Mai bine este sa fi tu insuti. Nu are rost sa te schimbi pentru alti oameni. Daca o sa fi acceptata de ceialti, o sa fi pentru cine esti, si te vor accepta asa cum esti. Nu e nevoie sa te schimbi, esti bine asa cum esti.
Eu sunt eu insumi si pot sa iti spun ca daca alegi sa fi tu insuti nu vei avea multi prieteni, eu am 2, 3 prieteni si sunt multumit asa cum sunt, dar daca esti tu insuti si nu iti gasesti prieteni mai bine sa fi cum vor ceilalti!
Cu cat iti pasa mai mult despre ce vor altii de la tine, cu atat mai mult iti vei pierde originalitatea.
Nu conteaza ce vor ei, conteaza CE VREI TU!
Cred ca cel mai bine este sa gasesti un echilibru intre aceste 2. Stii tu, sa traiesti dupa normele societatii in care te afli, si sa fii si tu in acelasi timp.
A fi tu insuti este diferit fata de comportamentul unui om considerat de societate normal? Daca da, atunci esti considerat ciudat, deci nimic de castigat.
Postase cineva o imagine tare desteapta pe Facebook, spunea: "creierul; daca il folosesti vezi lumea asa cum e, daca nu-l folosesti vezi lumea asa cum iti zic altii ca e".