| мιнαɛℓα36 a întrebat:

Sa presupunem ca te imbolnavesti grav si ai nevoie de o operatie urgenta care ti-ar salva viata! Pe masa de operatie, afli ca medicul este homosexual. Ce faci? Accepti sa fii operat sau preferi sa mori?

Răspuns Câştigător
| Buresbista123 a răspuns:

Nu cred ca asta e problema lor, ei astia homofobi sunt tari in gura dar cand e vb de viata si de moarte stai calma poate sa fie ala cel mai mare poponariot...ca nu zic nici pas, e ipocrizie mare in lumea asta, toate plecand de la incultura, lipsa de empatie si de ratiune.Traim din pacate intr-o societate foarte bolnava care nu a evoluat aproape deloc in ultimele mii de ani

78 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu văd nici o problemă în a fi tratată de un medic cu o orientare sexuală nonconvenţională; nici măcar nu sunt curioasă de orientarea lui. Important este ca să fie un medic bun. În acest caz este singurul lucru cu adevărat relevant - competenţa lui profesională.

NOname
| NOname a răspuns:

Presupun că homofobii de aici ar prefera să moară, doar nu sunt ipocriţi:

http://www.tpu.ro/......ere-aveti/

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si crezusem ca am vazut toate intrebarile cretine cu putinta! Se pare ca nu.
Buna ar mai fi sterilizarea in astfel de cazuri disperate!

| мιнαɛℓα36 explică (pentru ardnaxur1961):

De la dumneavoastra chiar aveam pretentii...happy

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Ma adaptez la nivelul intrebarii, ce sa fac? Erau mult prea multe presupuneri ca sa fie vorba de o intrebare cat de cat serioasa. Ca logica, oricum nu e.
Hai sa analizam: Cum dracu' afli PE masa de operatie ce orientare sexuala are medicul? Intri pe facebook-ul omului, sau ce?
Iar daca operatia e asa de urgenta, inseamna ca esti deja cu un picior in groapa si nici macar nu-l vezi cum arata, necum sa-i mai "afli" si orientarea sexuala.
In mare, ma intreb cat de batut in cap sa fie cineva incat sa se impiedice, cand e vorba de salvarea unei vieti, de orientarea sexuala, religioasa sau de culoarea medicului.
Concluzie: intrebare stupida - raspuns in doi peri.
Imi place, insa, ca "lumea buna" a pus repede botul. Bine ca nu doare.

| мιнαɛℓα36 explică (pentru ardnaxur1961):

Era doar o presupunere, mama ei de intrebarehee hee
Ideea era ca poporul asta uraste homosexualii, ii vor morti daca s-ar putea si in cele mai grele chinuri. Insa, daca s-ar afla in fata unei situatii in care viata lor depinde fix de un homosexual? Se sterge cu buretele, nu mai conteaza ce orientare are, etc.
Bine, nu si in cazul de fata! Oamenii astia, ipotetic vorbind, sunt pe patul de moarte, iar ei se gandesc...***, asta e gay! Daca atenteaza la...

| anonim_4396 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Daca esti pe masa de operatie nu inseamna ca esti orb, chior etc, iar anestezia poate fi locala. si o infectie la o masea poate duce la moarte, sunt multe afectiuni care intra la ctegoria grav bolnav, nu numai o operatie pe creier sau un bypass. cati homosexuali ai vazut in viata ta? la foarte multi dintre ei e de ajuns doar o privire sau felul in care vorbesc sa-ti dai seama. ar trebui sa stii ca nu exista intrebari proaste, ai studiat si ai o anumita specializare in care mai devreme sau mai tarziu afli asta. sau poate nu te-ai prins la cursuri ca despre asta era vorba? banuiesc ca ai fost la zi...

| anonim_4396 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Spui asta pentru că ești femeie.Ce părere ai de lesbiene?
Ești de acord cu asta?

| мιнαɛℓα36 explică (pentru anonim_4396):

Da. Nu am nimic impotriva lesbienelor. happy

| 4b a răspuns:

Prefer sa traiesc...

| morningstar a răspuns:

Normal ca accept sa ma opereze. Ce treaba ar avea operatia mea cu orientarea lui sexuala? Sau intrebarea este pentru barbati?

| мιнαɛℓα36 explică (pentru morningstar):

Intrebarea este adresata tuturor, in mod special homofobilor! Daca esti femeie, ai putea inlocui termenul de homosexual, cu acela de lesbianca.

| morningstar a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Acelasi raspuns si in cazul lesbianismului.

| Liviu a răspuns:

Il pun sa se masturbeze de 10 ori, dupa sigur nu i se mai scoalarolling on the floor

| OnuOnulică a răspuns:

laughing doamne ce intrebare de 2 lei. alt ceva nu ai de facut decat sa pui intrebari stupide.

| Mădă0611 a răspuns:

laughing e ok, daca era homosexual violator si eu eram baiat, mai ziceam, dar asa nu vad de ce nu, asta in cazul in care as vrea sa mai traiesc.

| Lizzu a răspuns:

Nu are legatura profesia de chirurg cu orientarea lui sexuala.
Aia e ceva personal.

Nu are relevanta intrebarea, e o intrebare capcana?
Operatia e la fel chiar daca ti-o face un medic heterosexual sau daca ti-o face unul homosexual. Care-i faza in asta? thinking oh go on

Nu cred ca ar accepta nimeni sa moara daca ar afla un detaliu ca acesta ...ca e homosexual, si ce daca e?
Tu te-ai dus la el pentru operatie nu pentru...hee hee nuuu?

| LordBolton a răspuns (pentru Lizzu):

Depinde de operatie daca este o operatie pe...happy atunci iti este frica sa nu intre in caldurii...dar in rest nu vad rostul de ce ai prefera sa mori.

| Lizzu a răspuns (pentru LordBolton):

Hai sa fim seriosi ....nu cred ca tocmai in timpul operatiei intra in calduri ..nici chiar asa.

Probabail ca nu intra dar unii exagereaza imaginandu-si tot felul de lucruri care se pot intampla...

Eh.una e imaginatia si alta realitatea thinking

Dar eu tot nu am priceput ceva cum afli ca ala este homosexual? tu ai priceput?

| мιнαɛℓα36 explică (pentru Lizzu):

Era o tema de imaginatie, Liza!
Fiecare si-a imaginat atat cat a putut!

| мιнαɛℓα36 explică (pentru LordBolton):

Avea o placuta agatata de gat, pe care scria " Gay"! Ce zici? merge?

Nu..nici eu... Miha e rea si nu ne spune tongue

laughing

| Lizzu a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Aaaaa ...asa da laughing))

| suffarstar a răspuns:

Daca esti pe moarte, te doare la basca daca e ala gay, musulman, indian etc. Atata timp cat isi face meseria si te scoate din groapa, nu mai conteaza.

| fuzzer a răspuns:

Atata timp cat ii vorba de viata ta, faci tot ce-ti sta in putinta.

| Maxim96 a răspuns:

Prefer sa fiu operat si sa traiesc.

| dracu14 a răspuns:

Daca medicul ar fi fost tigan as fi refuzat cu pretul vietii mele
daca e homosexual accept sa ma opereze, cu homosexualii nu am nimic ci doar consider ca ei nu trebuie sa-si dea frau liber in locuri publice ca de exemplu parcurile sau strazile unde pot fi vazuti de copii.

| cOsmania a răspuns (pentru dracu14):

Ce ma enerveaza rasismul asta, preferi sa mori decat sa traiesti, iti garantez eu ca daca ai fi acolo pe patul acela de spital si ai fi pe moarte nu ai refuza...

| dracu14 a răspuns (pentru cOsmania):

Gresit,sunt unul dintre cei mai fanatici rasisti, prefer sa mor decat sa ma opereze un tigan

| morningstar a răspuns (pentru dracu14):

Nu toti tiganii sunt la fel...

| morningstar a răspuns (pentru dracu14):

Tu ai refuza o operatie daca medicul este un barbat? Trebuie sa vezi de la inceput un medic doar ca pe un om care incearca sa te ajute.

| dracu14 a răspuns (pentru morningstar):

Am zis, refuz operatia daca este tigan, nu accept ca pe mine sa ma opereze un tigan, probleme? my life, my rules.

| cOsmania a răspuns (pentru dracu14):

Ce om, cu ce ti-a gresit tiganul acela care, sa zicem ca a ajuns doctor, nu a ajuns sa opereze oameni asa fara sa stie asta, doar el vrea sa iti salveze viata, nu sa te omoare, dar eu iti spun 100% ca vei accepta sa te opereze daca vei stii ca mori... garantez eu pentru tine.

| dracu14 a răspuns (pentru cOsmania):

Ma faci sa rad
niciodata nu as accepta sa ma opereze un tigan, prefer sa mor.asta o garantez eu si toti cei care ma cunosc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi ce se poate întâmpla? laughing Doar nu crezi că-l apucă caldurile și...
Prefer să fiu operat de o femeie sau de un bărbat normal.Ce legătură are orientarea sexuală cu operațiile?

Nu. Eu nu cred ca il apuca, caldurile!
Voi credeti asta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci un homosexual zici, ai?
Pai daca si asistenta e lesbi, exista sanse de reusita a operatiei. Daca erau hetero amandoi, nici nu ma gandesc ce perversiuni se infiripau langa un transplant de ficat.Plus ca frustrarile sexuale sunt cam la orice individ in ziua de azi, vezi cazul Ciomu, care, daca era gay nu-l mai "scurta" pe bietul om din invidie. Oare asa o fi fost?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și dacă m-ar durea în fund că e gay poate m-ar durea mai puțin după ce mi-l opereazăbatting eyelashes
Ce răspuns gay am dat rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bacalbasa raspunde:
"Pe masa de operatie, cu neonul in fata, medicul chirurg, ezita trei secunde apoi iti spune ca-i gay.Anestezistul, imbracat in halat verde, uimit, paraseste sala. straight face
Sau te doare spatele, te duci in farmacie si farmacista iti intinde un tub de Bengay.Normal e sa ceri Benhetero, eu il folosesc cu brio."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe sistemul ăsta să nu mai fie nici folosite calculatoare (vezi homofobii care postează pe aici) fiind creată mașina de calcul tot de un homosexual, Alan Turing!

Ce mă interesează pe mine ce orientare sexuală are el atâta timp cât știe să își facă meseria?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu intrebarea asta ai dat cu bata in balta..de fapt observi si tu dar iti vine greu sa recunosti,, stie tot,, si vezi cu jignirile alea ca s-ar putea sa ma dezbrac de caracter. in fond cine esti tu mama ranitilor infatuati. si lama-mi fotografiile de-oparte, obraznico. sunt cumva struguri la care nu poti sa ajungi? observ ca esti in contradictoriu cu majoritatea de pe-aici.

Nu ma intereseaza ce observi tu! Data viitoare cand te vei mai da la pustoaice, te voi raporta! Mai esti si insurat pe deasupra!
Isa, stie ce faci tu pe TPU?

Intrebarea a avut un scop, altro che...italianule!
Eu nu am nimic cu homosexualii, altii au! Nici tu nu te-ai prins...
Asa ca...

| anonim_4396 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Hai ca reusesti sa-mi atragi atentia, inceteaza sa-ti intinzi tentaculele astea veninoase si vezi de viata ta ca nu te-a abordat nimeni ok? lasa-i pe altii sa raspunda si nu mai face pe avocatul apararii din oficiu, si mai lasa rasismul asta de-oparte ca ti-a inegrit sufletul

| contαbαndonαt a răspuns:

Vorba lui @onuonulica98, altceva mai bun nu ai ce face decat sa pui astfel de intrebari? Esti obsedata? Rusine sa-ti fie, femeie la varsta ta...Perversilor.

| мιнαɛℓα36 explică (pentru contαbαndonαt):

Pervers e cel care s-a gandit la prostii...

Rusine sa-ti fie tie...

http://www.tpu.ro/......ere-aveti/

E incredibil cum aproape toti s-au gandit la altceva....Asta e mentalitatea romanului!

Homosexualul ala iti poate salva viata! ATAT!
Ce faci?
Oameni buni, eu nu am intrebat ce ai face daca s-ar da la tine...

| contαbαndonαt a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Mie sa-mi fie rusine? Ori tie care esti adult dar pui niste intrebari fara pic de sens?! Pai da, intrebarea ta n-are nici-o logica.Ce-mi pasa mie de preferintelesexuale ale altora? CE-MI PASA CE ALEG ALTII SA FACA IN DORMITOR?! Ca sa-ti sara in ochi nu de alta.Nu-s homofob/a deci n-am treaba.Intelegi acum? Ori e prea greu pentru tine?

Bine ca mi-ai dat eronat si nefolositor! Sa inteleg ca daca n-am nimic cu sarmanii oameni sunt eronat?!raised eyebrowsMa uimesc cei ca tine!

Trebuia sa dai un raspuns la intrebare. Nu sa te apuci sa jignesti!
Intrebarea are sens pentru cine are capacitatea de a intelege. Vezi @Burebista sau @Fanatic!
Ai eronat, pentru ca nu ai dat un raspuns clar la intrebare! Ce faci? Inca il astept happy

@all, cei care s-au gandit ca homosexualul l-ar agresa, ar sari pe ei ...pana la urma homosexualii au si ei demnitatea lor! Nu s-ar da la toti prostii! happy

Pai da am crezut ca poate te gandisei la cine stie ce prostii cand ai scris intrebarea, iar daca nu..pardon, greseala mea.

Si apropo, la mine n-ar avea de ce sa sara un homosexual draguta asa ca consider ca nu m-ai insultat, ori cel putin ai incercat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru contαbαndonαt):

Da de ce sa-i fie rusine? pentru ca are o curiozitate? iti permiti cam multe... @mihaela33: nu e important ce preferinte sexuale are, ci daca licenta lui e luata pe bune. dar na, fiecare are dreptul la parere, iar dac unii ar prefera sa moara sau sa fuga de pe masa de operatie cine sunt eu sa-i comentez?!

| Rooobi a răspuns:

Da accept sa fiu operat. Am incredere in el ca e un om normal care isi face datoria de medic.

| Al99 a răspuns:

Este esențial de știut modul in care ajungi la concluzia ca medicul este homosexual.
Oricum intrebarea este de 2 bani si reflecta un mod de gandire infantil si superficial.

| Inferno a răspuns (pentru Al99):

Mod de gandire ce descrie cu o acuratete impecabila mentalitatea anumitor secte.

| NOname a răspuns (pentru Al99):

Întrebarea reflectă un test inteligent pentru depistarea homofobilor şi celor cu păreri distorsionate despre realitate.

În o parte din răspunsuri, în schimb, găseşti infantilism şi superficialitate cât cuprinde.

| мιнαɛℓα36 explică (pentru Al99):

Lasa draga, nu este esential de stiut modul in care ajungi la concluzia ca mediacul este homosexual. Nu asta era ideea!
Scrie pe fruntea lui. E bine?
Raspunde la intrebare. Tu ce ai face? Sau la ce te-ai gandi? Din cate stiu, marea majoritate ii urati pe homosexuali!
( Nu neaparat tu, dar o mare parte dintre crestini)

| Al99 a răspuns (pentru NOname):

"Întrebarea reflectă un test inteligent "
Sper ca glumesti.
ardnaxur1961 tocmai a explicat de ce nu este un test inteligent.
Generalizarea este mama idioțeniei, si am observat multa "lume buna" generalizând pe aici.

| NOname a răspuns (pentru Al99):

E ok, nici nu am avut pretenţii să înţelegi.
Bine că vă pierdeţi în detalii, speculaţii şi bătaie de joc, în loc să răspundeţi la întrebare.

| мιнαɛℓα36 explică (pentru Al99):

Doamna Ruxandra a despicat firul in patru si a analizat fiecare cuvintel! Probabil defect profesionalhee hee
De parca asta era maaaaaaarea dilema a acestei postari: Cum a aflat pacientul ca doctorul este gay? Asta am intrebat eu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Fiecare om gândește diferit.Asta nu înseamnă că suntem retardați.Nu înțeleg, de ce ne pierdem în detalii, speculații și bătaie de joc? Fiecare are dreptul la o opinie.Că e sau nu greșită, cui îi pasă...
"Emancipate yourselves from mental slavery, none but ourselves can free our minds!"

| AtelierDeReparatUseriTPUdefecti a răspuns:

Miha, ai cam luat-o pe aratura cu intrebarea asta, ruxandritza are dreptate rolling on the floor
Plus ca astia gay sunt cei mai buni designeri de toale, cei mai buni bucatari, printre cei mai buni soldati (ex. Alexandru cel mare, etc)... Ce-o sa facem acum? O sa umblam imbracati naspa si flamanzi, numai sa fim cuceriti de ei in lupta? rolling on the floor

| мιнαɛℓα36 explică (pentru AtelierDeReparatUseriTPUdefecti):

Din punctul de vedere al unora...da! Crezi ca nu exista astfel de oameni? Uita-te la raspunsuri...

| Alexandrumrz a răspuns:

M-as duce la alt medic. daca nu este altul singura solutie va fi ceaiul de lumanarica

| Lizzu a răspuns (pentru Alexandrumrz):

laughing rolling on the floor hai maai? serioos? thinking

| Wads a răspuns:

Majoritatea homofobilor nu au nimic cu persoanele cu orientarea aceasta sexuala, singura chestie deranjanta e sa se manifeste in particular, nu in public. si mai ales faza cu adoptiile, ganditi-va ce o sa faca copilul in grup, va fi subiect de caterinca... personalitatea si gandirea lui va fi fucked up...

| мιнαɛℓα36 explică (pentru Wads):

Ambele sunt deranjante pentru homofobi, atat manifestarea lor in particular, cat si in public! Interesant este ca eu personal, nu am vazut niciodata doi gay sarutandu-se pe strada, nici macar tinandu-se de mana! Tu ai vazut?
In afara de o parada Gay pe an ( ca cea de ieri, in Bucuresti) si aceea organizata in mod legal, nu am vazut in Romania!
Bineinteles ca va fi subiect de caterinca acel copil, in grup! Pentru ca asta este mentalitatea noastra, a romanilor. Atat putem!

| lumi27 a răspuns:

Cea mai tampita intrebare, ce are de a face orientarea sexuala cu cu profesionalismul?

| мιнαɛℓα36 explică (pentru lumi27):

Daca te-ai fi uitat peste raspunsuri, ai fi vazut ca pentru unii are importanta!
Du-te la dragoste si sex, sa vezi acolo intrebari tampite! Poate ajuti pe cineva totusi...
Pe mine m-ai lamurit!happy

| lumi27 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

M-am referit exclusiv la gandirea si rasismul pe care unii pun pret. Daca medicul este un pun profesionist nu vad de ce m-ar afecta. Nu ma intereseaza viata lui privata. Pentru mine este importaant sa-mi salveze viata

| Bianca_Alexandra_1989 a răspuns:

Pai te duci la alt spital sau il ameninti inainte de operatie

| Adrianos28 a răspuns:

Pai accepti sa te opereze si speri sa nu faca nimic.