| Parintele a întrebat:

Raspunde d-zeu rugaciunilor?

Răspuns Câştigător
| edoru a răspuns:

Dar rugăciunile noastre merg cu adevărat spre Dumnezeu pentru ca el să poată răspunde?

77 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Daca e din suflet si nu ceri ceva deplasat, te ajuta.

| hamsterx a răspuns:

DA! pe mine cel putin ma asculta mereubatting eyelashes
trebuie doar sa crezi dp parerea mea si sa ceri atat cat crezi ca meritihappy

| fluturas a răspuns:

Pai tu esti parinte si nu stiiconfused?
depinde, de cele mai multe ori raspunde, depinde de ce ii ceri si daca o spui din suflet big grinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ocupat, sta pe mess.

| yoyodedeea a răspuns:

De cele mai multe ori dahappy

| selef a răspuns:

Cateodata da, cateodata nu ne dam seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu stii mai bine, parinte.

| ing. a răspuns:

Da! Dumnezeu intotdeauna raspunde rugaciunilor.Pentru mine a facut o minune :mi-a salvat bunicul paralizat, caruia nimeni nu ii mai dadea nicio sansa de supravietuire, decat o minune il mai putea salva!

| alexutzu00791 a răspuns:

Stiti mai bine ca noi, insa nu e pacat sa prescurtati numele Domnului?

| psiholoaga a răspuns:

Nu stiu. Nu prea am rabdare sa stau dupa dumnezeu, asa ca, de obicei, imi raspund singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Dumnezeu mie personal mi-a raspuns. si nu pot spune ca au fost simple coincidente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind ti se implineste ii multumesti plin de fericire. Cind nu se implineste, cu voce tare spui ca nu meritai. Dar in sinea ta esti furios si abia astepti sa vezi unu mai slab sa-i tragi citeva... gasesti tu motiv.

| Alphawolf a răspuns:

Numai la cei favoriti de El, acele persoane care vorbesc in limbi, sau mai putem spune persoanelor care vorbesc cu El

| Ben. a răspuns:

Cat de adanca -i chestia asta!

| JeSa a răspuns:

"Mot-a-mot!", eu cred ca te auto ajuti sau te sustii moral; de unde si "tehnica" rugaciunilor - iti va ajuta subconstientulhappyuman - de a fi mai puternic/ pozitiv/increzator, etc., etc...cica e o zicala, " Domnul iti da, dar nu-ti si baga-n traista!"happy...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu e rau!

| faranume a răspuns:

Da.Pt ca o ragugaciune sa se implineasca trebuie sa te gandestesti ca deja s-a intamplat ceea ce te-ai rugat!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da parintewinking. Da eu nu cer nimic tongue.

| AvalohAlyn a răspuns:

Raspunde, si dovada e milioanele de minuni, de rugaciuni ascultate, de cazuri impresionante in care chiar medicii au spus ca e o minune ca s-a vindecat o anumita persoana si inca o dovada este persoana mea. Mie mi-a raspuns de fiecare data.

| Mony_4137 a răspuns:

Ma sperii! Ce e cu raspunsurile astea? "Dumnezeu e rau"? :O
Dar daca El e rau, draga Gabi4rap tu cum crezi ca esti?
Crezi ca esti mai buna? Tu ce faci toata ziua? Stai pe net?
Tu stii ce face El?
Dumnezeu te pazeste, te ocroteste, are grija de tine... (si extrem de multe altele). Nici daca toata viata v-ati ruga nu ati putea sa-i multumiti.
Asta e nesimtire ce faceti ->voi!(care vorbiti de rau si injurati pe Dumnezeu)
Ce va invata la biserica? sau nici nu stii ce e aia?
Din proprie experienta spun ca mi-a raspuns cand m-am rugat.Si nu o data.
Deci : Da, Dumnezeu asculta rugaciunile, chiar daca uneori raspunsul vine mai tarziu. Si daca nu raspunde, trebuie sa mai verifici ce i-ai cerut. Poate nu era dupa voia Lui.

app*
Paintele sigur nu a intrebat daca Dumnezeu raspunde rugaciunilor fiindca nu stie, ci a vrut parerea ta.
happy

| JesterRO a răspuns:

Tu ne intrebi pe noi?laughing

| stillhartu a răspuns:

Nu Dumnezeu raspunde rugaciunilor. Ci tu o faci. Tu, cu mintea ta. Daca iti doresti cu adevarat un lucru, cu toata fiinta ta, il vei avea. Dar nu pentru ca Dumnezeu te-a auzit cand faceai baie ca iti doresti foarte mult o bicicleta.
A se vedea sau citi, The Secret.

| zorialbi a răspuns:

Daca este spre folosul nostru ne da ceea ce ii cerem, iar daca nu, ne ajuta in alt mod, chiar daca pe moment nu ne dam seama. Dar nici o rugaciune sincera si smerita si rostita cu credinta nu va ramane neascultata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@stillhartu

Am vazut The secret, documentarul, la indemnul unei prietene. Mi s-a parut cel putin penibil.

| moodyblues a răspuns:

Totul este perceptie selectiva.nu ne amintim decat cazurile favorabile in care divinitatea imaginara ne-a,, ascultat'' si ii multumim in genunchi. iar in cazurile nefavorabile zicem ca e o,, incercare''(trecem cu vederea).
Simplu si dezamagitor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, NoGod-Parintele, Dumnezeu raspunde si, sper ca intr-o buna zi ai sa il auzi. Nu mai provoca lumea ca stiu toti ca esti ateu si vrei doar sa ranesti sentimentele celor cu credinta adevarata. Nu te obosi sa-mi raspunzi.

| Parintele explică:

Oliana.nu e nici o osteneala sa-ti raspund. Mi se pare ok sa-mi acorzi dreptul la replica: Imi reprosezi ca sunt ateu de parca sunt lepros! Este asta cumva o forma de intoleranta specifica persoanelor religioase? De curand am citit un reportaj referitor la aceasta intrebare a mea pe un site din Statele Unite. Am fost curios sa vad cum raspund utilizatorii TPU la aceasta intrebare. Vad ca lumea este pasnica si nu cred ca poti considera intrebarea mea ca fiind o provocare la adresa celor ce cred in zei. Stiu ca ai o oarecare "afectiune" pentru mine, insa te rog abtine-te asa cum ii sta bine unei doamne.

lolita
| lolita a răspuns:

Mie niciodata nu mi-a raspuns, probabil daca m-as ruga acum ar faceo. neahhh, nu cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lolita, poate ti-a raspuns da nu erai atenta. Ia spune tu repede ce faceai de n-ai auzit raspunsul? happy

| Linda a răspuns:

Dumnezeu raspunde atunci cand cel ce cere crede in El, sau ii cere prin rugaciune ceva cineva nedumirit, care doreste sa-L puna la incercare. Dar daca cel ce cere e absolut convins ca nu va primi, nu primeste. Nici primele doua categorii nu primesc ce cer 100% dar din experienta mea mai mult de 75%...

Întrebări similare