Nu este mică povestea ci poate fi extraordinar de importantă.
Eu așa văd lucrurile.
Orice creier emite biocâmp.
Când în creier se formează o idee _(( informație=gând)+emoția care o însoțește), în acelaș moment se emite și biocâmp care conține informația referitoare la ce s-a întâmplat în creier.
Dta din naștere ești mai dotată ca alții să receptezi acest biocâmp emis de alții.
Acest biocâmp emis de alții, sosește la creierul tău și creierul încearcă să decodifice semnalul primit, să înțeleagă. Atunci se formează acele imagini la tine.
Când se poate recepționa cel mai bine un asemenea mesaj?
Când cei doi, au o conexiune puternică o legătură de viață între ei.
Astfel eu am simțit că vine un mesaj vital de la fiul meu, el fiind în Cluj iar el în București.
Apoi el mi-a confirmat că aavut un ușor accident fiind pasager pe o motocicletă.
Dar mi se întâmplă des cu foste studente care acum sunt în USA la 8000 km distanță, cu persoane din Spania de la 2500 km distanță.
Deci trebuie să existe o conexiune între cei doi.
De asemenea trebuie ca mesajul transmis să fie important pentru dta. Importanța poate fi doar pentru joacă și distracție, sau poate să fie foarte foarte importantă, de exemplu să fii un agent de informații dintr-un serviciu secret al statului și să vizionezi de la distanță un obiectiv. Se numește remote viewing.
Ca să te perfecționezi ai nevoie de antrenament. Sunt și cursuri pentru asta.
Dar reține, cu cât mai importantă este această activitate pentru viața ta, cu atât vei avea mai mult succes.
Astfel te poți gândi la o carieră militară și apoi să folosești acolo acest talent al dtale.
Mentalismul este o formă de atracție a vrăjmașului omului și al lui Dumnezeu. La fel a procedat și în dreptul lui Adam și al Evei, știind că vor fi atrași de faptul că vor fi ca Dumnezeu, că vor ajunge la o cunoaștere mai înaltă decât le-a lăsat-o Dumnezeu.
Ceea ce vreau să spun este că trebuie să rămânem în ascultarea de Dumnezeu, chiar dacă acum nu vedem și nu înțelegem restricțiile Sale.
Cartea "Minte, caracter și personalitate" te vor ajuta să înțelegi modul de funcționare al minții umane, importanța dezvoltării ei, și în același timp importanța rămânerii în sfera ei de acțiune. Pentru că ceea ce trece peste capacitățile minții umane este de la cel rău.
... si iata cum iese fundamenalistul schizofrenic din tufis complet pe linga subiect, cu povesti cu sarpele, omul facut din pamint, si nevasta-sa facuta din coasta lui. Gizas...
Nu e problemă că e credincios, asta poate fi benefic pentru el, doar că e tâmpit rău și că tâmpește și pe alții cu ideile lui.
... si mai ales ca aici nu isi avea locul raspunsul lui. Ca si cum as fi venit eu sa explic cum guvernarea actuala e o catastrofa si mU13 pesede!
Pentru ce mă vezi ca un dușman?
Și dacă Dumnezeu există, nu El ne-a dat viața, ființa și suflarea? Iar dacă nu există, nici sentimentele tale împotrivitoare n-ar trebui să existe.
Mai întâi de a fi creștini, atei sau orice altceva, trebuie să fim oameni. Respectul nu trebuie să lipsească niciuna dintre noi, indiferent de convingerile religioase. În ce mă privește, dacă nu m-aș fi bucurat de dragostea lui Dumnezeu, mi-aș fi văzut de viața aceasta ca și cum n-ar fi existat ceva mai bun de atât.
Nu avea locul aici, dar fiind cu creierul virusat de doctrina religioasă, nu își dă seama pe ce lume trăiește.
Păi fi om atunci și nu le mai împuia capul copiilor cu povești despre nemernicia aia de zeu pe care (îl!) vom vedea cică doar după viață. Pînă cînd o să încetezi cu porcăriile acelea de învățături vei fi dușmanul numărul 1 al meu și al tuturor descendenților mei. Îi alerg pe cei ca tine prin toate galaxiile pînă își dau seama că nu e nimeni și nimic care să ne salveze viața decît NOI ÎNȘINE, cu extratereștri lor antici de pișat cu tot.
Fa niste flotari. Am auzit ca ajuta, dar nu le fa din maini. Incearca cu mintea. Stai in pozitie de flotare si gandeste-te ca te lasi mai in jos si ca te ridici. La inceput s-ar putea sa nu te misti si sa te doara mainile. Incearca mai multe zile la rand...
Nu poate fi măsurat, căci nu i se cunoaște natura.
Fizica nu îl cunoaște încă.
Poate fi măsurat uneori, identificat printr-o senzație a corpului.
Uneori chiar dacă ei nu fac sau nu spun nimic, când stai lângă un om te simți bine, lângă alții nu te simți bine. De asemenea senzația se schimbă în mod sesizabil când te apropii de persoana respectivă.
Un exemplu. Pe vremuri erau autobuze înghesuite, mai ales în orele de vârf. Erai lipit de alți călători fără să vrei. Într-o iarnă aveam toți paltoane pe noi în autobuz.
Simt că persoana din spatele meu îmi provoacă chiar prin palton o senzație foarte neplăcută.
Mă întorc să văd cine este. Era chiar o colegă de serviciu care se certa era în dispută în conflict tot timpul cu toată lumea. Stătea cu spatele la mine așa că nu aveam cum să știu cine este, dar i-am simțit biocâmpul.
Oh! Mi-ar place sa zbor printre galaxii, printre stele, prin spatiul cosmic! E chiar un vis de care stiu ca intr-o zi ma voi bucura. Si cand se va intampla asta nu va fi din pricina ca voi fi alergat de cineva.
Nu mai fi asa impotrivitor; spiritul de impotrivire trebuie sa dispara din orice inima. Viata este prea scurta ca sa o pierdem cu lucruri de nimic. Macar de dragostea umana sa ne bucuram. Dar trebuie sa aspiram la mai mult decat ce este pe pamant.
Acestea le-am scris nu doar pentru tine, ci si pentru sadrian, GabiDumitrescu si tuturor acelora care se impotrivesc binelui divin.