Sa intarzii o ora mi se pare inadmisibil.Asta denota ce fel de caracter are persoana respectiva.Ai grija cu asemenea persoane.Mie personal imi place sa fiu punctuala.
Cat de punctual sau cat de om? Si eu am patit asemenea lucruri, adica, altii au patit cu mine. Am promis ca ma prezint la ora x si nu am reusit gratie unor "probleme" minore. De aici, am invatat sa nu mai promit pana ce nu sunt sigur ca pot indeplini ceea ce am promis.
Eu ii dau dreptate la Ema. E vorba de caracter. Nu pot suporta oamenii care numa' vorba-i de ei. Sunt punctual.
La intalnirile de dimineata ( 8:oo-inuman!) intarzii invariabil, uneori chiar si mai mult de 15 minute. In restul timpului, cam in 90% din cazuri sunt punctuala, exceptand cazurile in care realmente intervine ceva care ma impiedica sa ajung la timp.
Nu prea sunt si trebuie sa ma corectez, am absente suficiente care ma motiveaza. Si da, normal ca e oribil, dar depinde cui i-ai facut promisiunea. Daca e cineva strain si intarzii o ora la o intalnire importanta, dat fiind ca unora le pasa de prima impresie, s-ar putea sa fii concediat din prima.
Si legat de zambit...ce ar fi putut face? Sa bage scuze imature? Nu prea avea de ales.
RAY întreabă: