anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Repede! FUNDA
. De ce au fost masacraţi creştinii de către atei în timpul Inchiziţiei, în lagăre de concentrare?
Nu stiu răspunsul... m-a intrebat cineva helpppp
Nu ma prind...

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca pe vremea aia nu erau lagare de concentrare.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In timpul Inchizitiei CRESTINII au omorat necredinciosii, paganii, "vrajitoare", eretici si oameni care aveau orice fel de teorie alternativa despre lumea in care traim sau despre univers față de biserica catolica ( de ex. Isaac Newton era sa fie acuzat de erezie). Ereticii erau torturati, interogati, arsi pe rug, spanzurati, ghilotinati, etc. In vremea respectiva nu existau lagare de concentrare iar in istorie nu se cunoaste niciun genocid pe care sa l fi facut ateii impotriva cuiva. Persoana care ti a adresat aceasta intrebare ori te a luat la misto ori vrea sa te influenteze.

| cnvv a răspuns:

Vai de capul tau laughing

Bula
| Bula a răspuns:

Eu am auzit ca maimutele atei au facut unii oameni...
Restul provine din noroi.

| RAY a răspuns:

Unde ai auzit asa ceva? asta e dovada ca dormiti la scoala la ora de istorie, crestini au macelarit tot ce au apucat timp de secole si in prezent fac la fel, niciodata ateii nu au facut vreun rau in numele ateismului

| untu a răspuns (pentru RAY):

Dar ora de religie ai facut?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru untu):

Cum justifica ora de religie inchizitia?

| RAY a răspuns (pentru untu):

In generala da

mira
| mira a răspuns:

Crestinii nu au fost sacrificati de catre atei.Inchizitia ere formata din crestini care ii suspectau pe cei sacrificati de erezie.Cred ca incurci perioadele.

| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stii? Nu se afla acolo istoria religiilor, a bisericii si a credintei?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru untu):

Repet intrebarea, cum justifica ora de religie inchizitia? Sau vrei sa spui ca evitarea discutarii pe tema acestui subiect la orele de religie rezulta faptul ca genocidul a milioane de oameni este neimportant?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cineva isi batea joc de tine, a fost tocmai invers.
Crestinii persecutau "ne-crestini".

| AndreiM77 a răspuns:

In timpul inchizitiei biserica... conducatorii religiosi au vrut sa isi mentina aceasta autoritate pe care o au si astazi. In acea vreme Biblia era greu accesibila, se gasea in latina sau greaca, oamenii de rand nu aveau acces la ea. In mementul in care oameni precum William Tyndale, care a tradus Biblia pentru ca si oamenii simpli sa aiba acces la ea, biserica, a stat impotriva lui si l-a omorat.
Cei care erau persecutati in lagare de concetrare, de catre nazisti au fost evreii si in special martorii lui iehova.

| Florazul15 a răspuns:

Crestinii au omorat in timpul inchizitiei, nu au fost ei omorati!

| Florazul15 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta as fi sI eu curioasa.