărăcia, și corupția - asta e corect!
Se va inventa sau va apărea un virus mai eficient - corect!
Nu știu exact ce să spun despre spatiu, nu este specialitatea mea, și nu-mi pot da interesul pentru a învăța despre asta. Știu doar lucruri pe bucățele, și nu vreau să o dau pe conspirații.
Si despre virus s-a spus ca nu ajunge atat de departe. Dar, a umplut lumea. Ba chiar mai repede decat s-ar fi calculat si crezut.