| AvalohAlyn a întrebat:

Poti sa ierti si sa uiti? Esti omul care iarta si uita sau omul care iarta dar nu uita sau cel ce nu uita si nu iarta? Ai putea ierta ceva major? De cate ori ai iertat? Ce poti sa spui despre tine in legatura cu iertarea?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

AlanTigergerid,
Eu sunt persoana care iarta, dar nu poate sa uite! Cu timpul, cine stie(?)...
In rest, ce pot sa-ti mai spun, ca nu-s manioasa de fel. Si, bineinteles, nu ma consider nici perfectiunea intruchipata.
Inca ceva, de obicei, ca sa pot ierta pe cineva, nu stau sa-i masor 'gravitatia', ci pur si simplu - (l-am) iert(-at) (!), si-atata tot.

31 răspunsuri:
| Aly_7975 a răspuns:

Am iertat de prea multe ori, dar nu am uitat si nu o sa pot uita vreodata greselile facute de anumite persoane. Sunt orgolioasa, iert destul de greu... si nu uit niciodata ceva ce m-a dezamagit happy

| blueboy31 a răspuns:

Esti om sau sfant?happy Cam asa suna intrebarea ta pentru mine, dar... e o intrebare buna.Lumea in care traim azi este o lume dura, o jungla a civilizatiei cum se mai spune.Arata frumos "peisajul" dar cand te afli in el...simti pe pielea ta ca nu-i chiar atat de frumos.Iertarea e interpretata de unii ca o slabiciune asa ca te vor calca in picioare de fiecare data cand vor avea ocazia.Mai sunt si un alt fel de oameni care vor intelege ca iertarea e o virtute si te vor aprecia sincer.Acum mai ramane de rezolvat o singura problema: sa afli ce om ai in fata ca sa poti fi iertator sau nu.Cred ca am raspuns la toate intrebarile happy. Astept reactia ta.