Întrebare recomandată | IonutCG90 a întrebat:

░S░a░l░u░t░ ░T░P░U░░ ░

Am văzut recent o emisiune în care o doamnă medic, fost lector universitar actualmente directoare la un spital din București a relatat în amănunt o întâmplare despre un caz de telepatie. Un tânăr, Andrei considerat până nu de mult autist, a fost întâi testat de această doamnă să să vadă dacă poate să scrie sau să citească din proprie inițiativă. Nu a putut. Apoi această doamnă a constatat șocată împreună cu psihologul acestui copil și cu membrii familiei faptul că acel copil de fiecare dată când era atins, gândurile persoanei care-l atingea se transferau la copil. Practic acest copil cu autism înmagazinează gândurile altor persoane prin atingere.

[̲̲̅̅C̲̲̅̅e̲̲̅̅ ̲̲̅̅p̲̲̅̅ă̲̲̅̅r̲̲̅̅e̲̲̅̅r̲̲̅̅i ̲̲̅ ̲̲̅̅a̲̲̅̅v̲̲̅̅e̲̲̅̅ț̲̲̅̅i̲̲̅̅? ̲̲̅̅]

9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca ia milionul lui Randi, il cred, daca nu, nu.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Telepatia exista.Ca nea Ion inca nu crede, ca nu a citit-o pe cartea de clasa a 4-a, mai are de asteptat.
Ar putea sa citeasca ceva despre entanglement cuantic intre timp.

| Rauldor a răspuns:

Prea puţin probabil... poate o fi coincidenţă, intuiţie.Care este dovada certă că acest copil cu autism colectează gândurile altor persoane?

| IonutCG90 explică (pentru Rauldor):

Dovada este verificabilă. Eu sunt genul care cred în destule lucruri folosindu-mi doar credința în Dumnezeu și logica dar tu dacă ești un om care cere lucruri palpabile, o cauți pe doamna Mihaela Gheorghiu de la universitatea de medicină Carol Davila din București, și dacă ești un om cu adevărat dornic să afli un adevar, te duci, o contactezi, afli de acel băiat, intri in contact cu el și vezi pe propria piele dacă-i adevărat sau nu.

| Rauldor a răspuns (pentru IonutCG90):

Am întrebat deoarece nu am înţeles.Adică fiind atinsă de o persoană, copilul a început să vorbească redând fidel ceea ce gândea persoana respectivă, sau cum?

NDa Raul. Practic profesorii cunosc sub anonimat acest caz, și îi ating umerii când e la tabla sau la teste scrise și acest pușți practic cunoaște lucruri din mintea profesorilor. Fără aceste lucruri nu poate scrie din proprie inițiativă nimic. Este posibil ca să fie o sărlatanie dar e cam greu de crezut că niște părinți(spun de al lor copil), un lector universitar, o doamnă psiholog, +absolut toți din anturajele și din școala și din vecinătatea acestui caz, este greu de crezut că ei mint. Posibil, dar foarte greu de crezut.

| IonutCG90 explică (pentru IonutCG90):

Da Raul* puști*

| Rauldor a răspuns (pentru IonutCG90):

Ar fi fenomenal.Acest fapt ar putea să-l vindece de autism.

Nu-i exclus. Nimic nu-i exclus pana la proba contrarie. Cred că ăsta e cel mai bun scepticism happy.

Întrebări similare