| SaveTheNature a întrebat:

Pentru cei care se simt inteligenti, s-au simtit inteligenti, sau se simt inconjurati de prosti. Am gasit un articol EXCELENT.
pe care daca aveti rabdarea sa-l cititi pana la capat -nu veti regreta

http://www.andreichira.ro/......-in-viata/

Vreau sa aud pareri - Si chiar sunt curios ce contra-argumente apar pe aici.

Răspuns Câştigător
| Miauti a răspuns:

Iti dau raspunsul; un om inteligent prost are mandrie si nu poate trece peste ea. Nu poate sa ''aplece'' capul.

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cel a creat windosul a fost prost?

| SaveTheNature explică (pentru RAY):

Nu - a fost unul din inteligentii care -actioneaza. Insa exista inteligenti care NU actioneaza si se mira de succesul prostilor.

| SaveTheNature explică (pentru Miauti):

Bun raspuns.

| suffarstar a răspuns:

Foarte adevarat. Am ramas pe ganduri.

| Inferno a răspuns:

Nu cred ca am decazut atat de mult incat sa citesc reflectarile lui "Vasile" despre inteligenta si prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala care a scris povestea aia lunga si fara sens e atata de 'destept' incat nici nu si-a dat seama ca persoana care i-a pus intrebarea se referea chiar la el.

| SaveTheNature explică:

Autorul articolului se referea la framantarile inteligentilor legate de problemel societatii. De faptul ca multi prosti reusesc in viata iar ei nu.
Practic facea diferenta dintre oamenii care actioneaza si cei care nu actioneaza.

| contαbαndonαt a răspuns:

Ar trebui sa-ti fie jena sa postezi un astfel de articol bazat pe...atat de multa superficialitate (sa nu spun altfel)...Numai dupa acele titluri iti vine sa versi, sa inghiti si sa versi din nouhappy + ca autorul a si specificat la un moment dat ca (,) continutul articolului se bazeaza strict pe experientele sale cu asa zisi oameni destepti.Desi la cum i-a descries in acel articol tind sa cred ca acest autor a dat numa' peste pers. mediocre la viata lui, nicidecum de pers. intelectuale.
Oricum, in ziua de azi orice taran distrus cu un minimum de cultura generala facand parte, deci, din clasa de jos a societatii poate a-si imprastia creierii storciti pe intreg internetul, astfel, poluand si mai rau mintile tardive.Ca el, am mai vazut destui "destepti" cu propriul blog, cu proprile articole/cu propriul nor de fum.

| SaveTheNature explică (pentru contαbαndonαt):

Vreau sa vad si blogul tau happy Daca ai, daca nu. se dovedeste contrariul -El actioneaza -tu doar gandesti (asta face diferenta > O seara buna happy

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Mi-e lene sa citesc.:-

| contαbαndonαt a răspuns (pentru SaveTheNature):

Uita-te la ultimele 2 comentarii care ti-au rasp. si au fost postate inaintea rasp. meu.

| RAY a răspuns (pentru SaveTheNature):

Eu cred ca cu toti avem dreptul sa traim indiferent de cea ce suntem, nu-i rau in a fi prost greseala este sa nu te indrepti in timp

| brighteyes a răspuns (pentru SaveTheNature):

Si ca sa actionezi iti trebuie oleaca de vointa nu? Pentru ca nu tot omu' are vointa, si prostul in general are vointa ca el vreau, ca el poate.