| Inferno a întrebat:

Putem sesiza ca sistemul se clatina ,ca totul e instabil. Ca cele 7 miliarde de oameni aproape a dezechilibrat sistemul.
Si astazi putem vedea cu se naste o generatie noua ce ne va ruina. O generatie de ignoranti , incompetenti si obsedati sexual.
Un om intelept spunea: "O eroare nu devine greseala pana nu este corectata" Sieste de datoria noastra ,ca oameni ce apartin acestei societati, sa corectam greselile ,indiferent de mijloacele folosite.

11 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Orice sistem sociologic la inceput da impresia de stabilitate, echilibru si siguranta.In mod normal toate sint destinate prabusirii odata cu evolutia omului.

| DorelSudoru a răspuns:

Let's kill them all! Luati furcile

| miradoniz a răspuns:

Ignoranta,incompetenta...ma simt apartinand generatiei de care vorbesti.Ok,nu stiu exact ce propui tu -nici pe cine risc sa ruinezhee hee Insa efectiv, prefer sa imi fie ignorata, pe cat posibil..."eroarea umana"hee hee

| Dumnezău a răspuns:

Socrate dixit: "Inteligenta oamenilor este o constanta universala, populatia este insa in crestere". Nuff said!

SI nu generaliza aiurea.Adevarat,multi reprezentanti ai generatiei mele fac umbra pamantului degeaba, dar nu e nimic pierdut.Inca.Datoria noastra nu este sa omoram de-an ***,datoria noastra este sa revitalizam prin orice mijloace posibile,sa desteptam,si sa ii trezim din nesimtire,pe cei ce sfideaza natura umana si common sense-ul logic,moral, nescris, prin comportamentele lor ostentative.Prin ostentativitate ma refer la prostie,complacere, superficialitate, si slabiciune.

| Vasybulan a răspuns:

Pai sa ii omoram pe chinezi.
big grin
Glumeam doar ca intr-adevar ma mir ca ne mai suporta pamantul pe toti.

| DH01 a răspuns:

Lumea a uitat ca doar o planetă avem,dar stii. odata va veni si acel ''the end''Si atunci,toti isi vor baga capul in pamant si...
Lumea a uitat ca pacea si dragostea e cea mai puternica arma,lumea doar sex vrea,putere,si bani,de ce? O viata risipita, in loc sa ne bucuram de viata, o distrugem.Saraca planeta ...cate ne-a oferit, si noi ce facem? O distrugem.Heal The World ©

| Inferno explică (pentru DH01):

Generatia care vine este obsedata de sex. Asa au fost indoctrinati de mici si asa vor face si cand cresc.
Or sa se inmulteasca asemeni iepurilor si vor distruge ori ce e echilibru.
Mai grav este ca nu e ceva intamplator, asta se vrea. Este ceva controlat nu intamplator.

| Central_Oddy_1982 a răspuns:

Si care este intrebarea?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Central_Oddy_1982):

Postările de genul: "ce nod faceți la șireturi?" ți se par mai adecvate, doar fiindcă au un semn al întrebării în compoziție?

Adaug eu întrebarea: tu cu ce contribui? Poți răspunde acum. Tipicarii mielului...

| Central_Oddy_1982 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, repet unde este intrebarea? Pentru a-ti spune pasul intr-o maniera generalista iti faci un blog.

| justme1085 a răspuns:

Eu te sustin! big grin