Nu am 3 lucruri care m-au convins pe deplin sau 100% sa cred in viata extraterestra, adică nu am văzut cercuri in lanurile de porumb din Romania sau nici "faimoasele" nave spațiale, ba chiar mai mult nu am avut onoarea sa fac cunoștință cu un extraterestru , dar consider ca Universul e prea mare si noi prea egoiști daca am crede ca suntem singurele fiinte care traiesc. Adica nici macar pe luna nu am fost sa stim cu certitudine ca exista viata acolo, si totuși nu cunoaștem decat planetele din Calea Lactee, pot exista miliarde de galaxii si planete unde exista viata, chiar daca nu e așa bestiala cum e a noastra (foarte poluata ). Deci... cred in viata extrateresta si asta e părerea mea chiar daca nu am certitudini.
Cred ca e imposibil sa fim doar noi. Nu cred in rahaturile de la tv gen, oameni verzi si inalti si rahaturi science fiction.
Cine zice ca nu exista extraterestrii, din start iti dai seama ca e prost si ca nu mai are rost sa-ti pierzi vremea cu el.
mai intra in discutie si arfismul asta cum ca omul ar fi singura fiinta superioara, ca nu are cum sa mai existe si alte fiinte in univers.
chiar maicamea a vazut un OZN cum i-a trecut deasupra capului, si nu era singura, era cu mai multi.
alta data mai vazuse un con de lumina pe cer noaptea tarziu cand era pe strada.
bine, nici daca nu aflam de la ea, eram absolut sigura ca exista.
uitati-va la The Fourth Kind, un horror superb, care este facut dupa o poveste reala, iar filmuletele din film sunt actual/real footages.
De ce crezi că ar trebui să fie "extratereștrii" ființe evoluate care să dispună de o tehnologie superioară cu care să se plimbe prin univers ca să existe?
Nu vad ce legatura are cu ce am raspuns eu.
dar da, sunt mai evoluati ca noi si dispun de tehnologii mai superioare.
cand rapesti o fiinta umana si o aduci inapoi fara sa-si mai aminteasca nimic, sau macar sa nu-si aminteasca complet, decat franturi care nu se arata decat in vise sau sub hipnoza...da, esti mult mai evoluat.
si daca ai de gand sa ma contrazici cu ceva, sau daca vrei sa intram in polemici ca la religie de genul "dumnezeu exista! ba nu exista!", inlocuind termenul de dzeu cu extraterestri, afla ca nu ma intereseaza.
1. Teoria Big-Bang-ului;
2. Teorii despre originea vietii;
3. Teoria evolutiei.
Daca ai intr-o urna 100 de bile, dintre care 99 albe si una neagra, este adevarat ca nu putem afirma cu certitudine de 100% ca extragand in mod aletoriu una din bile ea va fi alba.
Insa daca ar fi sa facem presupuneri imi pare mult mai rational sa mergem pe varianta cea mai probabila.
Intrebarea era "Credeți în viața extraterestră?". Nu era "Stiti ca viata extraterestra exista?"
MrUniverse chiar e 100% sigur ca exista extraterestri (nu e vorba numai de intrebarea asta) si tocmai de asta am vrut sa vad pe ce se bazeaza.
1. Imensitatea Universului. Sincer acum, tu realizezi cât de gigantic e Universul?
2. Piramidele din Egipt
3. Numeroasele sculpturi antice, texte și chiar picturi în care se fac referiri clare la ființe dinafara Terrei.
Firește că aceste 3 enunțări reprezintă doar vârful iceberg-ului, abia 10% din tot ce am de spus...
Așa este. Sunt 100% convins de existența extratereștrilor. Să înțeleg că tu nu, nu?
1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Apelul_la_probabilitate
2. https://en.wikipedia.org/wiki/Egyptian_pyramid_construction_techniques
3. Toate simple speculatii. Nu exista referiri clare.
Poate ca ai avea multe de spus, dar nu exista nimic care sa demonstreze clar ca exista extraterestri. Bine, asta daca nu cumva stii tu nu stiu ce informatii secrete, dar in cazul asta ar trebui sa ni le zici si noua.
'Numeroasele sculpturi antice, texte și chiar picturi în care se fac referiri clare la ființe dinafara Terrei.''
Atunci erau numiti zei, acum si aici sunt ''extraterestri''.
La Religie, le spuneti ''inchipuiri''. Ai crescut in ochii mei!
S-a uitat prea mult la Ancient Aliens .
Am incercat sa ma uit odata si m-a luat durerea de cap de la tampeniile de acolo
Viata extraterestra ar putea exista, am o asteptare sa existe dar nu am de unde sa stiu sigur (la fel cum ma astept sa nu castig la loto daca imi cumpar bilet).
Orice persoana cu o gandire rationala ar spune Nu stiu.
Daca exista extraterestrii inteligenti unde sunt? (Paradoxul lui Fermi)
Deci, incep cu concluzia, mi-a zis nenea Morgan Freeman de la tv(mie, ca se uita si fix la mine).Era asa ambiguu cand incerca sa prelungeasca documentarul pe 45 de minute, dar toata lumea isi vrea bucata de paine.
Doi, am vazut ceva inexplicabil prin 2006. O nava, ii zic UFO, doar n-am intrat inauntru sa ii intreb daca au scaun pentru capitan in cockpit.
Trei, e bine sa cumperi cartile unor sarlatani care scriu aberatii despre piramide facute de omuleti de pe alte planete.Si eu ma gandesc la cat de putori suntem, nu cred ca le-am facut noi.Iti dai seama ca in felul asta, pe sarlatani, ii tii aproape de pix, altfel s-ar apuca de alte smenarii.
Patru! da, o lungim ca in reclamele alea de iti vin in spam despre penis. Universul e vast, huge, bla bla bla. Abia am ajuns cu cateva sonde pe unele planete din sistemul nostru solar.Nu ne impacientam.
Cinci! oh, dar vai, nici nu mi-am scos cardul, cinci? Exista posibilitatea sa fii rapit.De asta tot zic la lume, "mergeti in grupuri noaptea la bere!" nu ca unii n-ar avea bani sau sufera de chitrosenie, dar nu stii peste ce sofer de UFO beat dai si te rapeste.
Sase? Tot nu am reusit sa ma conving sau sa te conving? Teoriile alea cu tehnologiile furate de la alieni. Daca nu intelegi cum functioneaza un device, nu inseamna ca-i divin sau adus de omuleti din spatiul cosmic.Nici eu nu inteleg cum functioneaza unele integrate, dar nici cand mi-am luat telu', nu tipa un alien tuciuriu "hai baiatu' iti dau un telefon!"
Sapte.E bine sa fii paranoic si sa crezi ca exista.Ori e bine sa zici ca exista, sa nu-ti puna cineva la indoiala rationamentul?
Iti zic alea trei, la moda printre pasionati.
1.Viata-i de rahat.
2.Ai nevoie de o credinta.
3.Sunt singurii tai prieteni buni imaginari care ar putea exista, dar nu esti sigur si ne intoarcem tot la rahat.
Unde sunt? Poate vrei să spui: De ce nu ne vizitează?
Hmm... Poate pentru că specia umană nu e pregătită pentru așa ceva?
Pentru toți scepticii (care se contrazic singuri): Puteți scrie și 7 romane despre îndoielile voastre nejustificate, adevărul rămâne clar.
"Toți ne uităm la aceleași stele și vedem lucruri total diferite..."
Nu vreau sa spun de ce nu ne viziteaza.
Unde sunt in sensul ca de ce nu am detectat nimic pana acum?
Noi (omenirea) tipam in spatiu de cand am descoperit radioul. Orice fiinta inteligenta pe o arie de 100 de ani lumina stie ca existam.
Acum orice fiinta inteligenta trebuie sa fi construit un aparat ca radioul sau TV-ul dar noi de cand ascultam e liniste.
Cum am spus, presupun ca exista viata extraterestra (nu omuleti verzi care construiesc piramide) dar ma deranjeaza atitudinea ta de atot-stiutor. De unde esti tu asa sigur ca exista extraterestrii? Ai vorbit tu cu ei? Te-au rapit?
Sigur, extraterestrii astia nu au altceva mai bun de facut decat sa consume o groaza de resurse ca sa ajunga aici doar ca sa rapeasca niste oameni si dupa sa ii returneze intacti
Lol.
drutzix ți-a rezumat cam ce am vrut eu să spun, deci nu mă mai chinui.
Am incercat exemplul ''radio'' dar sunt imuni, macar acolo am pus punct discutiei. :D
http://www.tpu.ro/go-to-answer/12984899/
Fermi nu este valid, aici avem Dovezi: ''sculpturi antice, texte si chiar picturi''. =))
Texte ca (2 Regi, 2; 1-12) sau (Ezechiel, 1; 4-5 8; 2-3) sunt la Religie ''Basme'' si aici ''dovezi antice'' de alien abductions! :D
Imi e rau. =))
Deci nu te pune cu MrUniverse ca el stie sigur ca alieni au venit pe pamant ca sa puna pietre una peste alta si apoi sa plece.
Ii urasc foarte mult pe acei prezentatori ai show-ului Ancient Aliens (nu il pot numi documentar) si ii displac mult pe aia care pun botul la minciunile lor fara sa faca niste cercetari.
Seroquel întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: