Prea puţin probabil... poate o fi coincidenţă, intuiţie.Care este dovada certă că acest copil cu autism colectează gândurile altor persoane?
Dovada este verificabilă. Eu sunt genul care cred în destule lucruri folosindu-mi doar credința în Dumnezeu și logica dar tu dacă ești un om care cere lucruri palpabile, o cauți pe doamna Mihaela Gheorghiu de la universitatea de medicină Carol Davila din București, și dacă ești un om cu adevărat dornic să afli un adevar, te duci, o contactezi, afli de acel băiat, intri in contact cu el și vezi pe propria piele dacă-i adevărat sau nu.
NDa Raul. Practic profesorii cunosc sub anonimat acest caz, și îi ating umerii când e la tabla sau la teste scrise și acest pușți practic cunoaște lucruri din mintea profesorilor. Fără aceste lucruri nu poate scrie din proprie inițiativă nimic. Este posibil ca să fie o sărlatanie dar e cam greu de crezut că niște părinți(spun de al lor copil), un lector universitar, o doamnă psiholog, +absolut toți din anturajele și din școala și din vecinătatea acestui caz, este greu de crezut că ei mint. Posibil, dar foarte greu de crezut.
Telepatia exista.Ca nea Ion inca nu crede, ca nu a citit-o pe cartea de clasa a 4-a, mai are de asteptat.
Ar putea sa citeasca ceva despre entanglement cuantic intre timp.
totuldesprenaturasiaventura întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lukasssz întreabă:
anonim_4396 întreabă: