| WhatheWow a întrebat:

Personalitatea ta ce alege : o viata monotona, linistita si lunga sau una plina de aventura, tumultoasa si putin mai scurta? De ce?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Cine a zis ca o viata linistita trebuie obligatoriu sa fie si monotona?
Cine a zis ca o viata linistita trebuie sa fie obligatoriu si lunga?
Cine a zis ca o viata tumultoasa trebuie sa fie neaparat si scurta?

Multi fac greseala sa confunde o viata linistita cu abstinenta.Ma,pruncilor,nu-s sinonime! Pot sa am o viata linistita, udata in rauri de bautura, cu un dealer discret si profesionist de la care sa ma fac praf non-stop si sa crap la 40 de ani din cauza unui anevrism, ca nu dorm deloc, desi am o viata linistita si "monotona".

Si nu e clar definit tumultul, de aventura nici nu mai zic. Tumultos poate fi si sa bati toate bordelurile si crasmele dintr-o maghernita intr-o noapte si peste o saptamana sa te trezesti in spital, cu o parte a creierului nefunctionala si cu toate bolile sexuale posibile.Nu vreau un tumult din asta,thank you very much!

Iar aventura,padawanii mei,nu rezida in lucruri retarde si lipsite de noima, facute doar sa "carpe diem".Eu confund o viata linistita cu o cautare launtrica si o incercare de intelegere a cele din jurul meu cat mai exhaustive, nu cu acceptiunile generale.

Die Young e un concept din partea aia idioata a hedonismului, care parca uita ca poti sa maximizezi viata doar daca nu te comporti ilogic in unele momente. Aventura poate insemna si sa nu ma supun la un control rutier si s-o iau la goana de aici pana-n Bucale, 250 de kilometri,cu gaborii pe capul meu,doar pentru ca ii urasc.Dar asta nu inseamna neaparat aventura si nici nu e ceva ce-mi elimina dorinta pentru o viata linistita,e un comportament venit pe filiala naturala, pe care nu vreau sa-l schimb.Ce vreau eu sa zic prin toata polologhia asta e ca nu pot sa stabilesti unde incep si se termina astea doua, si daca o dai intr-o extrema, nu mai e vorba de cele doua situatii prezentate, ci unele "pe steroizi".

23 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Desi pare cliseic, categoric a 2-a varianta.

| MagicSmile7 a răspuns:

Sunt intre cele doua extreme si la moment imi convine.

| IubescRapidBucuresti a răspuns:

Una plina de aventura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege sa doarma. asa e ea...

| Zeflemitoarea a răspuns:

Aleg a doua variantă, pentru că nu vreau să mă abţin de la anumite lucruri, doar ca să trăiesc mai mult. Posibil să regret că am ales aşa ceva, atunci, la sfârşit, dar e mult mai ok decât să ştiu că m-am abţinut.

| FastAndFurious a răspuns:

Nu vreau nici plictis, dar nici live fast, die young.
Ceva de mijloc mai degraba.

| harciog a răspuns:

Nu e o alegere, esti pentru ca asa esti facut, asta ti-e firea ta naturala.

| Delicacy a răspuns:

O viaţă monotonă nu sună bine,dar uneori ai nevoie şi de linişte. Însă aventura, peripeţiile, tristeţile, bucuriile te fac să te simţi om cu adevărat şi că te-ai bucurat de această viaţă, chiar dacă este scurtă...pentru că ce e mult, nu e întotdeauna şi sănătos.

| Musique a răspuns:

Prima variantă, pentru că așa sunt eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Personaliatatea mea intai da cu zarul, nu are timp si voie sa aleaga.Nu mai suntem la stagiul de printisori care sa parasim conacul pe geam, cu cearsafurile inodate de la pat, sau sa stam in preajma reginei si sa ne bucuram ca niste paraziti, ca nimeni nu ne poate atinge.
"De ce?" ma scoate din sarite...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intrebarea ta a avut drept scop sa-ti dai intru-catva seama de etatea celor care-ti raspund, este OK.
-Un adolescent va alege totdeauna varianta 2, daca nu este un papa-lapte.
-Un matur se va gandi putin si va alege varianta ce-l caracterizeaza, sau va minti.
-Un varstnic va alege totdeuna varianta 1.
Numai personalitatea oamenilor mari, nu se schimba aproape deloc in decursul vietii.

| Inferno a răspuns:

Varianta 2 suna bine, atat timp cat nu-ti spargi capul, nu-ti sunt amputate membrele din cauza unui accident spectaculos, sau nu-ti sunt rupte coastele si nu inteapa organe provocand multiple hemoragii interne.

| Inferno a răspuns:

Nu este vorba doar de personalitate,desigur ea are o importanta foarte mare.
De exemplu diferenta intre un parasutist si eu este ceva mai mare.
Scotand din ecuatie diferentele din punct de vedere fizic,al antrenamentelor pe care respectivii le fac,iar eu nu.
Si presupunand,prin absurd sau nu,ca am avea personalitati similare, ramane o diferenta.
Individul a mai facut salturi, eu nu. Glandele medulosuprarenale au secretat epinefrina in timpul acestor salturi. Iar epinefrina creaza dependenta. Asa ca dincolo de personalitatile noastre care ne-ar impinge pe ambii sa executam un salt cu parasuta, el mai este impins si de aceasta dependenta de epinefrina. In plus, unii oameni sunt dependenti prin natura lor de epinefrina si de alti mediatori chimici, lucru care-i impinge sa fie ceva mai curajosi decat altii. Asa ca nu doar personalitatea este cea importanta.

| Ciufu a răspuns:

Aleg o viață mai scurtă din start, deoarece nu vreau să fiu bolnav, la pat și să-mi las ce mi-a mai rămas din viață să depindă de pastile. O viață în care experimentez mai multe nu strică deloc.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu-i corect. Discriminare! laughing Monotona, linistita si scurta, e perfecta. Ador linistea/calmul.

| WR104 a răspuns:

Eu am dubla personalitate, cred ca o sa aleg ambele variante pentru ca vietile oamenilor se pot schimba de la o extrema la alta.
Numai bine!

| Zatharra a răspuns:

Plina de aventura, tumultoasa si putin mai scurta, pentru că urăsc monotonia şi n-aş vrea să trăiesc chiar mult...o să am destul timp pe lumea cealaltă să mă plictisesc.Peace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știu că sună ciudat, dar prima, ca să am timp să mi-o fac cum vreau. Mi-e că nu apuc în a doua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cica daca nu fumezi, nu bei si nu precurvesti, nu o sa traiesti mai mult, da' o sa ti se para ca trece timpul mai incet, mno! rolling on the floor

anonim_4396

Bine ai revenit, Epurasuu >big grin

anonim_4396

Rau te-am regasit, meduzo! Blogu' vraiste, faizu' vraiste, contul' TPU la fel de varza ca si capul tau laughing

anonim_4396

Aiurea! Mi s-a tăiat răspunsul! Am uitat!
Voiam să scriu că depinde de tipul de fericire al fiecăruia și fiecare din ce și-o extrage.
Păi ți-ai șters contul de facebook și de pe ăla principal nu mă accepți la prieteni, eu ce să mai zic?
Cât despre blog, stai sa îmi vina ideile.
Da, am o mare varză în cap...

| SaveTheNature a răspuns:

Personalitatea mea alege o viata in care, caderea unei frunze din copac dureaza o eternitate. In care timpul sta in loc, si imi da voie sa ma bucur de fiecare mm a unui mugure ce se transforma in frunza:X
Natura imi provoaca orgasm.

Întrebări similare