| BeT a întrebat:

Pt.ateii cu "diploma". Voi excludeti total existenta unui Creator, va inteleg deoarece si eu am fost ca si voi.Cum va explicati voi moartea si de ce trebuie sa murim(unii mor din copilarie, altii tineri)?

Răspuns Câştigător
| Eron a răspuns:

Pentru toti ateii de aicisadcitit incet si meditati la fiecare afirmatie)
Cum puteti sa credeti ca tot ceea ce vedeti a aparut intamplator?
Cum puteti sa credeti ca florile, atat de frumoase, cu un miros placut sa fi aparut tot intamplator?
Cum puteti sa credeti ca intamplarea a facut sa apara Pamantul si universul, cand totul este atat de perfect, prea perfect pentru a fi intamplarea.
Cand vedeti corpul uman, care este atat de complex, atatea celule, atatea sisteme, atatea organe, toate fuctioneaza impreuna, totul este bine pus la punct.Cam ciudat sa fie o simpla intamplare.Cand simtiti bataia inimii, nu va intrebati oare cum a aparut asa intamplator in organismul meu? Oare cum de functioneaza atat de perfect? Oare sistola(contractarea muschiului) si diastola(relaxarea muschiului), rolul lor sa fi aparut la inima fara vreo comanda, intamplator? Oare diastola totala, cand toata inima se odihneste si nu numai jumatate, sa fi avut acest rol intamplator, nimeni sa nu il fi dat? Totul este perfect.Totul.
Voi il lasati pe Satana sa va patrunda in minte, spunand ca stiinta este totul si nu stiti cat va inselati.Perfectiunea aceasta totala este prea perfecta pentru a fi aparut intamplator.Lasa-ti mintea sa mediteze si poate o sa va dati seama cat gresiti cand Il eliminati pe cel care va iubeste atat(Dumnezeu) din viata voastra.

34 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns:

@syme
Sa zicem ca sunt de acord partial cu raul si cu libertatea de a alege dar nu pot fi de acord cu acel ceva impotriva Lui care noi il numim Lucifer. Satana a cazut dar unde a cazut, de ce nu ia creat obtiunea de a se lauda, mindri, acestea fiind negative? De ce a creat o carte atit de relativa plina de contradictii, si care nu este pe intelesul tuturor? De ce
nu ne-a dat argumentele necesare sau inteligenta necasara pentru a o intelege? Este fara sens! Cum pot sti eu ca Biblia este cuvintul lui D-zeu ca interese si lupte pentru putereau fost si cind s-a scris Biblia?
Spune-mi unde vezi tu libertatea de a alege in natura, vulcane, cutremure, uragane, etc?
Unde vezi tu libertatea de a alege la moartea unui copil mic? Faza, platesc copiii pentru greselile parintilor nu ma incinta
In cazul existentei unui creator absolut nici nu ne putem imagina ce ar fi putut sa faca tinind cont ca tot ce percem noi: focul, apa, sus, jos, bine, rau, inclusiv logioca noastra est e limitata sub logica creata de el, deci nu corespunde cu calitatile care le atribuim Lui
Daca exista un creator nu are nicio legatura cu religia, se excclude Biblia

| Alphawolf a răspuns:

@syme
Sa zicem ca sunt de acord partial cu raul si cu libertatea de a alege dar nu pot fi de acord cu acel ceva impotriva Lui care noi il numim Lucifer. Satana a cazut dar unde a cazut, de ce nu ia creat obtiunea de a se lauda, mindri, acestea fiind negative? De ce a creat o carte atit de relativa plina de contradictii, si care nu este pe intelesul tuturor? De ce nu ne-a dat argumentele necesare sau inteligenta necasara pentru a o intelege? Este fara sens! Cum pot sti eu ca Biblia este cuvintul lui D-zeu ca interese si lupte pentru putereau fost si cind s-a scris Biblia?
Spune-mi unde vezi tu libertatea de a alege in natura, vulcane, cutremure, uragane, etc?
Unde vezi tu libertatea de a alege la moartea unui copil mic? Faza, platesc copiii pentru greselile parintilor nu ma incinta
In cazul existentei unui creator absolut nici nu ne putem imagina ce ar fi putut sa faca tinind cont ca tot ce percem noi: focul, apa, sus, jos, bine, rau, inclusiv logioca noastra este limitata sub logica creata de el, deci nu corespunde cu calitatile care le atribuim Lui
Daca exista un creator nu are nicio legatura cu religia, se excclude Biblia

| Eron a răspuns:

Traian
Gresesti cand spui ca moartea este ca o a doua viata.Biblia spune total altceva(asta in caz ca tu crezi ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu). Daca vrei, pot sa iti dau destule texte Biblice care sa iti arate ca omul intra intr-o stare de inconstienta dupa ce a murit.
Apropo, mersi pentru raspunsul castigator.

| FucktheSystem a răspuns:

Deci dupa ce am citit tot ce scrie aici am rams socata!
deci daca Dumnezeu a facut omul tot El L-a lasat sa isi alaeag credinta ...deci ce ata cearta? niciunul dintre noi nu are o dovada logica ca exista sau nu Dumnezeu (nimeni dintre noi nu are o dovada materiala)
Si nu inteleg ce probleme au crestinii cu ateii multi atei sunt oameni mai buni decat unii crestini... deci nu inteleg de ce va certati!