Nu cred ca asta e problema lor, ei astia homofobi sunt tari in gura dar cand e vb de viata si de moarte stai calma poate sa fie ala cel mai mare poponariot...ca nu zic nici pas, e ipocrizie mare in lumea asta, toate plecand de la incultura, lipsa de empatie si de ratiune.Traim din pacate intr-o societate foarte bolnava care nu a evoluat aproape deloc in ultimele mii de ani
Normal ca accept sa ma opereze. Ce treaba ar avea operatia mea cu orientarea lui sexuala? Sau intrebarea este pentru barbati?
Tu ai refuza o operatie daca medicul este un barbat? Trebuie sa vezi de la inceput un medic doar ca pe un om care incearca sa te ajute.
Am zis, refuz operatia daca este tigan, nu accept ca pe mine sa ma opereze un tigan, probleme? my life, my rules.
Majoritatea homofobilor nu au nimic cu persoanele cu orientarea aceasta sexuala, singura chestie deranjanta e sa se manifeste in particular, nu in public. si mai ales faza cu adoptiile, ganditi-va ce o sa faca copilul in grup, va fi subiect de caterinca... personalitatea si gandirea lui va fi fucked up...
Intrebarea este adresata tuturor, in mod special homofobilor! Daca esti femeie, ai putea inlocui termenul de homosexual, cu acela de lesbianca.
Ambele sunt deranjante pentru homofobi, atat manifestarea lor in particular, cat si in public! Interesant este ca eu personal, nu am vazut niciodata doi gay sarutandu-se pe strada, nici macar tinandu-se de mana! Tu ai vazut?
In afara de o parada Gay pe an ( ca cea de ieri, in Bucuresti) si aceea organizata in mod legal, nu am vazut in Romania!
Bineinteles ca va fi subiect de caterinca acel copil, in grup! Pentru ca asta este mentalitatea noastra, a romanilor. Atat putem!
Cea mai tampita intrebare, ce are de a face orientarea sexuala cu cu profesionalismul?
Cu intrebarea asta ai dat cu bata in balta..de fapt observi si tu dar iti vine greu sa recunosti,, stie tot,, si vezi cu jignirile alea ca s-ar putea sa ma dezbrac de caracter. in fond cine esti tu mama ranitilor infatuati. si lama-mi fotografiile de-oparte, obraznico. sunt cumva struguri la care nu poti sa ajungi? observ ca esti in contradictoriu cu majoritatea de pe-aici.
Nu ma intereseaza ce observi tu! Data viitoare cand te vei mai da la pustoaice, te voi raporta! Mai esti si insurat pe deasupra!
Isa, stie ce faci tu pe TPU?
Intrebarea a avut un scop, altro che...italianule!
Eu nu am nimic cu homosexualii, altii au! Nici tu nu te-ai prins...
Asa ca...
Hai ca reusesti sa-mi atragi atentia, inceteaza sa-ti intinzi tentaculele astea veninoase si vezi de viata ta ca nu te-a abordat nimeni ok? lasa-i pe altii sa raspunda si nu mai face pe avocatul apararii din oficiu, si mai lasa rasismul asta de-oparte ca ti-a inegrit sufletul
anonim_4396 întreabă: