Da,aceasta e cel mai mare defect al meu.Curiozitatea mereu ma pune în situații dificile, in fine, ultimele curiozități țin de religie, psihic, popularitate.
La mine a fost acum doua zile and am stat doua ore si ceva pe Internet sa caut daca apatozaurul si brontozaurul sunt aceeasi specie si care sunt diferentele dintre ei.
Din pacate, examenele mele nu sunt din asa ceva. Sesiunea ma face sa ating apogeul curiozitatii in toate subiectele posibile, mai putin cele care au legatura cu facultatea.
Buna,daca te intereseaza ai mai jos un link pentru voluntariat.Grabeste-te, inscrierea se face pana pe 13 iunie.
http://www.ajungemmari.ro/......l-de-vara/
Ultima curiozitate a fost sa vad daca vrea sa intre cineva in clubul meu S.C.U.M.P.O. dar nu vrea Sunt dezamagit, pot sa plang pe umarul tau Ray? Pot?! Pooooot?
Awwee Acum il vrei doar pentru tine stiu eu! Ok fie, eu am pastrat fundita tu poti lua clubul dar sa stii ca pe viitor facem prenuptial :O Happeeh? sau trebuie sa adaug si un organ la persoana 1 ca sa fie totul bine? Geeennn. "Eu sunt ochiul stang a lui WaterDrop.De curand ma uit doar la Doub." ( O.o deloc ciudat
)
Um paiii, Milka cu menta siii Kinder pufos si jeleuri in forma de iepurasi siii, oh, hey, am uitat ca suntem pe intrebarea lui RAY. Hey Ray! Ce dulciuri iti plac? Posibil sa nu-i placa.El este persoana careia nu-i plac dulciurile, ca un fel de Grinch numai ca el ar vrea sa fure fetele materialiste si superficiale ca sa nu mai existe :O. Saluta-l si tu, asa este frumos daca tot facem murdarie aici
Si eu la fel studiez asta, imi place ca studiezi asta poate vom si discuta candva despre asta, caut o persoana de conversatie care are acelasi pasiuni ca mine cu mintea deschisa
Ma intriga profetiile lui Nostradamus, as vrea sa aflu adevarul istoric despre adevaratul motiv care a dus la deportarea evreilor si desigur ce la determinat cu adevarat pe Hitler... Ei bine, sa devina Hitler, Biblia, Coranul, adevarata provenienta a Universului, diversitatea si evolutia speciilor, spatiul Cosmic, psihicul uman, gandirea, tipuriile de conceptii, creierul. Tot ceea ce tine de perpetuarea speciei umane si animale (pana la imnultirea en-vitro sau clonare).
Daca a descoperit asta de ce nu a si dovedit asta? işi dai seama cată economie era daca ar fi fost posibil asa ceva? ciorile au trăit si inainte de asta
anonim_4396 întreabă:
j1NNNx întreabă: