Chestia e ca proportional is mult mai multe fete frumoase decat baieti frumosi, MOTIV: datorita cremelor, si ingrijirii parului fata unei Fete poate fi usor modificata... deci la femei frumusetea tine mai mult de bani.
Desigur sunt fete urata, asimetrice care asa vor ramane toata viata dar sunt mult mai putine decat fetele frumoase
Adela.
Nu m-au lasat să-mi pune numele ăsta așa că nu am avut de ales și am pus Adel
Iar Barbie îmi e porecla încă din clasa a a 9-a
Fetele sunt hrănite forțat pană ajung obeze, pentru că grasele sunt considerate cele mai frumoase, iar bărbații grași sunt ironizați pe motiv că arată ca o femeie
pe o dieta bogata in grasimi fetele au mai repede menstruatia si pot naste copii, trist de fapt, fiecare fata are dreptul la educatie nu la a fi masina de facut copii
https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4
Fiecare este diferit. Daca Unul are nasul mai mare nu inseamna ca este urat , doar este diferit. Noi suntem singurii care catalogam ce este urat sau frumos. Natura nu face acest lucru. Totul depinde de genetica, se mosteneste de la parinti, bunici etc.
Ce e estetic iti atrage mai repede ochiul decat ce nu e estetic(ca sa nu ic urat)Da,poate e PUTIN subiectiva,poate tie iti plac barbatii cu pielea mai inchisa la culoare, poate mie imi plac fetele mai palide(si nu-s necrofil)poate imi plac fetele putin mai inalte, care au ochii caprui sau nu, poate tie iti plac aia ''mai facuti'' sau mai slabuti. Dupa cum am spus, mai repede iti atrage privirea ceva estetic decat ceva care e mai putin estetic. Spune-mi cum ti se pare Mihaita din Berceni si dupa spune-mi cum ti se pare tipul asta
https://imgur.com/a/n9rLhJY
Sunt multi care is urati si pot avea ce femei vor.Banii invart lumea asta de cacat.Adica URATI CU SPUME.
Apropo,jawline-ul ala joaca un mare rol in estetica(frumusete)
Frumusetea cu sistemul imunar nu are nici o legatura, tine mai mult de stilul de viata diferite rezistente la boli.
Din cate stiu oamenii cu ten deschis, par deschis la culoare, ochi deschisi la culoare au un sistem imunar mai slab ca cei mai inchisi. Totul are legatura cu pigmentul melanina, care apara sistemul imunitar, uitãte de exemplu la negrii sunt cei mai puternici si rezistenti oameni de pe tot globul, un genetic superior probabil si de-aia a fost atâta rasism si incã mai este asupra lor.
Nu stiu daca ai observat dar fizicul uneori reflecta si mediul de unde provii, educatia si istetimea. Ai observat ca unii oameni amarati de la tara sau needucati au si anumite fețe tipice, la fel si unii care sunt golani ii mai vezi si dupa cum arata. Pe de alta parte se pare ca frumusetea este cumva asociata si cu sanatatea
E strict genetic. Oricum, nu poti cataloga o persoana urata doar pe baza faptului ca nu iti place tie. Probabil exista niste tipare prin care calculezi frumusetea, dar nu cred ca exista un om atat de urat incat sa nu poti sta langa el, fara sa aiba o malformatie sau problema motorie desigur.
Vad ca cineva e fixat rau pe aceasta tema... Nu ai nevoie de nu stiu ce teorii, statistici sau dovezi, ori esti frumos ori esti urat. Iar persoanele frumoase au avut si vor avea mereu de castigat. Stiu ca nu ti-am raspuns la intrebare, n-are rost frate, te complici prea mult.
AvalohAlyn întreabă: