April
| April a întrebat:

Penelopa sau Elena(din Troia)?

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Penelopa, o văd ca pe o femeie frumoasă, matură, inteligentă(a reuşit să ţină la distanţă atâţia peţitori cu trucul acela), care îşi iubeşte soţul şi fiul, statornică...mai rar aşa ceva. Elena e frumoasă, cea mai frumoasă dintre muritoare, dar, chiar dacă Priam îi găseşte scuze-"Nu-mi eşti tu doar vinovată, ci singuri de vină sunt zeii,/Care-mi aduseră amarnic război cu aheii", eu o consider vinovată, a dat dovadă de slăbiciune, şi-a abandonat soţul şi fiica, a declanşat un război care a distrus o întreagă cetate.De altfel ea însăşi îşi găseşte vină-"Mai bine muream de moarte năpraznică-n ziua/Când m-am luat după fiu-ţi, lăsându-mi casa şi neamul/Şi pe fetiţa mea dulce şi soaţele mele iubite".

12 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Penelopa, pentru moralitatea ei.

| Bacemi a răspuns:

Penelopa.

| petru a răspuns:

Elena echivaleaza cu Marul Discordiei!
Penelopa este Simbol al Iubirii de Familie/Consort!
Homer asa le defineste/ilustreaza
de ce sa vin eu sa -l contrazic
petru borodi/Cluj
noi am avut : Elena lui Carol II
Elena lui Impuscatu
Elena Marinarului

| selef a răspuns:

Elena de la turism.

| Decebal a răspuns:

Penelopa e din Itaca si a fost sotia lui Odiseu(Ulise), Elena a fost soatia lui Menelau regele Spartei care fiind indragostita de printul troian Paris fuge din Sparta ...lunga povestea asta, se incepe razboiul troinan!

| dix a răspuns:

Superman sau Batman?

| dix a răspuns:

Elena, e mai controversata istoria sa. La Penelopa e mai simplu, nu stim decat ca era foarte harnica, tesea in fiecare zi:-).

| VladyCristian a răspuns:

Elena. Din 2 motive: 1. a fost foarte controversata
2. a fost o fiinta frumoasa :X

| myrazvy a răspuns:

Elena, stop nu Udrea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa aleaga Paris, deja are experienta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Penelopa, din Ithaca.pentru fidelitatea si credinta in dragostea sotului ei.

| 93ely a răspuns:

Elena din Troia happy