Nu cred ca asta e problema lor, ei astia homofobi sunt tari in gura dar cand e vb de viata si de moarte stai calma poate sa fie ala cel mai mare poponariot...ca nu zic nici pas, e ipocrizie mare in lumea asta, toate plecand de la incultura, lipsa de empatie si de ratiune.Traim din pacate intr-o societate foarte bolnava care nu a evoluat aproape deloc in ultimele mii de ani
doamne ce intrebare de 2 lei. alt ceva nu ai de facut decat sa pui intrebari stupide.
Daca medicul ar fi fost tigan as fi refuzat cu pretul vietii mele
daca e homosexual accept sa ma opereze, cu homosexualii nu am nimic ci doar consider ca ei nu trebuie sa-si dea frau liber in locuri publice ca de exemplu parcurile sau strazile unde pot fi vazuti de copii.
Vorba lui @onuonulica98, altceva mai bun nu ai ce face decat sa pui astfel de intrebari? Esti obsedata? Rusine sa-ti fie, femeie la varsta ta...Perversilor.
Rusine sa-ti fie tie...
http://www.tpu.ro/......ere-aveti/
E incredibil cum aproape toti s-au gandit la altceva....Asta e mentalitatea romanului!
Homosexualul ala iti poate salva viata! ATAT!
Ce faci?
Oameni buni, eu nu am intrebat ce ai face daca s-ar da la tine...
Deci un homosexual zici, ai?
Pai daca si asistenta e lesbi, exista sanse de reusita a operatiei. Daca erau hetero amandoi, nici nu ma gandesc ce perversiuni se infiripau langa un transplant de ficat.Plus ca frustrarile sexuale sunt cam la orice individ in ziua de azi, vezi cazul Ciomu, care, daca era gay nu-l mai "scurta" pe bietul om din invidie. Oare asa o fi fost?
Mie sa-mi fie rusine? Ori tie care esti adult dar pui niste intrebari fara pic de sens?! Pai da, intrebarea ta n-are nici-o logica.Ce-mi pasa mie de preferintelesexuale ale altora? CE-MI PASA CE ALEG ALTII SA FACA IN DORMITOR?! Ca sa-ti sara in ochi nu de alta.Nu-s homofob/a deci n-am treaba.Intelegi acum? Ori e prea greu pentru tine?
Bine ca mi-ai dat eronat si nefolositor! Sa inteleg ca daca n-am nimic cu sarmanii oameni sunt eronat?!Ma uimesc cei ca tine!
Trebuia sa dai un raspuns la intrebare. Nu sa te apuci sa jignesti!
Intrebarea are sens pentru cine are capacitatea de a intelege. Vezi @Burebista sau @Fanatic!
Ai eronat, pentru ca nu ai dat un raspuns clar la intrebare! Ce faci? Inca il astept
@all, cei care s-au gandit ca homosexualul l-ar agresa, ar sari pe ei ...pana la urma homosexualii au si ei demnitatea lor! Nu s-ar da la toti prostii!
Pai da am crezut ca poate te gandisei la cine stie ce prostii cand ai scris intrebarea, iar daca nu..pardon, greseala mea.
Si crezusem ca am vazut toate intrebarile cretine cu putinta! Se pare ca nu.
Buna ar mai fi sterilizarea in astfel de cazuri disperate!
Este esențial de știut modul in care ajungi la concluzia ca medicul este homosexual.
Oricum intrebarea este de 2 bani si reflecta un mod de gandire infantil si superficial.
Si apropo, la mine n-ar avea de ce sa sara un homosexual draguta asa ca consider ca nu m-ai insultat, ori cel putin ai incercat.
Nu văd nici o problemă în a fi tratată de un medic cu o orientare sexuală nonconvenţională; nici măcar nu sunt curioasă de orientarea lui. Important este ca să fie un medic bun. În acest caz este singurul lucru cu adevărat relevant - competenţa lui profesională.
Daca esti pe moarte, te doare la basca daca e ala gay, musulman, indian etc. Atata timp cat isi face meseria si te scoate din groapa, nu mai conteaza.
Da de ce sa-i fie rusine? pentru ca are o curiozitate? iti permiti cam multe... @mihaela33: nu e important ce preferinte sexuale are, ci daca licenta lui e luata pe bune. dar na, fiecare are dreptul la parere, iar dac unii ar prefera sa moara sau sa fuga de pe masa de operatie cine sunt eu sa-i comentez?!
e ok, daca era homosexual violator si eu eram baiat, mai ziceam, dar asa nu vad de ce nu, asta in cazul in care as vrea sa mai traiesc.
Ma adaptez la nivelul intrebarii, ce sa fac? Erau mult prea multe presupuneri ca sa fie vorba de o intrebare cat de cat serioasa. Ca logica, oricum nu e.
Hai sa analizam: Cum dracu' afli PE masa de operatie ce orientare sexuala are medicul? Intri pe facebook-ul omului, sau ce?
Iar daca operatia e asa de urgenta, inseamna ca esti deja cu un picior in groapa si nici macar nu-l vezi cum arata, necum sa-i mai "afli" si orientarea sexuala.
In mare, ma intreb cat de batut in cap sa fie cineva incat sa se impiedice, cand e vorba de salvarea unei vieti, de orientarea sexuala, religioasa sau de culoarea medicului.
Concluzie: intrebare stupida - raspuns in doi peri.
Imi place, insa, ca "lumea buna" a pus repede botul. Bine ca nu doare.
M-as duce la alt medic. daca nu este altul singura solutie va fi ceaiul de lumanarica
Era doar o presupunere, mama ei de intrebare
Ideea era ca poporul asta uraste homosexualii, ii vor morti daca s-ar putea si in cele mai grele chinuri. Insa, daca s-ar afla in fata unei situatii in care viata lor depinde fix de un homosexual? Se sterge cu buretele, nu mai conteaza ce orientare are, etc.
Bine, nu si in cazul de fata! Oamenii astia, ipotetic vorbind, sunt pe patul de moarte, iar ei se gandesc...***, asta e gay! Daca atenteaza la...
Lasa draga, nu este esential de stiut modul in care ajungi la concluzia ca mediacul este homosexual. Nu asta era ideea!
Scrie pe fruntea lui. E bine?
Raspunde la intrebare. Tu ce ai face? Sau la ce te-ai gandi? Din cate stiu, marea majoritate ii urati pe homosexuali!
( Nu neaparat tu, dar o mare parte dintre crestini)