Oh, dar au curiozitati de genul acesta! Numai ca majoritatea raspunsurilor le cauta in Biblie. Daca nu le gasesc, le inventeaza.
Tu ce crezi ca sunt acesti crestini despre care vorbesti tu? O rasa aparte? In primul rand suntem oameni, suntem curiosi din fire. Nu mai incerca sa pui intr-o lumina proasta crestinismul Ai o problema cu religiile in general?
In momentul in care ai aflat raspunsul curiozitatea dispare.
Toti sau aproape toti fizicienii si matematicienii care au participat la descoperirea conceptului de big bang erau crestini si au ramas crestini dupa.
De cand libertatea de exprimare inseamna ai o priblema cu religiile, traim intr o tara democratica
Dispare una apare alta, as vrea sa cred ca toti oamenii au o sete aparte pentru cunoastere
Ai vrea sa crezi dar nu e asa, majoritatea nici nu se intreaba asa ceva, au niste dogme, credinte si gata
Libertatea de exprimare inseamna sa ai o problema cu religiile? De ce? O tara democratica in care democratia inseamna sa iti bati de joc de tara, mostenire, parinti, credinta si de toata lumea in general nu este o ceva de laudat. Lasand democratia deoparte cu ce te deranjeaza religiile?
De unde stii ce se intreaba majoritatea? Esti subiectiv. Si eu privind lucrurile subiectiv vad ca toti vor sa cunoasca mai multe Cunoasterea este mai mult decat teorii, evolutii si credinte.
E desi daca intreb ceva de religie sa iti bati de joc de tara, mostenire, parinti, credinta si de toata lumea in general nu este o ceva de laudat
asta e gandire comunista, religia e ceva subiectiv nu traim in evul mediu
Exact, ei cred ca Dumnezeu a făcut omul asa cum fac geniile roboti sau masini, nu e chiar asa, religia te transorma într-o papusa controlată de ei
Acum ai ceva si cu gandirea mea "comunista"? Subiectul principal era cunoasterea celor care urmeaza o religie, nu religia in sine si iar spui de "majoritatea". Lasa acest termen pentru cei care fac statistica si pune parerea ta in prim plan nu cea a "majorității". In concluzie, parerea mea ca persoana subiectiva este in felul urmator: Religia nu defineste o persoana si nici nu obliga sa fie urmata, mai ales in aceste timpuri insa nici nu interzice dreptul la cunostinte. Ca vrea sau nu cineva sa cunoasca mai multe, este la alegerea sa.
Dimpotrivă, credincioșii își pun multe întrebări. Uită-te numai la benny cum a umplut site-ul ăsta cu întrebări.
Poti sa ai intrebari, poti sa faci presupuneri... dar nu vom sti decat cand ne va spune chiar Creatorul.
Daca scopul tau in viata asta e sa gasesti intrebari care crezi ca ar pune in dificultate crestinii, nasol moment. Unii chiar nu-si bat capul cu inutilitati, traiesc pur si simplu si sunt mult mai fericiti.
AvalohAlyn întreabă: