| SaveTheNature a întrebat:

Populatia Romaniei este in scadere.
Populatia romaniei a imbatranit.
La toate acestea adaugam,numarul emigrantilor care a crescut de la un an la altul.
Daca gandim lucrurile,logic, putem deduce singuri ca numarul locuintelor,va fi mai mare decat numarul locuitorilor si in mediul rural si in mediul urban.
Tinand cont de aceste lucruri,nu credeti ca pretul locuinteleor va scadea foarte mult, intrucat nu va mai fi concurenta? Se ascund aceste realitati in mod intentionat pentru ca oamenii sa plateasca bani grei pe locuinte acum, si in viitor sa le para rau pentru preturile exorbitant de mari pe care le-au dat?
Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Atita timp cit un om nu cere nimic trebuie respectat ca om liber.Asa si cu aia cu valoare materiala.Toti vom plati dupa faptele comise.Nu vorbesc despre justitie ci de una mult mai dura care se cheama viata.

13 răspunsuri:
| OMGZombiesEverywhere a răspuns:

Mai e de dedus din chestia asta ca in viitor, ca medic, ma voi putea angaja oriunde voi dori in tara(daca raman in tara), din moment ce populatia imbatraneste si toti tinerii doctori fug de Romania. DA!

| asdasdasdasdasdsa a răspuns:

Nu ne pasa straight face

| harciog a răspuns:

Ia legatura cu Tiriac, sa vezi ce parere are de piata imobiliara.In mod "evident"va tine cu cumparatorul si va spune cu mina pe inima chiar ca asta e cel mai bun moment sa se imprumute pentru locuinta.Omul nostru n-a descoperit inca ca pestera poate fi exotica, dar o va face in curind si urmatoarea miscare va fi cind va descoperi ca unele conditii si le poate face singur.

| SaveTheNature explică (pentru asdasdasdasdasdsa):

E normal sa nu iti pese ceea ce nu pricepi. Te inteleg.

| SaveTheNature explică (pentru harciog):

Te rog sa vb si pe limba meabig grin, mai tehnic. chiar daca suntem la filosofiehappy Msbig grin

| harciog a răspuns (pentru SaveTheNature):

Apeleaza in tine la instinctul animalic si ai sa intelegi. Daca nu intelegi inseamna ca trebuie sa nu mai ceri explicatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No lasa ca vin strainii. N-ati vazut reportaje cu straini care locuiau in mari metropole ale lumii si au descoperit acest colt de rai numit Romania?
Romania, peste 50 de ani, va fi plina de straini de prin tarile asiatice, in mare parte.
E trist ca noi trebuie sa plecam din tara, sa vedem ce greu e sa faci banul in alta parte, apoi sa ne intoarcem de parca am fi gasit pamantul fagaduintei. Daca am aprecia ce avem, am fi cea mai puternica tara din Europa.
S-ar putea sa scada pretul locuintelor, insa tot vor fi cumparatori. Acum e trendul de "casa de la tara", sa ne facem casuta in locuri cat mai departe de civilizatie, insa suficient de aproape incat sa putem face naveta la serviciu.

Tot filosofic ai vorbit. Insa am inteles ideea. Oricum, construirea casoaielor, si aruncarea sumelor exorbitante pe niste case, e un obicei mai animalic decat statul in pesteralaughing. Sincer,am vazut prin regat,un barbos,cu o bicicleta cu atas,in care isi purta "casa"(haine,cateva paturi,carti,si alte nebunii), si omul citeste. Mereu il vad prin zona mea,si citeste. Si stim bine ca unii armasari, care au bagat mare la rupt cocoasa au "valoare" materiala, desi habar nu au sa citeasca. Au si acte, desi nu prea stiu ei la ce folosesc actel; e, dar nah sa fie in rand cu lumeabig grin. Paradoxul uman.

| harciog a răspuns (pentru anonim_4396):

Strainii aia ""cilivizati"odata fata de noi descopera printr-o intoarcere in trecut ca
"pamintul"este un mijloc de supravietuire si au dreptate. Felicitari lor ca-l cumpara, vai celor ce-l vind doar pentru 4 pereti intr-o metropola muribunda de foame.Lumea isi da seama de foametea viitoare si fuge de ea,

| DakotaRoyse a răspuns:

Oricum preţurile au tot scăzut. Singura concurenţă existentă rămâne cea a locuinţelor noi, moderne, altfel construite decât majoritatea din secolul trecut.

Chiar ca bine spui. Viata te pedepseste si daca muncesti, si daca nu muncesti.
Can muncesti te inrobesti, cand nu muncesti iar te inrobesti dar sub alta forma.
Oricum raman la ideea ca un om liber, nu are decat,,, tricoul de pe el.

| Dumnezău a răspuns:

Pretul locuintelor niciodata nu va scadea, controlat de trendurile sociale.Ci doar va continua sa fie dictat de cei ce detin mari corporatii imobiliare, marileterenuri si de tranzactiile efectuate intre ei.E o ieftina si prosteasca amagire sa crezi ca daca va emigra si 30% din populatia Romaniei, pretul locuintelor va scadea cu mai mult de 5%, pentru ca nu migratia, natalitatea, mortalitatea sau alti factori de ordin social dau pretul caselor. Porcii in costum se ocupa de asta.Nu este vorba de concurenta si cerere, ci doar de voia unora.

| SaveTheNature explică (pentru Dumnezău):

Si cui sa le vanda? Daca sa presupunem ca in Romania exista 10 milioane de locuinte, si in viitor populatia romaniai va ajunge la 12 milioane de locuitori, majoritatea cu salarii mic, cine sa mai cumpere acele locuinte.
Sincer sa fiu, apartamentul parintilor mei acum 3 ani valora 60 de mii de euro, acum a coborat la 30 de mii..si inca scade.