Frumusetea e subiectiva Henry al VIII-lea era urat cu spume dar tot avea multe amante
A fi slab nu inseamna frumusete sau a fi urat, am vazut fete mai grasute care ma atrageau grav sexual
A avut 8 sotii si amante pe langa. Frumusetea e subiectiva, ce ti se pare tie frumos mie poate sa mi se para urat. Daca te referi la uniformitate, la sanatsate, acestea sunt rezultate din progresul speciei. O fata care arata cat de cat bine, dar nu e model international putea fi considerata etalon al frumusetii acum 2000 de ani.
Frumuseţea este doar un caracter întâmplător.
În fond, termenul de "frumuseţe" este atribuit unui "ceva" sau "cineva" "plăcut" considerat de om; "fumuseţea" nu există.
Întâmplarea a făcut ca unii oameni să aibă o moacă mai plăcută faţă de alţii şi acei "alţii" să le atribuie acelor "unii" termenul de "frumoşi".
Cât despre sistemul imunitar, nu pot spune că este diferit însă nu este de exclus şi faptul că mulţi şi-l strică în scopul atribuirii pătrăţelelor de exemplu, a fundului bombat (în cazul fetiţelor (nu am destule informaţii cu privire la băieţei)), sau a diferitelor tipuri de muşchi.
Din câte ştiu, frumuseţea nu a reuşit printr-un mod sau altul evoluţia omului (ori greşesc?).
Mie nu-mi plac, evit atat alti baieti frumosi, cat si fetele frumoase (fete alfa) le evit total, ca si cand nu ar exista vorbesc cu ele ca si cum ar fi baieti.
Scuza-mi opinia de rasa inferioara Daca imi spui cand am folosit expresia "sufletul conteaza" pun o vorba buna.
Nu stiu daca ai auzit de "survival of the fittest". Animalele cu gene de slabă calitate, mai predispuse la boli, tind sa moara tineri, deci numai cele mai bune gene sunt transmise generațiilor viitoare.
Ai dreptate in asta nu te contrazic deloc, mie grasimea imi strica simetria faciala si burta o urasc, plus ca a fi gras te predispune la multe bolii, dar imi place de asta https://www.themoviedb.org/......s/profiles
AvalohAlyn întreabă: