,,.Dar ai pus orgoliul In fata sentimentelor! Iar ea a pus la status asa: Nu mai imi pasa de nimic. Dar eu stiu ca-i pasa, inca prea mult."
Păi dacă ştii, de ce nu-i spui?
Pune si tu; Stiu ca nu-ti pasa, te-astept la ora cutare in locul cutare.O sa rida si-o sa vina.
" Nu îmi pot lăsa sentimentele să-şi piardă înţelesul sub orgolii şi minciuni auto-destructive" Eu cam asta aş pune, dar cred că mai bine fac pe dracu-n patru să mă întâlnesc cu ea prin oraş şi să-i explic toată tărăşenia.
@Catty am ignorat-o destul si de aceea e suparata. Am incercat sa-i scriu dar nu vrea sa scrie inapoi. Doar prin status. E mai ciudata ea.
Cam cati ani ai? Cand aveam 11-12 "discutam" si eu asa prin status .
Eu zic sa o ignori putin, sa te prefaci ca nici tie nu-ti pasa, si sa vedem cum reactioneaza .
Da. de ce nu intri direct pe ea si sa ii spui ca sti ca ii pasa? asa poti vorbi mai multe cu ea decat prin status.
In ochi tai, vad cum iubirea te cumprinde. Indiferenta doare, dar ai sa regreti dupa. Retine ca doar roata se intoarce. Nu si timpul! Succes :].
De ce nu vorbesti cu ea sa ii spui direct ce simti.Mi se pare pueril de faceti cu statusurile
anonim_4396 întreabă: