anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Philosophy time!
Ce reprezinta categoria asta pentru tine? Descrie in termeni filosofici.

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Locul unde poti pune cele mai random intrebari cu putinta si sa primesti raspunsuri de 2 pagini la ele.
Filosofia : stiinta care intoarce o afirmatie simpla pe toate partile pana cand nu mai ai idee despre ce naiba era vorba...cel putin pe TPU

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Apache):

Genial răspuns, ai un f-a-i de la mine laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și ca să răspund și eu la întrebare: categoria aceasta reprezintă pentru mine un loc de gândire profundă, unde problema se întoarce pe toate părțile și totuși nu se clarifică nimic, totul rămâne o enigmă care la rândul ei va fi întoarsă pe toate părțile la infinit. Când spun Știință și Filosofie mă gândesc la fracțiile cu perioadă, unde împărțirea reprezintă dezbaterea și explicarea problemei, iar momentul în care ajungem la perioadă reluarea ciclului reflecției.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Categoria asta este locul unde toti userii TPU habar n-au sa dezbata stiintific si profesional o problema, dar isi etaleaza fara jena impresia ca stiu sa-si dea cu parerea filozofic (desi nici unul nu intelege termenul respectiv) despre subiectul expus. rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396

Toți userii? Înseamnă că nici tu, nu?

anonim_4396

Of course, mai ales eu!
Dar eu sunt scuzabil, nu ca voi! Macar eu am fost la psiholog si m-a gasit nitel paranoic, deci stii si tu vorba aia: "o boala recunoscuta e pe jumatate vindecata"...

| WhatheWow a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Am crezut ca doar mie mi se intimpla!

| WhatheWow a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce, tu te asteptai cumva sa-ti raspunda intrebarilor sau sa-si expuna filosofia vreun Kafka, Dostoevski, Kant, Einstein, Prigogine etc? Sintem toti niste amatori dragule; si chiar sa stii ca avem si noi anumite raspunsuri dar, in mod special intrebari!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru WhatheWow):

Neh! un filosof, chiar si incepator, stie exact ca nu trebuie sa combata cu argumente, nici sa afirme cu argumente, ci doar sa introduca dubii in postulatele celorlalti rolling on the floor
Hai pa, ca fug pe MTV, incepe Beavis si Butthead, episodul 37.

| Zazu a răspuns:

Cand dai un raspuns lung trebuie sa faci copy paste, inainte de a posta, ca sa nu-l pierzi.

Nu reprezinta nimic, loc de discutii in care oamenii nu isi spun nimic.

| maiAm8conturi a răspuns:

Termeni filozofici?!? the f!?!? "tataie, lasa pipa vino la mandea!"
Deci:Un anarhism tapetat cu cate o gratie infipta ici-colo, ca sa nu uitam de unde am plecat si ca gandirea noastra nu are la baza element axiologic.
As putea spune un praxis al ideilor, mai pe intelesul tuturor toti suntem pragmatici si luam exact ceea ce ne convine.
Ok, a plecat cu doua suturi in co..aste, funda?

| Pufuletica98 a răspuns:

Un amestec universal de adevaruri al gurilor muritoare si suspicioase ce fara rabdare si baga de seama incerca cu neputinta sa schimbe subconsul celor care pun intrebari.

E destul de filosofic? Am 13 ani si nu am facut inca filosofie dar imi place.

| NoShit a răspuns:

Alternativa categoriei religie pentru atei. Cel putin asa se fac intelesi crestinii.

Întrebări similare