| Parintele a întrebat:

Raspunde d-zeu rugaciunilor?

Răspuns Câştigător
| edoru a răspuns:

Dar rugăciunile noastre merg cu adevărat spre Dumnezeu pentru ca el să poată răspunde?

77 răspunsuri:
| JesterRO a răspuns:

Tu ne intrebi pe noi?laughing

| stillhartu a răspuns:

Nu Dumnezeu raspunde rugaciunilor. Ci tu o faci. Tu, cu mintea ta. Daca iti doresti cu adevarat un lucru, cu toata fiinta ta, il vei avea. Dar nu pentru ca Dumnezeu te-a auzit cand faceai baie ca iti doresti foarte mult o bicicleta.
A se vedea sau citi, The Secret.

| cosima11 a răspuns:

Categoric da

Răspuns utilizator avertizat
| yoyodedeea a răspuns:

De cele mai multe ori dahappy

| faranume a răspuns:

Da.Pt ca o ragugaciune sa se implineasca trebuie sa te gandestesti ca deja s-a intamplat ceea ce te-ai rugat!winking

| Costel95 a răspuns:

Raspunsul meu...se intreaba catre hamsterx care spune ca trebuie sa-I ceri lui DUmnezeu doar atat cat meriti. Intrebarea mea e meritam noi ceva de la Dumnezeu? Avem noi vreun emrit?

| fluturas a răspuns:

Pai tu esti parinte si nu stiiconfused?
depinde, de cele mai multe ori raspunde, depinde de ce ii ceri si daca o spui din suflet big grinwinking

| ing. a răspuns:

Da! Dumnezeu intotdeauna raspunde rugaciunilor.Pentru mine a facut o minune :mi-a salvat bunicul paralizat, caruia nimeni nu ii mai dadea nicio sansa de supravietuire, decat o minune il mai putea salva!

| perla a răspuns:

De ce esti avertizat parintele ce ai facut? ai suparat pe Dumnezeu? ar fi timpul sa-ti spui o rugaciune sa vezi iti raspundeee!

| Mony_4137 a răspuns:

Ma sperii! Ce e cu raspunsurile astea? "Dumnezeu e rau"? :O
Dar daca El e rau, draga Gabi4rap tu cum crezi ca esti?
Crezi ca esti mai buna? Tu ce faci toata ziua? Stai pe net?
Tu stii ce face El?
Dumnezeu te pazeste, te ocroteste, are grija de tine... (si extrem de multe altele). Nici daca toata viata v-ati ruga nu ati putea sa-i multumiti.
Asta e nesimtire ce faceti ->voi!(care vorbiti de rau si injurati pe Dumnezeu)
Ce va invata la biserica? sau nici nu stii ce e aia?
Din proprie experienta spun ca mi-a raspuns cand m-am rugat.Si nu o data.
Deci : Da, Dumnezeu asculta rugaciunile, chiar daca uneori raspunsul vine mai tarziu. Si daca nu raspunde, trebuie sa mai verifici ce i-ai cerut. Poate nu era dupa voia Lui.

app*
Paintele sigur nu a intrebat daca Dumnezeu raspunde rugaciunilor fiindca nu stie, ci a vrut parerea ta.
happy

| ramona_1444 a răspuns:

Daca e facuta din inima da

| trabardie a răspuns:

Da. 100%

| dany4 a răspuns:

Daca te gandesti si la altii te ajuta...si nu uita cand mai spune si Doamne iti multumesc nu doar Doamne ajuta

| Bubble a răspuns:

Mi se pare ca tu esti un utilizator care nu crede in Dumnezeu,
In nici un caz nu esti parinte! ORICE om credincios stie ca DUmnezeu se scrie cu D maRE! ca si numele tau se scrie cu litera mare! si nu prea se prescurteaza. In fine
DA RASPUNDEhappy fara sa ne dam seama!

| ~kostynela~ a răspuns:

Dumnezeu iti asculta rugaciunile si iti raspunde la ele dar trebnuie sa ai macar putina credintyza ...acum depinde si ce ceri de la dumnezeu pentru ca daca ceri ceva ce nu iti este necesar dumnezeu nu iti va dawinking

| anca_3211 a răspuns:

Parintele, daca esti ateu si nu crezi in nimic, atunci de ce te preocupa atat parerea unor oameni despre cineva care, in conceptia ta, nici macar nu exista?
E teribilism si comoditate ceea ce faci tu.
Sanatate!
P. S. Dumnezeu raspunde intotdeauna rugaciunilor!

| gingasull a răspuns:

Eu sunt ateu, nu cred in nimeni si in nimic strain, decat in mine, in puterea mea de a ma ajuta pe mine insumi, iar atunci cand simt ca nu mai pot ajungand la capatul puterii... stau o clipa si ma gandesc la o vorba : "Ce nu ma omoara, ma intareste". Nu merg la biserica decat in situatii extreme cand sunt fortat de inprejurari: deces, botez.

| bisnitarpunctcom a răspuns:

50% sa raspunda 50% sa nu raspunda si daca ma rog la cainele meu e posibil sa imi indeplineasca ruga in aceleasi proportiismug luv ure work parintele!

| zeenath a răspuns:

Da, D-zeu raspunde rugaciunilor mai repede sau mai tarziu, dupa voia Lui si dupa credinta noastra! Daca ne aducem aminte de D-zeu prin rugaciune si d-zeu isi aduce aminte de noi! Am citit opiniile domniilor de pe TPU ca sa scriu cu litere ca se spune ca si D-zeu se scrie cu litere si ca este nume si ca e pacat sa il prescurtezi!laughing D-zeu este o forma de adresare scrisa cu litere mari pentru a putea fi indentificat ca si importanta si maretie, al fel si alte forme pronuminale insusite Lui ( El, Lui, etc.) Numele lui D-zeu, din Biblia veche care a fost scrisa in ebraica si aramaica este Iahve si Allah! ( * veti spune ca Allah este numai la musulmani! Cititi! Originile si Biblia cea mai aproape de adevar si nu versiuni ale Bibliei adaptata dupa lumea mondena si viata contemporana!)

| zeenath a răspuns:

TPU, ar trebui sa adaugi in in lista din Categorii subiecte si Religii sau Teologie!laughing

| Mamamare a răspuns:

Da, El raspunde. Daca tu spui acele rugaciuni cu sufletul curat. Daca tu spui acum rugaciuni, si pe urma spui ceva rau, sau ceva de rau despre cineva, atunci deajaba te-ai rugat! Si pentru a-ti se inplini dorintele, trebuie sa mergi si la Biserica.Parerea mea.

| mileycyrus_9223 a răspuns:

Sincera sa fiu, Dumnezeu raspunde rugaciunilor cateodata, ...de exemplu azi m-am rugat la D-zeu si mi-a implinit rugaciunea! Dar intotdeauna sa nu te rogi la dumnezeu daca vrei ceva ce nu se poate realiza!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ocupat, sta pe mess.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu stii mai bine, parinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Dumnezeu mie personal mi-a raspuns. si nu pot spune ca au fost simple coincidente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind ti se implineste ii multumesti plin de fericire. Cind nu se implineste, cu voce tare spui ca nu meritai. Dar in sinea ta esti furios si abia astepti sa vezi unu mai slab sa-i tragi citeva... gasesti tu motiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu e rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da parintewinking. Da eu nu cer nimic tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@stillhartu

Am vazut The secret, documentarul, la indemnul unei prietene. Mi s-a parut cel putin penibil.

Întrebări similare