| Grunwaldmantuitorul a întrebat:

Pe o scara de 1 la 10 cit de mult crezi ca exista un Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Tu ne intrebi pe noi, insa tu crezi in Dumnezeu? Eu una credhappy

93 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

NU mă îndoiesc de existenţa lui Dumnezeu. Deci, 10happy

| Arthur a răspuns:

Indubitabil - 10.

| Parintele a răspuns:

Zero

| Flav a răspuns:

Cel ce-si masoara credinta in Dumnezeu, nu se poate numi crestin.

| Razvan a răspuns:

9hee hee
10 nu pentru ca nu exista perfectiunebig grin

| danut a răspuns:

Pentru asa ceva nu exista scala, crezi sau nu crezi.
Eu CRED. In expresie aritmetica, cum vrei tu, numarul este infinit.

regis
| regis a răspuns:

Nu vad ce ii impiedica pe unii sa stabileasca o chestiune atat de simpla. Dar mai ales nu inteleg de ce nu pot accepta ca sunt persoane care se pot autonota pentru credinta, fara ca macar sa depuna un efort deosebit. Mi se pare chiar foarte simplu si imi notez credinta in existenta unui Dumnezeu undeva intre 7 si 8.
Daca ne referim insa la un mos cu barba care isi noteaza intr-un catastif prafuit daca am mancat de post si daca am muncit duminica (sau, dupa caz, sambata) sau care imi nenoroceste familia pentru a-mi testa credinta, atunci 1 este deja prea mult.

regis
| regis a răspuns:

@moodyblues - da, am citit eu. Dar in primul rand nu ai raspuns la intrebare, iar in al doilea nu cred ca opinia ta necesita comentarii.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu ştiu cum vine asta... ori crezi, ori nu crezi. Aici e ori albă ori neagră, nu prea există nuanţe de gri... eu cred, deci pe scala ta, ar fi 10.

| Gospell a răspuns:

10.

| anad a răspuns:

In credinta sau necredinta nu poate sa existe scara! Ori crezi (chiar daca nu mergi frecvent si asiduu la biserica) ori nu crezi! Crezi ca poti sa faci o statistica? Daca te indoiesti de existenta Lui inseamna ca nu crezi ci doar ti-e frica sa nu cumva totusi sa fie si sa te pedepseasca!

Stefan
| Stefan a răspuns:

10 Este nota.

| andre999 a răspuns:

Intrebarea ta este stupida, este la fel cum eu te-as intreba cat de mult crezi ca exista tatal tau?

| hominid dreak a răspuns:

Ori cred 100% ori nu cred deloc. Existenta sau nonexistenta cuiva, fie si a lui Dumnezeu, nu cred ca se poate stabili pe baza unor date statistice.Cat de relevant este ca eu cred in proportie de 1 sau 2/10 ca exista Dumnezeu?

| karellen a răspuns:

0. 5

| NoKidding a răspuns:

Un 6 spre 7

| moodyblues a răspuns:

Biblic vorbind la a crede trebuie credinta. Dupa cum spune biblia, bineinteles este greu de ajuns la aceasta stare pana si pentru un sfant. voi aproape toti cum credeti de la 5 in sus? pana si agnosticii ca mine va demasca aici

| moodyblues a răspuns:

Oare a citit careva ce am zis eu?

| moodyblues a răspuns:

Daca as raspunde la intrebare ar insemna sa cred ca dumnezeu e medie aritmetica. opinia mea merge pe aceeasi linie cu biblia deci... tu afirmi ca biblia n-are importanta pentru crestinul din tine?

| moodyblues a răspuns:

Moodyblues n-a trecut pe aici.inca se mai continua stupizeniile

| moodyblues a răspuns:

Voi stiti sa-mi cititi postul sau dati stupid din prostie?

| moodyblues a răspuns:

Daca mi-ati citi si voi postul ati termina cu bullshituri-le. locul asta miroase a crestinism fanatic si fals

| moodyblues a răspuns:

Nu va mai opriti bre.imi zbat capul de pomana

| moodyblues a răspuns:

Uite ce bine e acum!

| Yang a răspuns:

Sa zic 10 ar insemna fanatism, cred 7 sau 8 cred dar in felul meu nu merg la biserica in fiecare zi doar cand simt nevoia si cred ca exista acolo undeva o forta mult mai mare si mai puternica decat orice iar in unele momente grele alea vietii e unicul lucru care iti ramane alaturi credinta.

| Derye a răspuns:

Zece!

Cred, si in ultimul timp cred din ce in ce mai mult. Dar nu ma duc la Biserica... dunno why?

| DiDi a răspuns:

10, pentru ca m-a ajutat de atatea ori si eu, promitand ceva, am uitat ca o nerusinata si nu m-am tinut de cuvant; insa, el n-a facut la fel, si m-a ajutat in continuare.

Deci da, Dumnezeu exista, mi-a dovedit-o de multe ori.happy

| Cσσкiє a răspuns:

10.

| Aicilef a răspuns:

10.sunt foarte sigura

Întrebări similare