AlanTigergerid,
Eu sunt persoana care iarta, dar nu poate sa uite! Cu timpul, cine stie(?)...
In rest, ce pot sa-ti mai spun, ca nu-s manioasa de fel. Si, bineinteles, nu ma consider nici perfectiunea intruchipata.
Inca ceva, de obicei, ca sa pot ierta pe cineva, nu stau sa-i masor 'gravitatia', ci pur si simplu - (l-am) iert(-at) (!), si-atata tot.
Am iertat de prea multe ori, dar nu am uitat si nu o sa pot uita vreodata greselile facute de anumite persoane. Sunt orgolioasa, iert destul de greu... si nu uit niciodata ceva ce m-a dezamagit
Esti om sau sfant? Cam asa suna intrebarea ta pentru mine, dar... e o intrebare buna.Lumea in care traim azi este o lume dura, o jungla a civilizatiei cum se mai spune.Arata frumos "peisajul" dar cand te afli in el...simti pe pielea ta ca nu-i chiar atat de frumos.Iertarea e interpretata de unii ca o slabiciune asa ca te vor calca in picioare de fiecare data cand vor avea ocazia.Mai sunt si un alt fel de oameni care vor intelege ca iertarea e o virtute si te vor aprecia sincer.Acum mai ramane de rezolvat o singura problema: sa afli ce om ai in fata ca sa poti fi iertator sau nu.Cred ca am raspuns la toate intrebarile
. Astept reactia ta.