Telepatia exista.Ca nea Ion inca nu crede, ca nu a citit-o pe cartea de clasa a 4-a, mai are de asteptat.
Ar putea sa citeasca ceva despre entanglement cuantic intre timp.
Prea puţin probabil... poate o fi coincidenţă, intuiţie.Care este dovada certă că acest copil cu autism colectează gândurile altor persoane?
Dovada este verificabilă. Eu sunt genul care cred în destule lucruri folosindu-mi doar credința în Dumnezeu și logica dar tu dacă ești un om care cere lucruri palpabile, o cauți pe doamna Mihaela Gheorghiu de la universitatea de medicină Carol Davila din București, și dacă ești un om cu adevărat dornic să afli un adevar, te duci, o contactezi, afli de acel băiat, intri in contact cu el și vezi pe propria piele dacă-i adevărat sau nu.
NDa Raul. Practic profesorii cunosc sub anonimat acest caz, și îi ating umerii când e la tabla sau la teste scrise și acest pușți practic cunoaște lucruri din mintea profesorilor. Fără aceste lucruri nu poate scrie din proprie inițiativă nimic. Este posibil ca să fie o sărlatanie dar e cam greu de crezut că niște părinți(spun de al lor copil), un lector universitar, o doamnă psiholog, +absolut toți din anturajele și din școala și din vecinătatea acestui caz, este greu de crezut că ei mint. Posibil, dar foarte greu de crezut.
totuldesprenaturasiaventura întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lukasssz întreabă:
anonim_4396 întreabă: