Mda, sunt multe banuieli.Acum cateva luni m-am uitat la un document in care un sergent ( locotenent sau ce grad avea ) explica ce este/a fost Area 51 : a fost o baza militara secreta in care s-a incercat fabricarea unor avioane moderne pentru razboi. Se spune si ca au incercat sa le camufleze ( adica sa le faca invizibile-ceea ce pare cam imposibil). Asta au zis ei. Dar cine stie, poate e doar o acoperire. Imi aduc aminte ca cineva a spus ca in acel loc sunt nu stiu cate nivele subterane in care faceau tot felul de experimente, in care se aflau asa numitii " extraterestrii ". Dar nu vor spune niciodata adevarul, e confidential. Dupa evenimentul de la Roswell ( unde se spune ca a aterizat primul ozn ), americanii au curatat totul, incluzand chiar si oameni, spun unii.
Orice ar fi acolo, in " Area 51 ", e ceva ce nu vor ca oamenii sa afle.
Parerea mea e ca exista si alte corpuri cu viata in univers, e bizar sa crezi ca in universul asta vast suntem doar noi, poate in apropiere da, dar in departare sigur exista si alte forme de viata si chit ca vorbim de forme inca neevoluate indeajuns care s-au descoperit pe unul dintre satelitii lui Jupiter, Europa daca nu ma insel in apele sale inghetate. Informatiile despre zona 51 sunt scapate special in public, ce vor ei sa tina secret nu prea ajunge asa usor la tv... poate ei deja au descoperit alte fiinte si inca nu au dezvaluit, sunt o gramada de secrete oricum.
Unii zic ca s-ar crea panica, desi nu inteleg de ce, mare branza, alte civilizatii. Poate ca unii oameni ar lua-o razna si ar fi paranoici, daca li s-ar intampla ceva rau acelor fiinte, ar incepe un razboi intre civilizatii sau poate ca nici ei nu stiu prea multe. Orice e posibil. Adica, sa fim seriosi, sunt 200 de miliarde de galaxii in univers...iti spun, nu suntem singuri.
Salut. Toata lumea a auzit zvonuri ca exista extraterestri. in area 51 dar nu stie nimeni nimic e o locatie super secreta
Sincer ma doare in pix ce fac americanii. Cu sau fara zona lor 51 viata mea va fi la fel si azi si maine
Se spune ca exista extraterestrii, dar cei din zona 51 nu ne vor spune niciodata.
Sunt minciuni, nu există extratereştri acolo. În zona 51 se testează avioanele şi armele noi.
Omul e dispus sa faca orice pentru a-si proteja interesele.
Zvonuri sunt destule, dovezi deloc. In schimb, exista dovezi ca la Zona 51 se testeaza avioane noi si diverse tehnologii cu scopuri militare, mai ales. Cel putin asta s-a facut acolo in trecut. In prezent probabil ca fac ceva asemanator. Teoria cu extraterestri nu e sustinuta de nimic, doar de zvonuri, cum ziceam.
Dinamovistul101 întreabă: