Pai sa ii omoram pe chinezi.
Glumeam doar ca intr-adevar ma mir ca ne mai suporta pamantul pe toti.
Postările de genul: "ce nod faceți la șireturi?" ți se par mai adecvate, doar fiindcă au un semn al întrebării în compoziție?
Adaug eu întrebarea: tu cu ce contribui? Poți răspunde acum. Tipicarii mielului...
Ignoranta,incompetenta...ma simt apartinand generatiei de care vorbesti.Ok,nu stiu exact ce propui tu -nici pe cine risc sa ruinez Insa efectiv, prefer sa imi fie ignorata, pe cat posibil..."eroarea umana"
Lumea a uitat ca doar o planetă avem,dar stii. odata va veni si acel ''the end''Si atunci,toti isi vor baga capul in pamant si...
Lumea a uitat ca pacea si dragostea e cea mai puternica arma,lumea doar sex vrea,putere,si bani,de ce? O viata risipita, in loc sa ne bucuram de viata, o distrugem.Saraca planeta ...cate ne-a oferit, si noi ce facem? O distrugem.Heal The World ©
Orice sistem sociologic la inceput da impresia de stabilitate, echilibru si siguranta.In mod normal toate sint destinate prabusirii odata cu evolutia omului.
Ok, repet unde este intrebarea? Pentru a-ti spune pasul intr-o maniera generalista iti faci un blog.
Socrate dixit: "Inteligenta oamenilor este o constanta universala, populatia este insa in crestere". Nuff said!
SI nu generaliza aiurea.Adevarat,multi reprezentanti ai generatiei mele fac umbra pamantului degeaba, dar nu e nimic pierdut.Inca.Datoria noastra nu este sa omoram de-an ***,datoria noastra este sa revitalizam prin orice mijloace posibile,sa desteptam,si sa ii trezim din nesimtire,pe cei ce sfideaza natura umana si common sense-ul logic,moral, nescris, prin comportamentele lor ostentative.Prin ostentativitate ma refer la prostie,complacere, superficialitate, si slabiciune.