Eu cred in extraterestri, fara nici un dubiu, dar situatia descrisa in document este cam dubioasa.
OZN-ul este doborat de o simpla racheta, si aia trasa fara ordin ceea ce e greu de crezut, apoi fiintele coboara bine merci din zburatoare si fac ceva putin cam indepartat de logica, sau mai bine zis atat de indepartat de nivelul nostru tehnologic incat faza cu doboratul cu racheta nu mai are sens. Aici e tot clenciul in povestea asta!
"... incat faza cu doboratul cu racheta nu mai are sens."
Poate ca a fost un fel de experiment sa vada cum reactioneaza acei oameni in raport cu acel obiect zburator, daca reactioneaza ostil, neostil, neutru.
Ce a urmat dupa face parte tot din experiment.
Daca e adevarat ceea ce au vazut nu cred ca sunt extraterestri (avansati) in adevaratul sens al cuvantului, ar putea fi ceva intermediar, adevaratii extraterestri care controleaza fenomenul UFO nu se arata.
SUA au un program pentru prins OZN-uri, dar deocamdata n-au prins niciunul.
Niste nave extraterestre care vin de la ani-lumina n-ar putea fi prinse cu tehnologia noastra. Cel mult sa pice daca apare o defectiune la bord, dar si asta e greu de crezut. Si iti garantez ca la vitezele lor din spatiul cosmic impactul unui micrometeoroid este mai grav decat daca le lovesti cu o racheta sol-aer. Iar a lovi un bolovan din cosmos e comparabil cu o bomba nucleara. Astea sunt probleme mult mai greu de rezolvat decat a accelera nava la viteze extrem de mari sau a o feri de armele pamantenilor.
Si tehnic nu exista niciun proces care transforma oamenii in calcar. Sa-i calcineze (adica arda) se poate, calcar nu e credibil. Adica si extratestrii trebuie sa respecte legile fizicii si chimiei, chiar daca unele dintre ele nu le cunoastem inca.
Din cadavrele puse-n solutie de hidroxid de potasiu raman doar oasele (care devin fragile), dar asta nu ar fi greu de detectat.
Iar raportul CIA este o traducere dintr-un ziar din Ucraina. Nimic nu garanteaza ca jurnalistii au spus adevarul.
Daca Formula AS inventeaza o poveste despre extratestri in care mentioneaza CIA, mai devreme sau mai tarziu povestea va apare pe websiteul CIA. Jurnalistii pot debita cele mai mari prostii, iar CIA le va publica traducerea articolului.
Ca esti un ca cat cu diploma nimeni cu este impotriva.Dar mai du-te dreacu de intelectual imputit si ipocrit.La bagiu ordinar.
amaranth întreabă:
anonim_4396 întreabă: